Ju uroj te kaloni bukur ketu Mr.B.
Mire qe si fute te gjithe ne nje kallupjo per gje por mua kur me ben nje offerte te majme pune dhe jetese ne USA e refuzova sepse doja te jetoja me te mirāt qe i fitova me mundin tim..pra prąnova jeten ne France . Un dua te jetoj si njeri jo si makineri.. Pra ik provoje njehere dhe jetoje endrren amerikane pastaj pergjithsoi gjerat . Toni kjo vlen dhe per ty.. Mr.B bujrum pse jo
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Aferim (15-02-2015)
jeta ne shtete evropiane esht me e mire se ajo amerikane, " enderra amerikane " esht thjesht nje mit, esht nje forme marketimi shum e mire per ameriken qe ka funksionu per shume vite dhe vazhdon te funksionoj. Ne kete menyre amerika ka arritur ktu ku esht sot, nje superfuqi dhe qe e degjon pjesa me e madhe e botes. Mund te flas gjithe diten per keto gjera haha por po e le me kaq.
Mos bej zemren e botes.
Keto fjale nga ti s'i kisha vene re me pare. -Zonjushe, une nuk pergjithesova, por e shkrova "shumica". Tani, ne ti i perket shumices, tek i dhenke vrull, faj s'kam une.Pra ik provoje njehere dhe jetoje endrren amerikane pastaj pergjithsoi gjerat
ja bera atij antarit tjeter dhe jo ty
Aferimit, jo anetarit.....mundesisht.....![]()
Krijoni Kontakt