Etno nuk e di politiken ne kosove por ketu vota nuk e ka piken e vleres kush jep lek fiton ktu
Fanatizmi normalisht
Mendon se sot njerezit po emancipohen??
Etno nuk e di politiken ne kosove por ketu vota nuk e ka piken e vleres kush jep lek fiton ktu
Fanatizmi normalisht
Mendon se sot njerezit po emancipohen??
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Varet ke sheh si emancipim se keto te dyja nje vije e holle i ndan...|
ncuk nuk po emancipohen por po behen kishe te emancipuar..
mendon se ka jete pas vdekjes?
Gjaku lahet me Gjak
Po mendoj se po nuk mund te mbaroj kaq kollaj bere cbere e mbaroi ...
Besoni??
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ncuk te gjitha paguhen ne kete bote..
Mendon se ka dashuri ne internet?
Gjaku lahet me Gjak
Etnoooo joooo nuk ka edhe ai qe mendon qe ka nuk kaaaaaaaaaaa (pyete personin e duhur)
Mos i besoni kto gjera edhe nqs te duket sikur ke rene ne dashuri nga interneti thjesht fiksim
pupup ca teme na hape more djal.
Ke ra ne dashur mo??
Une jam tip qe i marr gjerat si vine...Pse more kaq kategorike mund te dashurohesh me mekanikun e makines e nuk mund te dashurohesh me nje person qe ndan shume gjera hahaha...e kampyetur une personin e duhur qy opinin te kerkova jo gjykim hah
PO.
Pse te duket aq eveshtire?
Gjaku lahet me Gjak
nuk gjykova une ku e sheh gjykimin.
Etno kur digjesh nga qulli i fryn kosit.
Eshte e veshtire pasi realiteti eshte shuume ndryshe nga virtualiteti sado te mundohesh te jesh transparent.Sidomos kur ka largesi personash ok jam dakort nese ti e njeh ne internet e per pak kohe takohesh perdit me te aman gili vili interneti ncncn.
E morre personale?
Larg qofte nuk marr personale fundja une jam tip sportiv qe i marr gjerat si vine,per mendimin tem ai qe do te mbaje maska mban edhe ne realitet .
Ti hidherohesh shpejt?
Gjaku lahet me Gjak
joo shum rralle por mur hidherohem ose lendohem e kam shume te veshtire me pas.
Ke kaluar zhgenjime?
Po normal si qdo njeri ..edhe pse eshte e dhimbshme te zhgenjehesh nga njerezit qe i vlereson..
Jeta ne shqiperi me mire kur ne pushtet ishte PD apo tani ?
Gjaku lahet me Gjak
Krijoni Kontakt