Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,144
    Postimet në Bllog
    22

Rama, Vokshit: Je bërë si Pamela e Baywatch. Vokshi: Më mirë ashtu, se si Mr. Bean

Rama, Vokshit: Je bërë si Pamela e Baywatch. Deputetja e PD: Më mirë ashtu, se si Mr. Bean

Replika në Kuvend mes kreut të qeverisë dhe deputeteve të opozitës. Gjatë fjalës së mbajtur në seancën e sotme, Rama, ironizoi me opozitën dhe praninë e tyre në zonat e përmbytura, duke e quajtur herë kreun e PD-së, Basha, si qesharak pasi shkoi në Shtyllas me cizme në ditë me diell e herë deputeten Albana Vokshi, si Pamela e Baywatch.

Emri:  vokshi-rama.jpg

Shikime: 897

Madhësia:  32.4 KB
    Edi Rama / deputetja e PD, Albana Vokshi

“Të krahashohesh me ju është si të krahasosh postën elektronike me postën me zogj. Fakti që e rrënuat shtetin duke e drejtuar me veshë, si ata muzikantë që nuk njohin notat, por i ban gjallë institkti i tallavasë. Kryetari juaj i riu shkoi në një fshat në kodër dhe në tokë të thatë, urdhëronte qeverinë të shpallte gjendjen e emergjencës. Mund t’i jeni dukur ndonjërit si Pamela Anderson në filmin Bayëatch, tha Rama.

Në replikë me të deputetja Vokshi, tha: “Më më mirë Pamlea Anderson që shpëton njerëz edhe në filmin Baywatch sesa si Mr. Bean që të bën të qeshësh edhe me zor, meqë kryeministrit Rama i pëlqen shumë Pamela, i kujtoj se vajza e vdekur në Kurbin quhej pikërisht Pamela, dhe vdiq e sëmurë pasi jetonte në kontenier dhe qeveria nuk mori asnjë masë”.

Panorama

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,144
    Postimet në Bllog
    22

Për: Rama, Vokshit: Je bërë si Pamela e Baywatch. Vokshi: Më mirë ashtu, se si Mr. Be

Ky po qe eshte parlamentarizem!

Ka lezet kur degjon Kryeministrin tone te kulturuar e te ditur qe mburret se e ka mbushur Qeverine e tij me gra, teksa i drejtohet nje gruaje deputete ne Kuvend ne kete menyre, duke e krahasuar me Pamela Anderson.

Ka halle populli? Po mbyten njerez? Po vdesin nga i ftohti se nuk kane energji? Jane terrorizuar nga frika e tritolit qe u shperthen ne mes te Tiranes?

Populli te presi!

Kryeministri dhe Qeveria jane shume te zene duke bere me faj opoziten per gjithcka. Pasi te mbarojme me opoziten, do fillojme te zgjidhim hallet e popullit.

Lart e me lart Qeveria e Rilindjes, lart e me lart!

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 12-02-2015 më 11:38

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Për: Rama, Vokshit: Je bërë si Pamela e Baywatch. Vokshi: Më mirë ashtu, se si Mr. Be

Pamela dhe bejuachi lol

Introduksioni i bejuatchit eshte fabuloz
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775

Keta jane gallate.Zihen,por zihen me humor.
    Gjate kohes te lire bejne miliardat,mir te pakten qe kane orarin e punes qe te argetohen.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Edvini si do grate, do Erjon Veline...
    Erjonin e do aq shume sa i tregoi ne mes te t'gjitheve qe e kishte gruan ku#ve...

E merr Erjonin me vete kudo, ne Paris, ne Vlore, ne Kavaje...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Qivuria dhe nen-qivuria zihen se kush e do populin ma shume...

Sa me fat paske qene ti o popull...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Mua me duket progres qe shahen ne kuvend me fjale si Pamela dhe Mr. Bean. Hap poziitv

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •