"Apatia ne mase & Opozita diletante"
"Apatia ne mase & Opozita diletante"
Une mendoj se problemi me i madh per Shqipetaret eshte ndergjegjesimi
.....thjesht,mbeturinar turkoarabe qe mbeten ne Tokat tona.
S'ju da problem i bukes ketij kodosh mileti
Shqiptaret skane asnje problemi,ca jane keto lloj temash budallaqe.!!!
Te gjithe kane probleme,cdo shtet,indivud,shoqeri...etj,kane diferenca,moperputhje,idesh,karakteresh etj.
Problemi i shqiptareve eshte se ja pasojne topin njeri-tjetrit, apo me sakte jua shkarkojne gabimet te tjereve duke i lene rruge te lire hajdutllekut. Kurse problemi me i madh i shqiptareve eshte borxhi ekonomik qe ka vendi yne gje qe kundershton emrin shtet, pra ne nuk kemi nje shtet (dhe s'kemi patur ndonjehere), por nje mafje hajdutesh ne sherbim te mafjeve te tjera. Vetem lufta per te drejtat humane eshte zgjidhja e vetme qe shtetin e vertet shqiptar ta komandojne njerez te ditur, te ndershem dhe me dinjitet moral te larte.
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Problemi me i madh i joni eshte roberia shumeshekullore nga sundues te huaj. Keta na e kan demtuar moralin dhe nje pjese te shqiptareve ua kan lene trurin ne roberi ( ne pranga). Duhet shume kohe per rehabilitim.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
PRONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Problemi me i madh i Shqiptareve eshte qe nuk jane te lire per te zhvilluar pronen e vet nga pickimet e njeri tjetrit, xhelozite, vjedhjet, dashakeqesite. Prona e shqiptarit eshte e pasigurte sepse disa duan ta vjedhin me ligj e pa ligj. Une jam i bindur qe nese prona e Shqiptarit ruhet e shenjte nga shqiptaret dhe vjedhesi denohet jo votohet, atehere ka shprese per ta bere Shqiperine. Shqiperia do te behet vetem nga Shqiptaret qe ndertojne pronen e vet. Keshtu Shqiptari ka dinjitetin dhe lirine e vet ku mund te lulezoje. Nuk mund te kete shtet mbi Shqiptarin por vetem shtet qe merr lejen e Shqiptarit per te qeverisur si sherbetor i Shqiptarit dinjitoz ne pronen e vet. Mallkuar qofte ai qe vjedh pronen e tjetrit me ligje apo pa ligje duke e bere paburrerine, intrigat, dhe sterkembeshat pjesen me te ndyre te jetes Shqiptare.
Ndryshuar për herë të fundit nga Yllnaja : 23-04-2015 më 07:06
Maimadhi prpblem i Shqiptarvet âsht se nuk kan LIDER çi din mei prî KOMIT.I dyti problem âsht Kosova,se me dy shtete n'toka t'Shqiptarit nuk ka mâ Bashkim Komtar me tâna toka.Burrat e dheut po swi doni me bashkua tân komin kur e kan çpartallis edhe Kosovën.Pak koh kame kalua e Kosova kame pa Republika Srpska n'verin e Kosovës.Tash po tihet zâni i Kosovarvet se ni u bashkoft Shqipnjia me Kosov ater kryeqyteti kame kên Prishtina.Tash pou dves tânvet:"A kame prênua komi Shqiptar n'ato marrija Kosovet?
Krijoni Kontakt