Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: Ateizmi dhe Feja

Lėri eksplodimet ti, se ty ka kohė qė tė ka eksploduar truri lol. Ku e pe regresin nė atė video? Aty nuk tregohet as regres e as progres, por janė dukuri tė qarta qė tė ēojnė mijėra vite pas nė kohė . Vazhdon ta kesh bindjen se toka ėshtė qėndra e universit. Kur u bėtė ju tė flisni e tė na sqaroni shkencėn, ju qė e dėrguat mijėra vite pas njerėzimin duke djegur e burgosur astrofizikantė e shkencėtarė, si e si qė mos t'iu dilnin idiotlliqet e fesė.
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Ateizmi dhe Feja

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Lėri eksplodimet ti, se ty ka kohė qė tė ka eksploduar truri lol.
    Ty kush te ka eksplodu qe flet budallalleqe.

Ku e pe regresin nė atė video? Aty nuk tregohet as regres e as progres, por janė dukuri tė qarta qė tė ēojnė mijėra vite pas nė kohė .
    Beji detyrat e shtepise. Ska regres a?! A e di ti se sipas teorise se evolucionit speciet shkojne duke u zhvilluar e jo duke bere regres. O zoteri do t'i besh 60 vite e ende nuk do te mund ta mesosh se sipas teorise se evolucionit nuk mund te kalohet nga njeriu ne majmun por e kunderta.

Vazhdon ta kesh bindjen se toka ėshtė qėndra e universit.
    O hajvan ku te kam thene une ty se besoj se toka eshte qoshi apo qendra e university. Mos shpik moj-more gjera prej vetit e te ma lodhesh koken mua me to.

Kur u bėtė ju tė flisni e tė na sqaroni shkencėn, ju qė e dėrguat mijėra vite pas njerėzimin duke djegur e burgosur astrofizikantė e shkencėtarė, si e si qė mos t'iu dilnin idiotlliqet e fesė.
    O zoteri une s'mund te ta sqaroj ty shkencen, une vetem po te ofroja material nga shkencetare. Kush e dergoi vlla njerezimin perpara?! Shiqo rajonet ku ka patur ndikim krishterimi e shiko rajonet e botes ku nuk ka patur ndikim krishterimi. Shkenca moderne lindi ne ambient te krishter bile nga shkencetare te shkolluar ne univerzitete te themeluara nga te krishtere. Ooooo i mjeri une me cfare injoranti po flas. Lere more ti fene e ofendimet, ofroji more ti argumentet tua nese je i interesuar per keto tema, nese jo ik mos me merr kohe palidhje.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...lic_scientists

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...and_technology

'Descartes's Meditations on First Philosophy continues to be a standard text at most university philosophy departments. '

According to 100 Years of Nobel Prizes a review of Nobel prizes award between 1901 and 2000 reveals that (65.4%) of Nobel Prizes Laureates, have identified Christianity in its various forms as their religious preference.[76] Overall, Christians have won a total of 72.5% of all the Nobel Prizes in Chemistry,[77] 65.3% in Physics,[77] 62% in Medicine,[77] 54% in Economics.[77][77]

Ik more qorod ti po di dicka cka eshte dituria
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 19-09-2016 mė 23:43

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •