Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-11-2013
    Postime
    212

Rama e përsërit: Serbia ta njohë Kosovën

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe ai serb, Aleksandar Vuçiq e kanë harruar pothuaj krejtësisht përplasjen që e patën gjatë nëntorit për Kosovën, kur Rama po qëndronte në kryeqytetin serb.

Dy kryeministrat kanë buzëqeshur derisa ministrat e tyre kanë nënshkruar marrëveshje për njohjen e patentë-shoferëve.

Rama përsëriti në Beograd se “beson fuqishëm” se Serbisë do t’i shkojë puna më mbarë “pasi ajo të lirohet nga barra, të ballafaqohet me ralitetin dhe të njohë Kosovën”. Në deklaratën dhënë për N1, kryeministrit shqiptar tha se dy shtetet duhet të punojnë bashkërisht asisoj që Evropa ta kuptojë që duhet ta mbështesë më fuqishëm Ballkanin në integrimet evropiane.

I pyetur se kur dhe ku do të jetë takimi i tij i ardhshëm me Vuçiqin, Rama u përgjigj se e ka ftuar kryeministrin serb të vizitojë Tiranën.

"Mund të vijë dhe të thotë çka do që dëshiron në Tiranë dhe askush nuk do ta ndjejë veten të provokuar, askush nuk do të ndjejë asgjë të keqe për arsye se nuk kemi harmoni të plotë për sa i përket kësaj çështje të madhe (Kosovës)”, theksoi Rama.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Rama e përsërit: Serbia ta njohë Kosovën

Citim Postuar më parë nga legjenda12 Lexo Postimin

"Mund të vijë dhe të thotë çka do që dëshiron në Tiranë dhe askush nuk do ta ndjejë veten të provokuar, askush nuk do të ndjejë asgjë të keqe për arsye se nuk kemi harmoni të plotë për sa i përket kësaj çështje të madhe (Kosovës)”, theksoi Rama.
    Nuk e di për Ramën nëse provokohet lehtë apo është indiferent si një Anglez, por unë personalisht do të ofendohesha, indinjohesha dhe revoltohesha nëse Vuçiç apo kush do tjetër do të deklaronte një të pavërtetë si përshëmbull bie fjala të thotë që Kosova ose më mirë Dardania është Serbi !! Ata nuk kanë të drejtë të revoltohen pasi e gjithë Bota përfshi edhe Sebët (nëse nuk bëjnë pjesë në ndonjë planet tjetër) e dinë se Dardania "Kosova" është Shqipëri dhe jo Serbi !!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Nuk e di për Ramën nëse provokohet lehtë apo është indiferent si një Anglez, por unë personalisht do të ofendohesha, indinjohesha dhe revoltohesha nëse Vuçiç apo kush do tjetër do të deklaronte një të pavërtetë si përshëmbull bie fjala të thotë që Kosova ose më mirë Dardania është Serbi !! Ata nuk kanë të drejtë të revoltohen pasi e gjithë Bota përfshi edhe Sebët (nëse nuk bëjnë pjesë në ndonjë planet tjetër) e dinë se Dardania "Kosova" është Shqipëri dhe jo Serbi !!

Ne Kosove ka shumice shqiptare dhe flitet shqip,,,,,,,,,,,,por Kosova nuk ka qene KURRE Shqipni

Serbia e quan Kosoven DJEPI I SERBISE , sepse pikerisht ATY lindi kombi Serb ne periudhen e Bizantit,,,nepermjet hibritizimit me Dardan

Serbet jon Jugosllav dhe jo Sllav (te paster)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    Ne Kosove ka shumice shqiptare dhe flitet shqip,,,,,,,,,,,,por Kosova nuk ka qene KURRE Shqipni

Serbia e quan Kosoven DJEPI I SERBISE , sepse pikerisht ATY lindi kombi Serb ne periudhen e Bizantit,,,nepermjet hibritizimit me Dardan

Bravo. Ti je nje jugosllav shume i mire.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin

Se mendoja se do te degjoja ndonjehere nje shqiptar te thoshte "Ne Kosove ka shumice shqiptare dhe flitet shqip" dhe "Kosova nuk ka qene KURRE Shqipni"

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

"Sa të rrosh do mësosh"

il popolo
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-11-2013
    Postime
    212

Edi rama kryeminster me i mire guximtar nga 1912 der tani

Ta kishim pasur ne krye qe ne 1912 do ishim si Amerika sot, por na e solli zoti shume vone

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ta kishim pasur ne krye qe ne 1912 do ishim si Amerika sot, por na e solli zoti shume vone
    mos pi hashish lazarati Qyfyre se kallxon vetem qyfyre

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    ca thua ti ooo ...do i kishim lene targen dhe amerikes

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •