Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-11-2013
    Postime
    212

Pėr: Si te heq dore nga alkooli?

nisja punes me hallal leje mos e mendon far ate

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

shko tek doktori, trupi te eshte bere dependent, eshte e rrezikshme ta lesh alkolin menjehere nese trupi te eshte mesuar te pish ne nje sasi te madhe sa pi ti….nje pilul "librium" ndihmon me alcohol withdrawal
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Citim Postuar mė parė nga Taulanti97 Lexo Postimin
    Jam nje adoloshent 17 vjec dhe kam probleme me alkoolin. E konsumoj shume,cdo dite. Kam 1 muaj qe e konsumoj cdo dite. Per shembull: Duhet patjeter te pi alkool qe ne mengjes qe te jem ne forme te mire. Kafen nuk e pi,duhanin se perdor,as hashashin nuk e perdor. Per sa i perket alkoolit,nuk e kam fjalen per birren por per rakine,uiskin,konjakun,veren. Cdo dite pi rreth 4-9 teke raki ose 1 liter vere,varet si tma thoje truri.... Kur nuk pi alkool,ndihem shume keq,nuk kam nerva per shkoll e mesime,nuk jam i qeshur dhe ndihem i merzitur por kur e pi,ndihem shkelqyer,gati per mesim e cdo gje tjeter. Najhere bohem tap dhe qesh,vetem qesh.

Pi afersisht 1,5 liter alkool ne jave(pa permendur veren).

Cdo sugjerim nga ana juaj do ishte human. Faleminderit.

Taulant nuk e di nese eshte e vertet apo jo kjo histori por ndonjehere keto histroria jan kot
    ti thua nuk pi cigare ashash kafen birren etc dhe te pelqenka vecse rakia kjo eshte futja

Ti mo vlla je vecse nje 17 vjecar nese eshte e vertet nuk e di se si mund te jet e vertet njefemi adoloshent ta len prindrit te jet kaq I alkolizuar dhe I varuar nga alkoli
    qe te jesh I alkolizuar duhet te kesh pir me vite me radh dhe te kesh filluar pijen ti or mik 10 vjec eshte pak si e pabesueshme or mik
    dhe te jen prindrit kaq te pa vetdijshem eshte e pamundur

por gjithsesi nese eshte e vertet e tere kjo [historia ] jote te keshilloj mjekun psikolog dhe te gjesh sherim te menjehereshem
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Hiq dore nga alkoli.

Alkoli,sheqeri dhe uji, jo vetem qe po demtojne rinine por po na prishin dhe rakine.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2015
    Postime
    7

Aktivitet fizik,palester dhe vendosshmeri

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •