Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Hoxhallarët i bindin njerëzit t’i ndërrojnë emrat shqip?!

Citim Postuar më parë nga semiku Lexo Postimin
    Gabim e ke.Asnje shqiptar i Maqedonise nuk thote qe jam maqedonas,madje e kunderta ofendohemi kur na thone ashtu.
    Jam nga Maqedonija eshte dicka tjeter.

Eshte e vertet qe ndonje hoxhe fundamentalist thote qe te nderrohen emrat,por fenomeni eshte i pa perfillshem.Ke me milion Ilira,Teuta,Agrona ... ndersa realiteti eshte qe nese e shfleton nje ditar te nxenesve te fillores dhe shikon emrat e tyre sheh qe afer 50% kane emra shqip.Para 30 viteve te shfletoje nje ditar te tille me siguri do ishte 100% me emra harabo-turko-iranian.Ne total fenomeni eshte pozitiv.
    E vertet qe fyhen nese dikush quan maqedonas por ndjehen te priviligjuar kur dikush i quan turq ...Semik ,je duke vepruar njejt si une kohe me pare ,nuk doja te pranoja te verteten e dhimshme assesi por dielli nuk mbulohet me shoshe .Shqiptaret e Maqedonise (me se paku 80%) fatkeqesisht se pari ndihen musliman pastaj shqiptar ,kete te fundit vetem per shkak te gjuhes jo se kane ndonje ndjenje kombetare ,mund ti shash e fyesh tere diten figurat me te ndritura kombetare dhe ska asnje reagim ,po i preke ne fe apo edhe ne Erdogan ,te tregojne qejfin.Fatkeqesisht te njejten rruge jemi duke shkuar edhe ne ne Kosove ..cdo dite e me shume jemi duke shkuar drejt humneres ...une nuk shoh shprese me ..Edhe dicka Turqise ose ende si ka ra ndermend ose nuk ka interes per ti turqizuat komplet ,me shume besoj se eshte e dyta se nese Turqia do donte te turqizonte shqiptaret ,mbrenda vitit Maqedonise do i fryhen statistikat e turqeve .Mjafton hoxha te ju thote se jemi turq qe na solli PO dhe me kohe kemi filluar te flasim shqip ..shume ska nevoje ,brenda vitit 80% e shqiptareve do deklarohem turq .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Hoxhallarët i bindin njerëzit t’i ndërrojnë emrat shqip?!

Sa është pagesa për këtë veprim se edhe unë jam pak ngushtë nga ana financiare ?
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •