Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2015
    Postime
    2

Interesi dua ndihme

Jam nje djale qe nuk di se cfare te bej.
    Jam ne nje udhekryq
    Problemi nuk ka te beje me mua por me nje goce qe e kam njohur para disa koshesh . Une e konsideroj shoqe te ngushte ,ndersa ajo me konsideron mua vella .
    Eshte vajze shume e mire por eshte e dobet . Eshte e mire e sjellshme ,e drejte ,ka cilesi shume te mira por eshte e dobet ne perballimin e veshtiresive .Kur ka qene ne gjimnaz ka qene e vetmuar dhe nuk deshiron qe te jete serish e vetmuar . Tani ne universitet ka njohur 2 vajza qe ajo i do shume dhe i konsideron motra . Ato vajzat e mbajne ate per interes sepse eshte absolute ne shkolle dhe sepse ka para . Ato vajzat une i konsideroja vajza te mira dhe rrija me to . Nje dite ne fakulet isha ne banjo dhe ato 2 vajzat kaluan sebashku afer banjos dhe po diskutonin ne lidhje me shoqen time . Aty une une ju njoha fytyrat ,nuk po e besoja se cfare me degjuan veshet . Ajo meson ,na duhet per detyra ,provime dhe kur te dalim per shoping i marrim edhe ndonje lek . Thoshnin qe ate e perdorim si te duam ne . Ndaj atyre vajzave mbajta qendrim te ashper dhe nuk i shikoja dot me sy me . Bera nje zenke me to qellimisht qe te mos kisha arsye per te folur me me to . Pas mesimit i them shoqes time qe hajde flasim per cdo gje . I thashe mendoj se ato x.y te mbajne ty afer per shkak te interesit nuk e di sesa e vertete eshte por kshu mendoj une . I dolen lot nga syte dhe me tha ti e di per mua .une do zhgenjehesha shume sepse ato i konsideroj motra dhe per asgje ne bote nuk do doja qe mendimi jot te ishte i sakte. I thashe me te qeshur po ti e di koken time qe i them gjerat sic i mendoj .kshu e mendova dhe ta thashe sic te them cdo gje .E shoqeroj deri ne shtepi dhe nuk fola shume gjate rruges .
    Po mendoja sesi ti largoja ato pa e demtuar shoqen time . Para vitit te ri patem nje provim dhe i thash shiko veten ,mos i ndihmo qe te gjithe .vetja jote eshte paresore . Ajo beri te kunderten dhe nisi ti ndihmoje ato , ne fillim pastaj veten e saj .Njera nga ato nuk e mori te plote ushtrimin dhe ja kerkoji me ngulm . Shoqja ime u kthye mbrapa per ta ndihmuar dhe presori e pa dhe i mori fleten . Ato dolen mire shoqja ime doli mesatare ne provim . Ato po i mbushin koken asaj ne lidhje me mua qe ajo te mos me flasi por shoqja ime me mbron pa kusht ndaj atyre dhe ndaj kujdo .
    Dua nje menyre sesi ti largoj ato . Dua ti them te verteten por ajo do shkaterrohet dhe do mbyllet ne guacke dhe kete gje nuk e dua . Nuk e di se si mund te veproj ajo ,mund te shkoj deri ne vetvrasja . Kam frike ne lidhje me shoqen time .
    Ju lutem me ndihmoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-02-2015
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    5

Pėr: Interesi dua ndihme

N kto raste nuk veprohet vet (t pakten mendimi im) ti e njef shum mire por perveq ksaj ti duhet te kesh edhe ndoj shoqe tjeter qe eshte n kuptimin e plot te fjales shoqe dhe te njoftosh te dyja (njera me tjetren), tek ti ka besim po deri dikun je i pafuqishem me bind e sikur the edhe vet qe nese i thu troq gjanat behet keq puna. N rastet kur njerzit qendrojn te vetmuar te mbyllur ka te bej me at qe krijojn ni bot te veten perbrenda tyre edhe mos socializimi me t tjert krijon i lloj mosbesimi per rrethin miqt e rij. Me gjithse meshum m ngjan me ni tregim qe e gjen veq neper vepra (libra) eshte e pa mundshme me pa prapa (lojrat prapa shpine) veq ateher kur dyshon per diqka, nese kjo vajz smundet me filtru rrethin me kend me u shoqeru e kend me shmang beje ti ndihmoi njohe me shoqet tua me vajza qe vlen te shoqerohet se ajo shoqerohet me ato qe i vihen pas si shak interesi ka problem me njoftu miq te rijn. Socializimi me persona t duhur ndihmon shum

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

USB 2.0

I nderuar, pergezime per nofken qe ke - ne momentin qe pashe kete emer, m'u kujtua USB-ja ime e pare 162MB qe bleva 11,90€. Sidoqofte, kjo nuk ka rendesi.....

Keshilla ime per ty eshte qe shoqen tende ta lesh te mesoje nga gabimet e saja personale, ngase vetem ne kete menyre ajo do te jete ne gjendje te rrise nivelin e pjekurise mendore/te dalloje shoqen nga shoqja. Tani, te pakten, ajo duhet te kete filluar te mendoje - shqyrtuar verejtjen qe i ke paraqitur per "shoqet". Keshtu qe, ti e paskeshe bere ate tenden. Po bere me shume, kam frike se do e bezdisesh, meqe eshte e pamundur ta bindesh me fjale dike qe tashme ka krijuar bindjen e saj ndaj atyre - "dy shoqeve" tuaja.

Pyetja e ime per ty. Ē'ke qe pritke aq shume dhe nuk i shprehke dashurine? Ndjen apo s'ndjen per ate? Po ndjeve, bjeri shkurt dhe thuaja troē "DUA TE MARTOHEM ME TY!" Nga se ke frike? Mendon se do te te refuzoje? Po te refuzoi, thuaji "s'dua te jem shok yti, ngase me shume te dua per nuse". Gjithsesi ajo ka per t'u shtangur ose thene; "O Zot, je normal ti apo - ē'po flet keshtu?!!!!".....

Jo jo USB, ne fakt ne do t'i thoshte keto fjale ""O Zot, je normal ti apo - ē'po flet keshtu?!!!!", vertet jane te renda per t'u perballuar, ndaj me mire mos ia thuaj fare. Mua do m'i bente nervat kaēurrel dhe besoj se edhe do e rrihja per vdekje. Cila femer do guxonte te t'me thoshte mua fjale si keto ""O Zot, je normal ti apo - ē'po flet keshtu?!!!!". Mbase ti llogarit ndryshe. Ne je tolerant ndaj fjaleve te ketilla, atehere mos prit gjate dhe thuaja troē, por veshtire se do te te pranoje - besoj se ka per te te refuzuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

ne vetevrasje? un po te isha ne vendin tend do ja thoja troc cfare ndodhi, sesa te beja gjasme "sikur mendoj dicka"…pasi kur ti thuash te verteten mund mos te te besoj, duke menduar qe ti thjesht po e sajon qe ti mbushesh mendjen…sbesoj se do shkoj deri aty ne vetvrasje, eshte dicka qe duhet ta perjetoj…asaj do i lendohet me shume zhgenjimi, por do e kaloj dhe do mesoj nga kjo pervoj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 26-02-2015 mė 01:50
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

More jam plakur une apo eshte depresuar rinia sotme.. do te doja te thoja dicka por booo me duket shume gje femijerore nje vajze ne universitet qe nuk arrin dot te dalloj djathin nga sapuni
    More djale ti beje taten ajo nese do do te te kuptoj nese jo le te vazhdoj.. Epo pik e zeze ku te tregoja une ne provim pa bo tezen time mor vlla
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •