Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2

Tema: universiteti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2015
    Postime
    2

universiteti

Kam rezultate te larta dhe ambicia ime eshte te zgjedh mjekesine ose nje dege te saj. Mjekesia konsiston ne 6 vite te pergjithshme dhe 4 profesionale. Ama a mund te nisesh pune pas 6 vitesh apo kerkohen plotesisht 10 vite ? Kohezgjatjaa me frikeson. Ne vijim nese zgjedh nje dege te mjekesise perballem me keto fakte:
    Farmacia thuhet se e ardhmja e saj do te jete si qender kontrabande. Per me teper ne shqiperi punohet si shitese.
    Stomatologjia kerkon hapjen e nje biznesi privat qe nuk eshte e lehte sidomos pas mbarimit te shkolles, kur kerkon me shume se pese vjet ne krijimin e klienteles.
    Logopedia trajton problemet e autizmit dhe duket interesante po sa te ardhme ka per punesimin ?

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Pėr: universiteti

Neqoftese me te vertete te pelqen mjeksia mos mendo shume per leket. Nqs kjo eshte dega qe te pelqen me te vertete dhe e ke pasion, atehere nuk do ta kesh problem fare per te ardhmen.
    Por nqs mjeksine e zgjedh vetem sepse mendon se do besh lek atehere gjynaf, se ke deshtuar pa filluar akoma.
    Vetem zgjidh shkollen qe me te vertet te pelqen shume (edhe nqs kjo nuk eshte shume e vleresuar ne Shqiperi).
    Po ta jap si keshille, se gabimin e zgjedhjes se shkolles me motiv perfitim lekesh ne te ardhmen e bera une para 2 vitesh.
    Mendoje mire para se te zgjedhesh dhe mendo se ku do te arrish e ta shohesh veten ne te ardhmen.

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •