Postuar më parë nga EtritBejta gjëza e radhës Pranvera Bica? :-)
Love has no limits
Postuar më parë nga EtritBejta Një gjëzë logjike Ti moj vajz' e bukur me nishan në faqe, sa herë buzëqesh çelin manushaqe
Postuar më parë nga symphony Pranvera Bica? :-) nëse e ke fjalën për këtë fundit, nuk është e saktë ose pjesërisht e saktë. zgjidhja është pak më ndryshe.
Postuar më parë nga EtritBejta vizatimor i bardhë / një miku ynë shumë e respektuar Besim Bashllari?
Postuar më parë nga EtritBejta nëse e ke fjalën për këtë fundit, nuk është e saktë ose pjesërisht e saktë. zgjidhja është pak më ndryshe. Ngaqë vërejta fillimin dhe mbarimin e pranverës, mendja më vajti te tetka jonë
dhe ... emisionit tonë po i vie fundi për sonte ja dhe gjëza e radhës Postuar më parë nga Gi de Masha dhe gjëza e fundit për sonte
Postuar më parë nga symphony Ngaqë vërejta fillimin dhe mbarimin e pranverës, mendja më vajti te tetka jonë Po, por ajo është vetëm një pjesë e zgjidhjes. Ka përpara edhe një fjalë tjetër.
Postuar më parë nga EtritBejta Gjëza e dytë Null jam në matematikë megjithatë do ta provoj :-D Shpejtësia ime është 9? Ndoshta i nxis pak të tjerët të marrin pjesë në lojë :-)
Ndryshuar për herë të fundit nga symphony : 21-02-2015 më 19:00
Jo !
Lëre se e shkriva fare lol Hë more ku jeni ju të tjerët?!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt