Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180

Tmerruese: Emigrantët e Kosovës në Hungari po i djegin edhe rrobat për t’u ngrohur (F

Tmerruese: Emigrantët e Kosovës në Hungari po i djegin edhe rrobat për t’u ngrohur (Foto)

Emri:  largea_djegin-edhe-rrobat1423517974.jpg

Shikime: 392

Madhësia:  54.4 KB

Qytetarët të cilët po largohen nga vendi, po kalojnë momente të vështira gjatë kalimeve kufitare mes Serbisë dhe Hungarisë.
    Gjendjen e disave prej tyre e tregojnë edhe këto fotografi që po qarkullojnë në rrjetet sociale.
    Gjendja që tregohet përmes këtyre fotografive është e tmerrshme, qytetarët e Kosovës për tu ngrohur po djegin edhe mbathjet e gjera të tjera.

Emri:  largea_fotot1423513870.jpg

Shikime: 328

Madhësia:  43.8 KB

Bota Sot

pse po ikin te gjithe vetem tani? s'po e kuptoj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 10-02-2015 më 00:01

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Për: Tmerruese: Emigrantët e Kosovës në Hungari po i djegin edhe rrobat për t’u ngroh

Gjynaf.
    Edhe qe djegin veshmbadhjet,se po te djegesh shtepit e reja te Thaçit dhe Haradinit (me disa persona brenda),vertet ndot ambjentin po shkon ngrohtesia deri ne Hungari.
    Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 09-02-2015 më 17:43

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Tmerruese: Emigrantët e Kosovës në Hungari po i djegin edhe rrobat për t’u ngroh

Edhe pse këta ikin për një jetë më të mirë e rëndësishme është që Kosova është e shqiptarëve dhe serbët nuk vijnë dot më.

U bënë disa ditë që mediat, kuptohet të nxitura më shumë pprej atyre që janë të shitur tek serbët po mundohen ta paraqesin Kosovën në një këndvështrim tragjik.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Jo me, po vazhdoi keshtu, per disa vite, nuk ke nevoje te futesh serbet ne Kosove.Nuk do ket vend, se do jen kthy shqiptaret ne serb.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Është dikush pas kësaj por të shikojmë sepse koha do ta vertetojë.

E ka pas stërgjyshi im shpinë atje ku edhe dhia hyn me 4x4 por jo vetëm që ska ik por edhe ka luftuar e vdekur për atë vend.

Ndërsa një pjesë e këtyre zotërinjve kosovarë në kohë të sotme ikin sikur të ishin rom indie.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

E vertet,por gjyshit tat asnji nuk i vidhte leket,nuk ja lan kalamajt pa buk per te bo sarajet e reja.

Te luftosh kunder te huajit eshte e lehte,te luftosh kunder xhepistave eshte pak me e veshtire;se nuk te vjedhin vetem nderin e shpresen por te vjedhin dhe pushken me gjithe brek-et.
    Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 09-02-2015 më 18:37

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Edhe pse këta ikin për një jetë më të mirë e rëndësishme është që Kosova është e shqiptarëve dhe serbët nuk vijnë dot më.

U bënë disa ditë që mediat, kuptohet të nxitura më shumë pprej atyre që janë të shitur tek serbët po mundohen ta paraqesin Kosovën në një këndvështrim tragjik.
    pse do me fajesu mediat, ato po thonte te verteten
    nuk asht zgjidhje me fajesu tjeret, bile dhe keta qe po ikin. me siguri ato e kan nje arsye shume te forte qe po e lane vendin e vet dhe aryseja kryesore ashte ekonomike.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •