Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

A i mbani lidhjet farefisnore?

Me qellon shpesh te takohem me shqiptare jashte shtetit te cilet jo rrallehere thone qe puna, sigurimi i jeteses, dhe probleme te tjera na kane bere qe te harrojme edhe lidhjet farefisnore. Nuk e kam fjalen per familjaret e afert sepse kuptohet qe nena, babai, motra dhe vellai kontaktohen me shpesh dhe eshte normale per shumicen por e kam fjalen per pjesen tjeter te familjareve dhe te afermve.

Mua me duket se ne shqiperi njerezit i kane humbur deridiku lidhjet farefisnore edhe pse jane shtuar mjetet e komunikimit dhe transportit. Dmth jane zbehur ato stimujt e dikurshem qe i mbanin njerezit me afer me njeri-tjetrin. Madje shume veta takohen vetem ne raste te vecanta dhe kaq.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Pėr: A i mbani lidhjet farefisnore?

Per mua kjo nuk eshte e vertet pasi une personalisht ose me mire te them i gjith fisi im i ruajme lidhjet tona shume te forta. Njerezit nuk para me besojne kur jame ne kafe dhe i them kjo eshte kusherira 7 hahah.Falenderoj zotin qe i njoh nuk ka gje me te bukur se te njohesh gjakun tend brez mbas breziiiii
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Po une i mbaj dhe i ruaj shume me xhelozi!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Hallall per Zotin, kusherinjt e shtate nuk besoj se i njoh por hmm me kujtove nje histori te dikujt i cili kishte folur nje vajze ne rruge ashtu sic flasin ne shqiperi, dhe kjo sic duket kishte qene shume kohe anej jashte shtetit dhe ky se njifte por kjo na paskesh qene kusherire e ketij. Nderkohe qe ky tipi po i fliste kesaj, kjo i shkon afer dhe i thote ah ti je cuni i filanit, je kusheriri im dhe ky sa hap mbyll syte i kishte rene te fikte
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Prandaj duhet mbajtur lidhjet

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

haahhah mir qe sja ka lyp te gjores
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Po edhe ajo mund te ndodhe...me gjase ia ka lyp se nuk i kishte ra te fiket..

i/e regjistruar Maska e tessy
    Anėtarėsuar
    18-05-2014
    Postime
    61

un snjoh me shume se kusherit e pare... si ti njoh apo mbaj lidhjet ..kur isha 5vjec kemi ikur nga shqiperia.. kur kthehemi normalisht pak kohe dhe hyrjet e daljet jan te kufizuara.. ne raste dasmash kur jemi te gjith ..ok mi prezantojne por sipas jush kujtohen mbahen mend???

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Lidhjet deri ne 2 a 3 breza mbaj kontakt por jo me larg se kaq . Edhe un kam ikur shum e vogel nga Shqiperia dhe vetem kur shkoj me pushime takohemi ose kur vin ktu , me e afert jam me kta jasht Shqiperie pse me sakt ktu ky jetoj . Te tjeret me raste , dhe me e keqja eshte qe jo qe sna njohin me por as Marrin mundimin te te afrohen te paret ..pordhaliteti ne kulm ! Jo tgjith kuptohet sepse me shumicen kam maredhenie perfekte por disa kokrra as me mer malli ti takoj. Nuk i vej dhe shum faj pasi largesia ben te veten ...larg syrit larg zemres kot nuk thone .
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anėtarėsuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

nuk mbaj raporte for jam tip qe nuk ipem fort....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •