Pershendetje
ju lutem mund tme sygjeroni nje kopesht privat te mir sepse u ben 2 kopeshte qe nderroj sepse nuk jam e kenaqur
E dua nga kopeshti zologjik deri tek fabrika e miellit sepse andej kam rrugen per pune
Flm
Pershendetje
ju lutem mund tme sygjeroni nje kopesht privat te mir sepse u ben 2 kopeshte qe nderroj sepse nuk jam e kenaqur
E dua nga kopeshti zologjik deri tek fabrika e miellit sepse andej kam rrugen per pune
Flm
Difekt tuknik......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skender76 : 22-01-2015 mė 12:03
paqen, e sjell vetem drejtsia
Nje pyetje jashte kerkeses o jashte problemit;ka kopshte shteterore o publike ?
(Pyetje koti,se ne nje vend ku nuk ka shtet nuk mund te kete asgje shteterore.Thjesht per kuriozitet)
Kaq e veshtir esht ta kuptosh
jane problem te gjithe ,duhet ta dergosh vetem ne nje kopesht ku i njef drejtuesit dhe edukatoret ,perndryshe nuk i merr dot garancite qe kerkon
Un nuk njoh asnje prandaj desha nje sygjerim
Flm gjithsesi![]()
Une s'te ndihmoj dot se nuk jetoj ne Shqiperi por shprehu me qarte nese vertet do ndihme. Konkretisht cfare nuk te ka pelqyer nga dy kopshtet e meparshme? Kushtet? Edukatoret? Cmimi? Kurikulumi qe ndjekin?
Cfare kerkon ti nga nje kopsht? Cfare nuk pelqen ti dikujt tjeter mund t'i duket i mire. Psh ka prinder qe marrin si kriter kryesor cmimin. Te tjere kushtet ose siguria qe ofron te femija e tyre, etj.
Gjithsesi te uroj te gjesh nje kopsht ashtu sic e do ti.
Perfekt nuk ka. Mundohu te gjesh nje kopsht qe ofron mbi te gjitha siguri, kushte te shendetshme dhe staf serioz qe te rrish jo me koken mbrapa kur iken per ne pune.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 22-01-2015 mė 21:55
Feelings change - memories don't.
Mia
Un kur kerkoj kopesht te mire nuk flas per cmimin se ashtu do kerkoja kopesht te lire
Un mendova se ndonjera do ta kishte femijen ne ndonje kopesht ne kte zone qe them un dhe esht e kenaqur pak nga te gjitha se e di qe perfekt nuk ka
Flm mia shpresoj ta gjej sot pashe disa kopeshte do dal perseri neser dhe do vendos njerin
Mirmrama por mokpo e di me e perdor ke te forum ,por deshta me e did a ka na nje shqiptar ne austin
Kopshti privat mund te jete i shtrenjte ne cmime,sepse ka shpenzime si qera ambjenti/ndertese/salle, paguan qera toke
paguan takse shtetit,paguan elektrik,paguan uje.Ka shume fatura shume shpenzime ,shume overhead,per pasoje kopshti rrit cmimet e mbajtjes se femijeve
qe te mbuloje shpenzimet e medha.
Do ishte me mire te gjeje ndonje bebisiter nje femer,nje individ qe ta mbante dhe e paguan dicka,mund te jete cmimi me i lire te
paguash nje person bebisiter se sa te paguash nje kopesht privat.
Nqs do zgjedhesh bebisiter mos merr asnjehere gra qe jane lodhur nga puna dhe jeta sepse ato kane pak durim nevrikosen kollaj.
Shiko per femra te reja ne moshe, si studente universiteti qe kane me shume durim,dashuri, i pelqejne shume kalamajte e vegjel,kane me shume energji
dhe i mabjne femijet mire.Studentet mund te kerkojne me pak leke mund te kene cmim me te ulet te mbajne femijen se sa ndonje grua qe e ben si pune
full time bebisiter.
E rendesishme eshte qe femija te kete shume lodra te reja dhe te pastra rrotull qe te humbe mendjen te lodrat dhe te mos merzitet.
Femija po nuk u merzit,nuk nevrikoset nuk behet fasi,nuk behet kapricoz,nuk qan asnjehere dhe kjo eshte mire edhe per bebisiter,nuk merzitet as nevrikoset as bebisiter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 27-01-2015 mė 00:53
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt