hooot maroi drekaaa nga isheee![]()
hooot maroi drekaaa nga isheee![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Busse sdi pse si hedh dot fotot nga Cel po te premtoj qe t kam rujt pjesen e pastices . Do ta vej sapo t jem nga tab , ty hot te plast Nepsi ishalla .ku ishe o hot thote? Po nvask ri gru se lexon ti , mir qe sqeka myt
![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lulke : 29-03-2015 mė 08:45
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Buse si mo maroi dreka, cir me honger une nashti?
Lula e mua a ma rujte i cope?
Lula jo nuk ka shonc, se si fjeta e ja fillova me gjemu, ish ardh kallashi me fertere n'dore,
e m'tha cir po gjemon, se t'bi fertere n'koke. Haj medet as qef nuk t'le me boo.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Po shkruaj i hartim per BE
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
ahhahahhaha o sa kam qesh kam me ta sjell un ty o hot pa merak do ta sjell mas qafeee hahah te rafte e mira. Lulaaa po pres un mon amour![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Qeshni qeshni ju, marofshi tu qeshe jarabi.
Mu pom dhem shpina, se isha me lujt futboll t'premten edhe se pashe me i thon se po hiki me lujt. T'nesermen m'tha ku je kon prom, thash isha ke dy goca, atehere m'tha pse tu ka nxi gishti i madh i komes, (mua mu ka nxi se i rashe topit forte kur e dhashe gol) i thash njona ish aq e rrezikshme qe po thithke aq shume sa ma ka nxi biles edhe gishtin e komes, ene e ka morr ni vaze t'lulave me m'gjujte une e hula koken mos me m'rroke, po em ka ra n'shpin e nashi pom dhamin bubregt, haj medet haj.
Buse do me ma hi ene ti?![]()
hahhahhha oooo sa kam qesh marofsh tiiii po du me ta hiiii
Buse qesh mo qeshe, marofsh moo.
Hima moo himaaa, vetem tregom ta huli koken se po ma then.![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Krijoni Kontakt