Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,965
    Postimet në Bllog
    22

Lushnje: Policia e injoron shqetësimin e tij, qytetari i vë flakën vetes

Një person i ka vënë flakën vetes para Komisariatit të policisë të Lushnjes vetëm pak minuta më parë. Peroni që kreu aktin ekstrem është identifikuar si Jorgo Derga 53-vjeç.
    Sipas të dhënave të para mësohet se burri i vuri flakën vetes pasi policia nuk i kishte pranuar denoncimin për një konflikt pronësie
    “Më është bërë padrejtësi nga komuna. Policia e di” mësohet të ketë thënë 53 vjeçari nga ambientet e spitalit të Lushnjes kur po merrte mjekimin e parë.
    Kanë qeë kalimtarë të rastit të cilët kanë ndërhyrë duke i dhënë ndihmën e parë për shuarjen e flakëve. Pas mjekimit të parë ai është sjellë me urgjencë në Tiranë për mjekim më të specializuar.

ORA NEWS

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Lushnje: Policia e injoron shqetësimin e tij, qytetari i vë flakën vetes

Ligji 7501 i ka fajet !! Kush dreqin e bëri atë ligj ?!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

ca problem toke ka ky?

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Problem I mallkuar per shqiptaret njeri vret djeg veten ose vret vllan per tokat

Ligje te mallkuara qe po len plage te pasherushme ne kete popull
    gjynaf per kete njeri por nuk duhet njeri ti vej flaken vetes per nje cope tok

Jeta e Nje Njeriu Ka me shum vler Se Sa nje cope tok
    Familja e Para
    Partizoni

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,965
    Postimet në Bllog
    22

O kingo,

Lexoje me vemendje lajmin para se te besh koment. Qytetari i vuri flaken vetes ne komisarietin e policise ne shenje proteste qe policia e injoroi totalisht shqetesimin e tij. Dhe prona ne Shqiperi eshte pasuria e vetme dhe mjeti i vetem i jeteses per shume veta. Pa prone, nuk ka para, e pa para nuk ka buke ne tavoline qe te haje ajo familja qe ti ze ne goje.

Albo

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Një person i ka vënë flakën vetes para Komisariatit të policisë të Lushnjes vetëm pak minuta më parë. Peroni që kreu aktin ekstrem është identifikuar si Jorgo Derga 53-vjeç.
    Sipas të dhënave të para mësohet se burri i vuri flakën vetes pasi policia nuk i kishte pranuar denoncimin për një konflikt pronësie
    “Më është bërë padrejtësi nga komuna. Policia e di” mësohet të ketë thënë 53 vjeçari nga ambientet e spitalit të Lushnjes kur po merrte mjekimin e parë.
    Kanë qeë kalimtarë të rastit të cilët kanë ndërhyrë duke i dhënë ndihmën e parë për shuarjen e flakëve. Pas mjekimit të parë ai është sjellë me urgjencë në Tiranë për mjekim më të specializuar.

ORA NEWS
    I ven flaken vetes 53 vjecari!!!!!!
    Eshte e qarte qe ky ka rreshkitur,i ka ikur ndonje pllake nga truri,lol
    dhe duhet te kontrollohet me urgjence nge psikiatri/neurologu.
    Sipas tij ai i ka vene flaken vetes sepse i kane bere padrejtesi ne komune.
    I kane bere padrejtesi ketij dhe ai i ven flaken vetes.
    Padrejtesia eshte sheshit gjithandej,cdo dite, cdo minute ndodhin padrejtesi,
    eshte the way of life,eshte pjese e integruar e jetes ,eshte normale qe ka padrejtesi
    kudo.
    Atehere sipas kesaj llogjike te gjithe qe ndeshen me padrejtesi duhet ti vene flaken vetes
    sepse u eshte bere padrejtesi???????
    Burre budalla 53 vjec me llogjike foshnjarake.
    Padrejtesite qe te behen ne jete mundohu ti perballosh dhe
    zgjidhesh me ndihme nga te tjeret,me zgjuarsi, durim, maturi dhe inteligjence
    dhe jo me akte stupid harakiri dhe martiresh.
    Burre budalla.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •