Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Te me falni qe nuk kam shkruajtur ,por kete jave kam qene shume i zene me pune.

Shpirt i fshehur
    Une perderisa e hap temen perpiqem ti lexoj me interes te gjitha pergjigjet.Keshtu, nese deshiron ta tregosh historine tende, e mirepres sado e gjate qofte ajo.

I krishteri.
    Meqe jam edhe une vlonjat...Heren e fundit qe isha ne Vlore kalova nje mbremje me ca cuna qe e mbajne veten goxha besimtare.Ishte nje gje aq e peshtire ti degjoje kur flinin per shoke te tyre te tjere qe merreshin me magjira.

Sunriser
    Me lart ke shkruajtur se je ateist.Ne nje teme tjeter me kujtohet se i thoshe dikujt "edhe une besoj ne Zot,por, Zoti im eshte ndryshe nga ai yti" . Pse?

Cunimartum
    Mos ma merr per keq, por,po te them se me ate postimin tend mu duke ca si i hallakatur.Me bere per te qeshur me ate "lexova Biblen dhe mesova rastesisht shume gjera mbi Kuranin"
    ...niente che amassi di piu'...

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Postuar mė parė nga Jeans-boy

Sunriser
    Me lart ke shkruajtur se je ateist.Ne nje teme tjeter me kujtohet se i thoshe dikujt "edhe une besoj ne Zot,por, Zoti im eshte ndryshe nga ai yti" . Pse?
    Jeans boy!

Une nuk besoj ne nje zot personal. Nuk besoj as ne ekzistencen e engjejve dhe djajve. Zoti qe une besoj eshte njeriu. Per mua njeriu eshte qenia me e evoluar (ne toke te pakten) dhe i afte per te qene zot mbi jeten dhe fatin e tij.

Pershendetje, S.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SuNRiSeR : 19-04-2003 mė 18:49

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683

per sunriser

te thush se njeriu eshte zot i tokes eshte gabim i madh.Ti nuk parashikon dot motin per javen tjeter qenke qenie e zhvilluar.
    Ti nuk parashikon dot termetet per pune minutash qenke qenie e zhvilluar.Me plot e me plot raste ti je nje qenie si te gjithe te tjeret e dobet ne krahasim me boten qe te rrethon.
    hape kete faqe dhe konsultohu po deshe
    www.innerlighttheory.com

Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    368
    Epo mire o exorcist, atehere sipas teje te rrime e te ngrohim kolltukun se mos kushedi i teket zotit te na beje te fitojme ndonje llotari.

Tjetra, mos u bej kaq naiv kur flet per termetet, bubullimat dhe permbytjet, sepse une nuk quaj ate te jesh zot (megjithese ne te ardhmen njeriu mund te behet zot edhe mbi to) por thjesht te arrish te kuptosh qe zoti eshte nje iluzion i krijuar nga nevoja per te eksteriorizuar dhe personalizuar ato fuqi dhe talente qe njeriu nuk mund t'i kuptoje.

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    xhinse:
    "Cunimartum
    Mos ma merr per keq, por,po te them se me ate postimin tend mu duke ca si i hallakatur.Me bere per te qeshur me ate "lexova Biblen dhe mesova rastesisht shume gjera mbi Kuranin""

ti mund te nxjerresh lloj lloj versionesh, ajo qe thashe une s'ishte kjo dhe une s'kam shume fryme te merrem me lojrat e tua se vete me pyete dhe tu pergjigja si te duket ty eshte pune per ty s'me intereson shume
    shnet
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683

per sunriser

Ato te gjitha qe njeriu ka arritur deri tani jane thjesht asgje para nje universi qe nuk i dine as masen dhe as fillimin jo me fundin.
    Ca ka shpikur njeriu?????ligji e gravitetit???ca ligjesh ka shpikur njeriu per kete univers????
    TE GJITHA LIGJET KANE EKZISTUAR , NJERIU VETEM I ZBULON.

NJERIU ZBULON LIGJET TE CILAT ZOTI KA KRIJUAR PER UNIVERSIN DHE JANE SHUME PAK INFORMACION PER NJE UNIVERS KAQ TE MADH DHE PLOT FSHEHTESI!!!!!!!!
    EDHE NJEHERE HAPE KETE FAQE
    www.innerlighttheory.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    138
    Postuar mė parė nga SuNRiSeR
    Jeans boy!

Une nuk besoj ne nje zot personal. Nuk besoj as ne ekzistencen e engjejve dhe djajve. Zoti qe une besoj eshte njeriu. Per mua njeriu eshte qenia me e evoluar (ne toke te pakten) dhe i afte per te qene zot mbi jeten dhe fatin e tij.

Pershendetje, S.
    Ah ca ju ka bo ai Nicja juve!!!

Ti smund te thuash me siguri a do jetosh pas 5 minutash apo jo!Po shiko se harrova une , varet edhe nga perceptimi yt per Zotin !Ske faj dhe ti! Kur u ndane........
    Peace!

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    O Cunimartum
    Po ti ashtu ke shkruajtur o vella! Ca te te them une?- Mua me duket jo e kuptimte te thuash "lexova Biblen dhe mesova rastesisht shume gjera mbi Kuranin"
    Ti rilexoje ate qe ke shkruajtur dhe ke per te qeshur dhe vete.Ndoshta je shprehur keq dhe nuk ke shkruajtur ate cfare mendoje ne te vertete.
    ...niente che amassi di piu'...

Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    368
    Mire o Ake ti e di, c'te te them tjeter une ty?! Dhe ke te drejte kur thua kur u ndane.... Mua me ra te jem zgjuar dhe ta shoh jeten ashtu sic eshte, ty te ra te jetosh ne nje enderr dhe te lumturohesh me ato qe enderron. Vetem mos harro se vjen dhe mengjesi...

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    ja shkrimi im Jeans:

"xhinse une kam qene ateist
    pastaj me pelqeu shume bibla e lexova dhe kishte me tere mend gjera qe me ngrofnin si psh besimi ne nje ZOT dhe qe zemra e cdo njeriu te paster e ndien
    pastaj kishte ca pyetje ndaj bibles dhe besimit ne ZOT qe si jepja dot shpjegim ne veten time vetem duke lexuar biblen dhe keshtu qe rastesisht mesova shume gjera rreth Kuranit (personalisht se vras shume mendjen si mund ta quash nje tip besimi per mua je ne rregull nese beson VETEM NE NJE ZOT) pyetjet e mia u zgjidhen, une isha i kenaqur ndihem mire kur e lexoj mesoj shume dhe mesoj ate qe eshte e mire dhe e drejte
    end of the story
    as easy as that"

ja ta sqaroj pak me shume se jemi keqkuptuar:'
    "xhinse une kam qene ateist
    pastaj me pelqeu shume bibla e lexova dhe kishte me tere mend gjera qe me ngrofnin si psh besimi ne nje ZOT dhe qe zemra e cdo njeriu te paster e ndien
    pastaj kishte ca pyetje ndaj bibles dhe besimit ne ZOT qe si jepja dot shpjegim ne veten time vetem duke lexuar biblen. (PIKE MBARON FJALIA "ne pergjithesi pertoj ti ndaj shkrimet me pika faji im ) dhe keshtu qe (me vone ) rastesisht mesova rreth Kuranit dhe pasi ma mbushi radaken qe ne pergjithesi mezi mbushet fillova te kerkoj me shume dije ne te dhe mu mbush menia qe ky besim eshte ajo qe i duhej qenies dhe shpirtit tim...

faji im nese jam shprehur gabim
    respect
    shnet
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dhimiter Pango - "Enigma Otranto '97"
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 00:57
  2. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Persekutimi i intelektualve Shqiptare.
    Nga SKAI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 20:57
  4. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •