Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Qeveria e Rilindjes: $3 shpërblim pensionistëve, $400 për policët dhe mësuesit

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    sa i dhate ju albo pensionisteve?
    Në 2005-ën i dha 5.000 lekë të reja - në 2006-ën i dha 2.500 lekë të reja... dhe nga 2007 e deri sa i ktheu këmbët nga dielli, dha një HIÇ Edhe ky "Rambo" po jep nga një 2.000 - 3.000 lekë se sapo ka marë qeverinë ashtu sikurse Saliu, pastaj hiç sikurse Saliu... Shef rrushi - rrushin dhe piqet
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Për: Qeveria e Rilindjes: $3 shpërblim pensionistëve, $400 për policët dhe mësuesit

Perse thua hiç ?! Nuk dua te mendoj qe po genjen, por sic duket nuk ke patur pensionist ne shtepi. Sepse, sapo PD erdhi ne pushtet, te gjithe pensionistet merrnin "gjelin e detit", dmth 5.000 leke te reja!!

Ndersa Rilindasi, mos harro qe premtoi rrogen e 13'te, jo vetem qe nuk e mbajti premtimin, por po i heq cdo dite nga puna, me arsyet me qesharake.

Me vjen keq per ata qe nuk e njihnin, pasi makineria mediatike beri te veten, por aspak nuk me vjen keq, per ata qe e njihnin se kush ishte Edi Rama, qe tani kur i takoj: "po jooo, keshtu Jooo, etj"
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Perse thua hiç ?! Nuk dua te mendoj qe po genjen, por sic duket nuk ke patur pensionist ne shtepi. Sepse, sapo PD erdhi ne pushtet, te gjithe pensionistet merrnin "gjelin e detit", dmth 5.000 leke te reja!!

Ndersa Rilindasi, mos harro qe premtoi rrogen e 13'te, jo vetem qe nuk e mbajti premtimin, por po i heq cdo dite nga puna, me arsyet me qesharake.

Me vjen keq per ata qe nuk e njihnin, pasi makineria mediatike beri te veten, por aspak nuk me vjen keq, per ata qe e njihnin se kush ishte Edi Rama, qe tani kur i takoj: "po jooo, keshtu Jooo, etj"
    Ingenuous , meqë punoj prej 16 vjetësh me bashkinë nuk e di pse më krijohet përshtypja se i di më mirë sa sa ti këtë punën e asistencave dhe pensioneve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Sala e hoqi rrogem e 13 , por ne fund te vitit u jepte nga 90000 leke mesuesve per te bere festen.
    Ky Ramboja yt i genjeu mesuesit dhe nuk u dha asnje koker leku.
    Pasiguria dhe frika e vendit te punes tani plotesohet edhe me tryezen e zbrazur te vitit te ri
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Ingenuous , meqë punoj prej 16 vjetësh me bashkinë nuk e di pse më krijohet përshtypja se i di më mirë sa sa ti këtë punën e asistencave dhe pensioneve
    Po thua qe nuk jam i sakte?! Ndoshta, edhe pse veshtire qe mund te gaboj, gjithsesi Gezuar Krishtlindjet
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Kjo dhenia e lekeve o shperblimi ne fund te vitit nga qeveria ma ha mendja qe vetem ne pashallekun shqiptar egziston.

Me kete llogjike anadollake mund te vi nje dite qe Kryeministri te japi shperblimin vetem per nje qytet o vetem per millitantet e tije...Edhe sot behet por e maskojne si diçka e pergjithshme.

Ajo qe eshte per tu habitur,eshte se asnje person o insitucion proteston... Si perfundim kalohet ne diskutimet kush Kryeminister dha me teper lek per fund viti !

Kush eshte me bujar e shpirtmadh me leket e te tjerve.( Dihet qe ne ate vend leket e popullit nuk jane te tijat,se nuk ka shtet,,por ketu po dhiet fare ! Mir qe nuk ka asnje llogjike morale,sociale,drejtesie,barazie...por nuk ka asnje llogjike ekonomie. (Se planifikim buxheti nuk e kerkon njeri).

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Po thua qe nuk jam i sakte?! Ndoshta, edhe pse veshtire qe mund te gaboj, gjithsesi Gezuar Krishtlindjet
    Pak si shumë

p.s

Gëzurar edhe për ju e gjithë Shqipëtarët e krishterë. Ah, a e dini se Krishtjlindja me datë 25 nuk është datë e saktë e lindjes së Jezu Krishtit ?! Në fakt Kisha as që e ka idenë se kur apo në ç'datë ka lindur Krishti. Ndërsa për sa më përket mua, një shpëtimtar i tillë nuk ka ekzistuar asnjëherë... nuk ka asnjë fakt... asnjë të vetëm !!

Paqe !!

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Sala e hoqi rrogem e 13 , por ne fund te vitit u jepte nga 90000 leke mesuesve per te bere festen.
    Ky Ramboja yt i genjeu mesuesit dhe nuk u dha asnje koker leku.
    Pasiguria dhe frika e vendit te punes tani plotesohet edhe me tryezen e zbrazur te vitit te ri
    Po me një vrimë i bie fyellit ti o byrazer.. vazhdon me parimet e bolshevizmit - " O me ne, o kundra nesh "

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •