Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17

Të bisedojmë pak

-Ke quani mik te ngushte ?
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ?
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)?
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ?
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ?
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ?
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ?
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ?

Me falni,per renditjen kaotike.I bera shpejt e shpejt.
    -Diskutim te kendshem !!
    Ndryshuar për herë të fundit nga вlαck'swαn : 22-03-2010 më 16:16

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Po përgjigjem meqë kam pak kohë për të vrarë

-Ke quani mik te ngushte?
    Motrën time

-Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? Përgjithësisht i urrej zgjedhjet, varet nga situata që do dilte. Përpiqem "t'i zgjedh" njerëzit përreth meje, në mënyrë që të evitoj thikat pas shpine.

Në formën e një wc. Shkarkuesi do të shpëlante të gjithë ekskrementet që do e fëlliqnin atë.

-Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?

Fakti i të qënit prind i tij.

-Sa rendesi ka reputacioni? Në forum apo në jetën e reale?

-Cfare te shtyn te hysh ne forum ? Është mënyra më e mirë për të vrarë kohën dhe pagjumësinë.

-Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? S'jam vënë kurrë përpara situatave të tilla. Di që do të bëja gjithçka për njerëzit që dua më shumë.

Po gjithmonë, më forcojnë më shumë e më nxisin të jap maximumin tim.

-Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? S'e kuptova çfare është dashur të shprehet me këtë.

-Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? Nga mendja, jam shumë tip racional. Nuk kam sukses në marrjen e vendimeve të udhëhequra nga zemra.
    Elegance is an attitude.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ke quani mik te ngushte ?................Mamin.
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?..........................Do mundohem ne maksimum ti qe kam nevoj per te dyt,po su pajtuan do ti le te dyt.
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ?..............................Ashtu sikur eshte por njerzit i kisha ndryshuar.
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?..............I detyron vendimi qe kan mar per te pas femij.
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)?....................Te jesh e respektuar shton edhe reputacionin.
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ?.........................................Ne fillim humbje kohe tani disa antar qe me pelqen komunikimi me te.
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ?.....................Jeten jo, por njdonje organ per te shpetuar diken po.
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ?............Nga mendja.
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ?.......................Jo i injoroj.
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ?..............................Po edhe ate 100%.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhenet.M.S. : 22-03-2010 më 16:36
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    -Ke quani mik te ngushte ?dike qe do bente per mua aq sa do beja une per veten..
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?nese situata do arrinte ne nje pike te tille atehere do ti lija te dy, do te thote qe nuk kam ditur te bej zgjidhjet e mia
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ?egzaktesisht sic e ka pershkruar angelina2 me lart..nje nder shprehjet me te bukura qe kam lexuar ne forum deri me sot.
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)? fakti qe ai prind vendosi ti jepe jete ketij femije
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)? ne forum aspak por me pelqen te kem miqesi, ne jeten reale duam sduan ndikon ca
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ? fillimisht ishte praktika e gjuhes, tani sepse me pelqen te shkembej mendime
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? per njerezit qe dua bej gjithcka
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ?per fat te keq deri para ca koheshjam udhehequr nga zemra, situata po ndryshon..racionaliteti eshte dicka shume pozitive.
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ?perpiqem te mos kem , por meqe ne jete eshte e pamundur qe te te duan te gjithe atehere mundohem te mesoj nga armiku, ja ky eshte privilegji
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? po! sepse ka dhuruar nje buzeqeshje me pak

Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 22-03-2010 më 16:56
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Ke quani mik te ngushte ?- Ajo qe e kam pasur prane ne dite te veshtira
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? Jo
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ?ne nje bote ku nuk njihej leku
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale ----ne realitet po
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ?Komunikim Shqip
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ?Po
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?Nga mendja
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    -Ke quani mik te ngushte ? Mikun qe kam per momentin
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? normal qe Jo
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ? do ndertoja nje botë virtuale
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)? te luaj rolin e prindit dhe ka nje pergjegjsi morale ndaj tij
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)? ne forum jo aq shum sepse nuk mund te te njohin mire por ne jeten reale shum
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ? te kaloj kohen e lirë
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? Per dikë qe ia vlen edhe do jepja
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? nga mendja
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ? Jo aq shum
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? Jo gjithmon ndonjehere edhe situatat nuk jan te pershtashme ,pergjigja eshte relative

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    -Ke quani mik te ngushte ?nje person leale
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?nuk do ta beja kurre
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ?love&peace
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?ndjenja dhe dhemshuria qe ka per familien dhe femin.
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)?eshte vendmtar si ne jeten reale ashtu edhe ne ave virtuale
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ?sensi i pjesmarjes
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ?per femin e jap qe neser
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ?mendoj se e verteta e kesaj dileme qendron ne mes te te dyjave
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ?jo, shoh llastizem dhe ipokrizi
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ?jo, njeriu duhet te jet i lire si ne mendime ashtu edhe ne veprime ..
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    -Do ta linit te dashurinren per shokunqen tuaj te ngushte ?

1- Ajo/ai qe me qendron besnik ne te mire dhe ne te keqe
    2- Pyetje pa lidhje , shoku te maj vendin e vet, i dashuri ka vend tjeter.
    3- Formen nuk ja ndryshoj dot , me shume paqe .
    3- Se eshte gjaku i vet, sesa here e sheh ne fytyre deshiron ta shohesh te lumtur.
    4- Jo edhe aq , jam kjo qe jam , me ane pozitive dhe ane negative .
    5- Informacion , humor .
    6- Po , per dy njerez ne jeten time , qe i dua me shume se syte e ballit.
    7- Mundohem te udhehiqem nga mendja, por ndonjeher nuk ja arrij, sfidon zemra
    8- Jo , thjesht qajne per gjona tjere
    9- Deri diku po
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    --------------------------------------------------------------------------------

-Ke quani mik te ngushte ? ate i cili nuk largohet dhe me ndihmon kur jam ne veshtersi
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?jo
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ? me ndertu boten nuk pretendoj mirpo po te isha njeri me ndilkim sundimtar do luftoja qe te gjithve tju sjell paq

-Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?dashuria ndaj femijut
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)?ska rendsi
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ?te kaloj kohen dhe te mesoj ndoshta diqka te re
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ?po ja velen me dhen jeten dhe do jepja jeten per qdo njeri i cili eshte ne rrezik dhe kerkon ndihm nga une nuk ka me mir qe te japesh jeten qe te tjeret te jetojn me mir

-Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ?dyat mirpo pak me shum nga mendja

-Shihni privilegje tek te pasurit armiq ?jo
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ?po

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin

Vetveten

-Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?

Jo

Te gjithe te ishim te barabarte

Dashuria per femijen e vet

Ska

Vras kohen

NE ASNJE MENYRE

Varet nga situatat

Jo

Po

Me falni,per renditjen kaotike.I bera shpejt e shpejt.
    -Diskutim te kendshem !!
    ...............

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •