Një mjek familje në Poliçan ka denoncuar sot Kryebashkiakun e Poliçanit, Adriatik Zotkaj për ushtrim dhune. Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e sotëm përpara Qëndrës Shëndetësore të këtij qyteti.
Mjeku i familjes, Dritan Hoxha deklaron se ka qenë duke punuar, por pasi ka dëgjuar se disa persona kanë qenë duke u rrahur jashtë ambulancës, ka dalë për të parë nëse dikush kishte nevojë për ndihmën e tij mjekësore.
“Kur kam dalë jashtë, kam parë kryebashkiakun Adriatik Zotkaj, që sëbashku me një të afërmin e tij po rrihnin dy persona. Në këto momente, kryebashkiaku Zotkaj është kthyer nga unë dhe më ka ndjekur me vrap dhe më ka goditur disa herë në fytyrë me grusht, brenda ambjenteve të ambulancës”.
Mjeku Dritan Hoxha, më pas është drejtuar për të denoncuar dhunën e Kryebashkiakut në postën e policisë së Poliçanit, në Prokurorinë e Beratit dhe më pas ka shkuar në Spitalin Rajonal Berat për të marrë edhe raportin mjeko-ligjor.
Ndërkohë që Drejtoria e Policisë së Qarkut të Beratit, ende nuk ka një deklaratë zyrtare për këtë ngjarje.
ORA NEWS
Krijoni Kontakt