Pershendetje miq e mikesha ....
Pas nje periudhe 3 vjecare te kesaj gjendje shpirtore time ,vendosa te kerkoj ndihme nga ju nese do te mund te me ndihmoni dhe te me keshilloni ...
Une jam nje djalosh 19 vjecar, pata probleme me nje vajze isha shum i ndjeshem i prekshem ajo e shkreta me donte un nisa te pija droge prej presioonit familjar ndaj menje qe me benin ato te familjes asaj.... E tani ne u ndame gati 1 vjet un desha te ndahem edhe pse e dua ende .. Por ceshtja nuk ngel vetem ketu , ndoshta do ta zgjas por e kam patjeter ...
Une nuk e di cfar kam nuk e ndjej veten si UNE!!! Une nuk mun te perqendrohem jam shum i merzitur diten sndjehem mire,shoh endra te keqija ,frigohem nga vetja ,jeta me duket e pakuptimte ne psikolog skam qen jam falur pak me namaz por kam kryer gjunahe ,me falni se u zhyta pak ne aspektin fetar por jam Musliman..
E kjo eshte ndodhia ime, qe jam i pashpres i pa ndjenj, i merzitur i friguar, nuk mund te shoh gjerat sic jane, i humbur krejtsisht ,tani e kam te kryej vitin e 4, sepse 1 vjet n shkoll te mesme humba ,e kjo eshte e gjitha , do te ishte privilegj qe te me ndihmonit e te me kshillonit e Zoti do tju shperblente pa mase !!!

Krijoni Kontakt