Postuar më parë nga
A.A
Serafim.....
Gerrqia ka dy shtete,nje ne uje e nje toke,ka nje ushtri jashte kapaciteteve mbajtese te saj,dhe gjithe keto mbrekulli i ka nga Jo Miliardat....por nga trilionat qe merr nga Eu dhe Usa prej te pakten 50 vjetesh.
Si perfundim,asgje ska per te ndodhur sepse kur i kane falur Tril.nuk eshte problem per miliarda.
Dhe hajdutet e tjere me cizme te EU,FMN,BB,USA do ja falin vellait hajdut te vogel Gerrk borxhet,sepse lobet politiko/ekonomike Gerrke jane me te konsoliduara se lobet e zgerlaqura shqiptare,psh:nqs shef ndonje senator amerikan me mbiemer italian Guliani psh,ta flesh mendjen ti e ndonje tjeter,se prejardhja e tyre vijne nga ajo qe quhet rendom Mafia Italiane,pra rrugen e droges,zhvatje,mashtrime...etj vazhdon,po tashme nga lart.
E njejta gje dhe me Gerrkun,kurse ne Shqiptaret,jemi si puna e dhelperes me ***** e dashit....he i bien tani he i bien pastaj,se historikisht jemi ngopur me lugen bosh,qe nga gjysherit tane e deri me sot,pavaresisht se jetojme ne Eu,usa apo mars.
Une jam shqiptar 100%,dhe as pro grek apo alien,po ky eshte realiteti,kjo ishte sa per sqarim,se shqipot e gjejne armikun ideologjik gjithmone te tjetri.
Tung.!
Krijoni Kontakt