-
i/e regjistruar
Për: 102 vjet pavarësi: Cili është problemi më i madh i shqiptarëve sot?
Ky e tregon me mire se une Demokracine e problemin me te madh te shqiptareve
-
Anetarët më poshtë kanë falenderuar teddy love për postimin:
Hoxhaj Gashi (02-12-2014)
-
Gezuar festat.
Problemi me i madh i shqiptareve te sotem eshte se duhet te zgjidhin problemin qe eshte krijuar qe ne zanafillen e kombit tone,PERCARJEN.Sa breza kane kaluar dhe sa do te kalojne qe te behemi BASHKE???
Lum kush te rronje/Ta shoh zonje.
-
Anetarët më poshtë kanë falenderuar ladiladi për postimin:
-
*
Pos problemeve te panumerta...
...Problem numer NJE eshte se sot jemi me te varur se atehere kur kemi qene te (vete)shpallur si te pavarur!
P.S.
Na zgjodhen kryetare, qeveri...me zarfa, sms-a...kurse neve kremtojme pavaresine...kulmi
*
-
2 antarët më poshtë falenderuan Norça.li për mendimin e shprehur në këtë postim:
Hoxhaj Gashi (02-12-2014),zylfije (02-12-2014)
-
Mendoj qe eshte I njejti problem I cili ka qen para 102 viteve !
-
-
Liria është e drejtja e çdo njeri për të qënë të ndershëm, për të thënë dhe për të menduar pa hipokrizi. Një njeri i cili i fsheh mendimet e tij, i cili frikohet të thënë atë që mendon - njeriu i tillë është i pandershëm. Një njeri i cili varet nga qeveria e keq dhe nuk e bën asgjë për të qënë një qeveri e mirë - njeriu i tillë është i pandershëm. Një njeri i cili pranon të i nënshtrohet ligjve të pandershëm dhe pranon me atë që nëpër dheut e tij, ku ai ka lindur, shkojnë njerez të cilët e fyejnë atë - njeriu i tillë është i pandershëm. Një fëmijë nga ai çast kur ai fillon të mendon, këtë fëmijë duhet të mendon për gjithë atë që ai sheh, duhet të mëshiron të gjithve që nuk mundosojnë të jëtojnë me nder, ai duhet te punon për të qënë gjithë njerez të ndershëm dhe ai i vetë duhet të qënë njeriu i ndershëm. Një fëmijë i cili nuk mendon për atë që ndodh afër atij, i cili kënaqet me atë që ai jeton kot nuk duke menduar për atë që jeton me nder - këtë fëmijë është i ngjashëm me batakçi.
Hose Marti
-
Anetarët më poshtë kanë falenderuar Rusnod për postimin:
-
i/e regjistruar
Nuk ka majtas nuk ka djathtas, ka Nalt e ka poshte.Zgjidh e merr !!!
-
-
i/e regjistruar
Kemi 102 vjet perpjekje , lufte me fqinjet ,102 vjet vuajtje per mbijetes me qeveritar qe sillen Sikur kane zbritur nga hena dhe harrojne se nga çkatun jane ,kemi 102 vjet qe na perfaqsojne njerez te mesatares qe me zor merrnin noten 7 apo 8 ne provimet e shkolles se mesme ( spo flas per shkollen universitare )dhe na krekosen si Pr .Dr.!keta njerez qe populli i voton pa i njohur fare vetem me kriterin se perfaqson njeren apo tjetren force politike .,qe mbajne ne duart e tyre jo dosje me plane zhvilli te zones qe perfaqsojne por iPhone 6 , qe bredhin me makina 4x4 sepse rruget na qenkan skandaloze ,qe kurre mbasi Kane marre mandatin e deputetit nuk vizitojne votuesit e tyre, ne keta 102 vjet populli i ka besuar fatin e vet njerezve qe tradhtojne familjen e tyre , qe nuk kane lene hotel pa i mesuar deren e fshehte Nga mbrapa larg syve te kureshtarve! Ne keta 102 vjet u mesuam te ulim koken , nuk hudhem veshtrimin ne horizont si shqiponjat por u ngatarruam me kembet tona ,si eshte e mundur ?? 102 vjet pavarsi nga osmanet dhe kemi 25 vjet qe merremi me Sali Berishen , ne 102 vjet pavarsi 45 vjet na zgerdhiu E Hoxha. Ne 102 vjet nja 25 vjet na hangu A Zogu,, dhe sa vite na ngelen ?? Smbarojne çakejte more vellezer !!! Shqiperia eshte shume e vogel qe tja besojme njerezve te lajthitur !!!KETA 102 VJET TE NA VEJNE NE MENDIME !! Te pyesim veten secili nga ne Ç'fare po bëjmë!Kë besojmë?Sepse ne qofte se para 102 vjeteve ia vume fajin pushtimit 500 vjecar Turk , mbas 102 vjeteve kujt do tja veme fajin??
-
2 antarët më poshtë falenderuan SHPATARAKU për mendimin e shprehur në këtë postim:
Hoxhaj Gashi (02-12-2014),zylfije (02-12-2014)
-
Shiptaret nuk flasin me gojen e tyre por me ate te politikaneve....
-
Anetarët më poshtë kanë falenderuar zylfije për postimin:
-
i/e regjistruar
Pershendetje,
Shkurt e shqip me nje fjali: Problemi i shqiptareve sot ne 2014 eshte PABARAZIA EKONOMIKE e cila ndikon negativisht ne shume aspekte si ne jetesore,imazhi,sociale dhe mireqenieje.
-
-
i/e regjistruar
Se pari da t pershendes t gjith vllezerit shqiptar ktu ngase esht hera e pare qe shkruaj.
Duke kaluar ne teme, kisha ndar ekspozicionin ne disa pjese.
Per se pari mendoj qe shqipetart sot kan probleme lidhur me gjendjen ekonomike te dy shteteve. Shkurtimisht ju duhen ndihma dhe investime te huaja dhe permes bashkatdhetarve. E gjith kjo e ndihmuar nga politika ekonomike te qel l'aura.
Ne pik t dyt problemi esht i lidhur me kulturen dhe civilizimin e popullit shqiptar. Historia dhe gjeografia jon ka bere qe ne te ishim ne mes te dy qyteyrimeve, boten islamo-turke dhe evropiane. Kjo e fundit do t ishte zgjidhja jon perfundimtare Duke marr parasysh vlerat qe do ti pervetsonte populli yn. Naga Ana tjeter duhet te mbrojm dhe traditat tona qe n asnje menyr nuk kundershtojn vlerat evropiane. Poashtu duhet te sfidojm disa argumente tabu te cilat jan te demshme per shendetin ton.
Edhe pse me vones, ju uroj t gjithve Diten e Pavaresise.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt