Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e elel
    Anėtarėsuar
    08-12-2011
    Postime
    7

Unhappy Pershendetje, me duhet ndihma juaj

Une jam e martuar me nje te huaj dhe nuk jetoj ne shqiperi. Patenten qe zoteroj e kam nga ato te vjetrat dhe me ka skaduar,nuk mund te marr me as patente internacionale si dhe nuk mund ta konvertoje dot ne vendin ku jetoj. Tani problemi im eshte ky:
    Me thane qe per te bere patenten e re me duhet nje vertetim banimi shqiptare ndryshe nuk e marr dot Tani une nuk jetoj ne shqiperi jam shperngulur meqe jam martuar dhe patenten mund ta marr vetem aty dhe kjo gje me duket pak absurde. Di ndonjeri nga ju se si veprohet ne te tilla raste ?Jam vertet ne hall sepse nuk leviz dot me pa patente.

Faleminderit .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-01-2015
    Postime
    3

Pėr: Pershendetje, me duhet ndihma juaj

Citim Postuar mė parė nga elel Lexo Postimin
    Une jam e martuar me nje te huaj dhe nuk jetoj ne shqiperi. Patenten qe zoteroj e kam nga ato te vjetrat dhe me ka skaduar,nuk mund te marr me as patente internacionale si dhe nuk mund ta konvertoje dot ne vendin ku jetoj. Tani problemi im eshte ky:
    Me thane qe per te bere patenten e re me duhet nje vertetim banimi shqiptare ndryshe nuk e marr dot Tani une nuk jetoj ne shqiperi jam shperngulur meqe jam martuar dhe patenten mund ta marr vetem aty dhe kjo gje me duket pak absurde. Di ndonjeri nga ju se si veprohet ne te tilla raste ?Jam vertet ne hall sepse nuk leviz dot me pa patente.

Faleminderit .

Pershendetje! Cdo person i lindur ne shqiperi ose qe ka shtetesi shqipetare ka nje vendbanim te perhershem ne republiken e shqiperise, pra aty ku ke dokumentacionin, prane bashkise ku merr dhe certifikatat ose dokumumenta te ndryshme. Pra rruga qe duhet te ndjekesh eshte te vish ne shqiperi te rinovosh patenten tende dhe me pas te kthehesh ne vendin ku jeton aktulisht dhe te aplikosh per konvertimin e patentes. Nqs ka ndonje rruge tjeter sic thua, qe vetem me ane te nje vertetim banimi te konvertosh patenten e skaduar ne nje tjeter, atehere mund ti thuash nje te afermi tiu nxjerre nje vertetim banimi ne shqiperi dhe tua dergoj me poste.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •