Viti 2015 - një vit krize apo një vit i mbarë për shqiptarët?
Një vit i një krize shumë të thellë dhe të gjithanshme, si rrjedhojë e papërgjegjshmërisë qeverisëse.
Do të jetë një vit krize
Do të jetë një vit i mbarë
Viti 2015 - një vit krize apo një vit i mbarë për shqiptarët?
Një vit i një krize shumë të thellë dhe të gjithanshme, si rrjedhojë e papërgjegjshmërisë qeverisëse.
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 29-12-2014 më 11:52
Do muhabet ti apo si është puna ? Ja më thuaj ti se kur kanë pasur vit të mbarë ndonjëherë Shqipëtarët ?
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Me mire do te jete them une. Me keq se me s.b.-ne nuk behet .
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Si vit i mbare duket,sikur e kalum krizen e qeverise Meta-Berisha ! Tani me qeverin Meta-Rama jemi mo optimist.
Mo perpara,ne qeverin Meta-Berisha u vrisnin njerezit kot neper protesta,tani te pakten qeveria Meta-Rama ka von ligje mund te vdesesh neper burgje. "Ti me depresjon je qe je,pse duhet me vdek rruges kur mund te vdesesh ne burg ! . Po nuk ishe me depresion te bojm ne."
Ligji,domethon, po funksiono,po kapen te gjithe hajdutet qe nuk kan lek. Edhe me trasparencen e plote drejt integrimit nuk jena keq,perqindja eshte rrit,parlamentin po e dekriminalizojme.Dekriminalizimi osht i nevojshem,nuk ka mo rrumpall si ne parlamentin Berisha-Meta ku deputetet u zishin si fukarenjt per perqindjen e u boshin me depresjon,sot qeveria ka von ligjin,ne parlamentin Rama-Meta deputeti qe nuk vjedh futet ne burg qe te bohet me depresjon.
Si perfundim,do jet vit i mbare per depresionistet e dekriminalizuar.Po nuk diten me vjedh e din se ku e kan venin.
Me mire do behet.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
I mbare, ja do e shikoni.
Krijoni Kontakt