Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-12-2014
    Postime
    6

Pėr: Ckemi . A mund te me ndihmoj ndonjeri qe kerkon azil per gjakmarrje te me shpje

Kam prova reale qe tregojn se jam ne gjak . Por nuk kam artikuj gazete

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-11-2013
    Postime
    212

Pėr: Ckemi . A mund te me ndihmoj ndonjeri qe kerkon azil per gjakmarrje te me shpje

desha shkoj per azli ne france

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

nuk e di por ne france , por te pakten 6 muaj mund te kesh pergjigjen e pare
    paraqit faktet ,pastaj ata i verifikojne te dhenat

duhen argumenta te forta dhe te verteta ,se kam degjuar qe shqiptaret per te marre azile kane qene ne gjendje tju vejne flaken makines se tyre dhe kane bere foto qe te tregojne si fakte se jeta e tyre qenka ne rrezik ...
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-11-2013
    Postime
    212

Ambasadori amerikan, Aleksandėr Arvizu, kishte paralajmėruar njė njoftim tė rėndėsishėm nė emisionin e sotėm tė Sokol Ballės. Shumica prisnin qė ai tė njoftonte liberalizimin e vizave. Por, nuk ėshtė kjo.

Arvizu ka thėnė se lajmi i mirė ėshtė fakti se, kush kualifikohet pėr tė marrė vizė pėr nė SHBA, do ta ketė atė pėr tre vite. “Ata qė kualifikohen pėr tė marrė vizė pėr nė SHBA, duke nisur nga nesėr, do kenė mundėsinė qė ta kenė atė pėr tre vjet.

Pra, viza e marrė ėshtė tri vjeēare”, ka thėnė Arvizu. Ai ka thėnė se mė pas kėto viza mund tė kenė vlerė 5-vjeēare. Ndėrsa pėr liberalizimin e tyre, Arvizu ka thėnė se duhet shumė punė. Kjo, duke qenė se sipas tij, nė kėtė listė bėjnė pjesė njė grup shumė i vogėl vendesh. Sipas tij, nė SHBA mund tė shkojnė pa viza shtetasit e vetėm 35 vendeve. Ai tha se ky ėshtė njė hap i rėndėsishėm dhe duhet vlerėsuar. /opozita.com/

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar legjenda12 pėr postimin:

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-11-2013
    Postime
    212

Citim Postuar mė parė nga CHRIS_CHRIS Lexo Postimin
    Faktet i kam origjinale por a e njofin shtetet e huja gjakmarren si tradit shqiptare a e marrin parasysh per azil
    Gjermonia ka lehtsira dhe i merr parasysh ket fakt...

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga CHRIS_CHRIS Lexo Postimin
    Faktet i kam origjinale por a e njofin shtetet e huja gjakmarren si tradit shqiptare a e marrin parasysh per azil

Nese ke fakte origjinale ne France kohet e fundit njoh familje qe kan patur shanc te marrin letrat , menyrat e tjera nuk funksionojn me ktu , si psh ai politike apo ekonomik pas liberalizimit te vizave.
    Ne angli se kam iden ēa ndodh por ktu eshte e vetmja menyre. Te uroj fat!
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •