Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Për: Rama rreh me grushta ministrin Gjiknuri, tension i lartë në qeveri

Thot qy eksodusua:

Kur s'doli nje burre ta rrahe Saliun per cka i shkaktuar atij populli mjeran!! Ptu, trima pe lecke!

---

qe thoni yve.. feizobuku eshte shum interesant..

ka me mijra si qy eksodusua qe thon tamëm si qy .. dhe benem kurioz une te mesonj se c'u ka punuar saliu ketyre njerzve..
    e vete u a shëkonj fotot qe ata vete i kan ven ne feisobuk pa detyrim nga saliu..
    e prit se po me cfaqen mjerimet qe saliu u ka bere ketyre,,
    kliko e shiko kliko e shiko.. prit se po me dalin te reckosur e katranosur.. te dhjer a permjere te shtypur trenave apo otobuzve ..a neper radha gjize e fasulesh.. mirpo jo..
    asnjeri nga keta nuku u duket fije mjerimi ne fotot qe vet i ka postuar..
    o maj ballkoneve te vilave i sheh o para duomos ne milano duke pozuar roskovecari apo bilishtari qe dje as ne fier skish zbarkuar.. o i shewh rreth nje tavoline mbushur me ter te mirat e duke trokollitur ca gota plot me vere.. ose duke selfuar kucovaret e beracaket neper mercedesat e tyre ose neper kolltuqe meshini perball televizoreve sa nje govate neper shpijat e tyre.. o ne paris mes shalve te eifelit katundari i cerrikut apo bubullimes.. ose ne radhime a ksamil duke pushuar a ne ndonje ishull grek a ne kanarie a floride.. a ne nju jork a bruksel.. kopilat nga lapraka apo katundo burrel..
    u lodha duke kerkuar mjerimin e tyre te shkaktuar nga saliu..mirpo nuku me duall kurre..

degjoni ketu ju.. te kesaj teorise se saliu ju ka mjeruar.. e se duhet varur..

ju ngecte ne fyt cdo e mire e saliut..
    ju dalte prej hundesh..

,,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 24-02-2015 më 09:06

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Brari për postimin:

skender76 (24-02-2015)

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Cfare mesoi Saliu nga jeta?
    Saliu mesoi kete qe puno sa te duash behu edhe hero,po deshe
    dhe askush nuk ta din per nder as mundin as djersen.
    Tipike albaneze me flamur me shqiponje,mosmirnjohja eshte pjese e kultures se shqiptareve .

Po ke te drejte por
    Shqiptaret jane ndikuar nga propaganda, pasi sala nuk u perpoq te shesi detin,as varrezat e ushtareve imagjinar grek nuk i ndertoj sala por greket,as percarjen veri-jug nuk e solli sala.Djali dhe vajza benin pune te ndershme duke marre nje perqindje te vockel nga bizneset e cdo fushe dhe mezi u dilte per te jetuar.Gati jam dakort me ty qe populli nuk e kuptoi dot udheheqsin e madh dhe legjendar qe na udhehoqi nga fjitorja ne fjitore.Por une jam optimist qe shume shpejt intelektualet e PD do kerkojne rikthimin e emerimit te udheheqesit ne krye te Pd qe ti jepet dhe njehere mundesia qe ta shpetoj njehere e mire kete popull mosmirnjohes.

pd..Dhe per flamurin ke te drejte me Shqiponje e kane
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Thot qy eksodusua:

Kur s'doli nje burre ta rrahe Saliun per cka i shkaktuar atij populli mjeran!! Ptu, trima pe lecke!

---

qe thoni yve.. feizobuku eshte shum interesant..

ka me mijra si qy eksodusua qe thon tamëm si qy .. dhe benem kurioz une te mesonj se c'u ka punuar saliu ketyre njerzve..
    e vete u a shëkonj fotot qe ata vete i kan ven ne feisobuk pa detyrim nga saliu..
    e prit se po me cfaqen mjerimet qe saliu u ka bere ketyre,,
    kliko e shiko kliko e shiko.. prit se po me dalin te reckosur e katranosur.. te dhjer a permjere te shtypur trenave apo otobuzve ..a neper radha gjize e fasulesh.. mirpo jo..
    asnjeri nga keta nuku u duket fije mjerimi ne fotot qe vet i ka postuar..
    o maj ballkoneve te vilave i sheh o para duomos ne milano duke pozuar roskovecari apo bilishtari qe dje as ne fier skish zbarkuar.. o i shewh rreth nje tavoline mbushur me ter te mirat e duke trokollitur ca gota plot me vere.. ose duke selfuar kucovaret e beracaket neper mercedesat e tyre ose neper kolltuqe meshini perball televizoreve sa nje govate neper shpijat e tyre.. o ne paris mes shalve te eifelit katundari i cerrikut apo bubullimes.. ose ne radhime a ksamil duke pushuar a ne ndonje ishull grek a ne kanarie a floride.. a ne nju jork a bruksel.. kopilat nga lapraka apo katundo burrel..
    u lodha duke kerkuar mjerimin e tyre te shkaktuar nga saliu..mirpo nuku me duall kurre..

degjoni ketu ju.. te kesaj teorise se saliu ju ka mjeruar.. e se duhet varur..

ju ngecte ne fyt cdo e mire e saliut..
    ju dalte prej hundesh..

,,
    Si gjithmone jam absolutisht dakort me te gjitha qe ke shkruar,
    roskovecari,bilishtari i gjen ne facebook duke bere selfi
    ato nuk kane selfi kontroll, selfi ketu/selfi atje i fusin edhe nje flamur ne sfond lol,
    jane kthyer ne robote te fejsbukut.Pine vere hane berxolla dhe ankohen per Saliun.
    Kjo ka emrin krim ndaj demokracise dhe emrit te Saliut.Shprehje e mosmirnjohjes,si gjithmone....
    they dont know any better......
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Ka rraf njeri rama sot mo? Qthot gazeta? Po otobuzi i lapeakes?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Brar, si gjithmone i bie nga Kina... e me ne fund katandisesh flet me veten.
    Saliu, e pare e punes, nuk kishte asnje lidhje me politiken, aq me pak me demokraleshin qe i'u serviri shqiptareve te reckosur/traumatizuar te fundviteve 80 e me tutje! Levizja studentore e asaj periudhe kishte vetem nje lider, Azem Hajdarin!
    Saliu ka qene, eshte eshte dhe do te mbetet nje politikan/udheheqes shpellaro-legjendar oportunist, asgje me teper!

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Do jene zene per vizen e fundit ta pij une a ta pish ti nrm kryeministri fiton
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

8. 2 antarët më poshtë falenderuan Busy Girl për mendimin e shprehur në këtë postim:

Poeti (25-02-2015),SERAFIM DILO (25-02-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

www.perpjekja.blogspot.com

shkrim brilant nga Tos Lubonja

skizofrenia-shqiptare-dhe-rama-ne-la-7
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 25-02-2015 më 06:13

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •