Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: Ndihme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2015
    Postime
    3

Ndihme

Pershendetje te gjitheve;

Jam duke ngritur nje hipoteze (supozim) dhe me duhet pak ndihme.
    Tema ka te beje me udhetimin me konkretish, cka perfitojme nga udhetimi, dhe me duhen disa hipoteza rreth udhetimit p.sh: pse udhetoni, qka perfitoni nga udhetimi etj...
    Kjo me novjitet sepse jam duke bere nje kerkim - hulumtim - se per cka e perdorin njerezit udhetimin.
    Andaj ndihma qe me nevojitet eshte qe te me gjeni disa hipoteza rreth udhetimit (nuk mund t'i gjej vet, po kam shume probleme :/..) dhe te pergjigjeshit edhe ju se per cfare udhetoni?
    Shpresoj te me keni kuptuar, sepse jam shume e lodhur nga ky hulumtim, ndoshta me kupton dikush qe ka punuar dicka te tille me pare.

Gjitha te mirat!

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Pėr: Ndihme

Leana konkretish udhetimi pune apo udhetim turistik.
    po te jap dy shembuj meqe i bej te dy udhetimet.

Kur udhetoj per pushime zgjedh nje vend te caktuar per shkak te kultures te vendit, relievit pozicionit gjeografik ose edhe njerezve.
    Psh une zgjedh Turqine e zeme si shembull sepse eshte nje vend me t4radita kuturore shume te bukra,ka njerez te cilet jane shum te rrespektueshem ka klime oqeanike. Dhe ajo qe me intereson ka vende te shumta turistike si ne mal ne fush apo det.

Nese do marrim udhetimet e punes
    Udhetoj ne nje shtet te caktuar per te marre sa me shume benifite nga ai shtet qofshin ato teknologjike kulturore apo te tjera varet interesi. Udhetoj sepse e di qe ne kete udhetim une si biznes do perfitoj ne nje te ardhme emer zgjerim produktesh cilesie dhe perfundimissht para. Udhetoj gjithashtu per te permiresuar ate cka bej duke i marr atij shteti disa zakone qe ne nuk i kemi qe ndikon ne te miren e vendit ose dicka qe evulon nje fushe te caktuar.

Per momentin kaq po mundem te them shpresoj te jem e qarte
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Busy Girl pėr postimin:

Leana (26-02-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2015
    Postime
    3

Pėr: Ndihme

Faleminderit per ndihmen tende, me hyn ne pune kjo.
    Pres edhe pergjigje te tjera.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •