Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

Për: Opozita proteston para kryeministrisë, Rama inaguron bunkerin e Enver Hoxhës

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Kesaj i thone tamam qente le te lehin, karavani do te ece perpara.

Ndonje nga ju PeDe-istet qe derdellisni hajde hiqni bast me mua qe popullariteti i Rames dhe i qeverise do te jete rritur e ne rang kombetare do te marre me shume se 58% te votave, pa llogaritur fare fitoret ne bashkite anembane duke nisur nga Tirana ku do shpartallohet me keq se ne zgjedhjet e 2013.

Hajde hiqe ti Albo bastin se ti je fllaxhori numer 1. Nese popullariteti i Rames nuk eshte rritur ne zgjedhjet vendore te Majit 2015 une nuk futem me ne forum. Po te jete rritur mos u fut me ti ne forum.

Put your money where your mouth is, thone ne Ameriqi
    O shoku Xinxo,

Une kam frike se Rama nuk do te jete gjalle deri ne maj, kurse ti ben hesape zgjedhjesh. Hajde rilindas hajde!

Nuk e shikon qe kryeministrin tone keta "shqiptaret e rrenuar" po na e kercenojne per te vrare perdite?

Po budallai i Kristaqit nuk dorezohet, derisa ta terheqin zvarre e ta varrin tek Ura e Lanes, se bashku me trimat e tij te qeverise!

Nese ne nentor ne Tirane dolen 200,000 shqiptare te protestojne, ne janar e shkurt do te dalin 500,000 shqiptare! I ftohti e uria do bejne te veten. E pastaj le te gjeje shoku Rama police e ambasadore qe ti shpetojne koken!

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 01-12-2014 më 15:04

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: Opozita proteston para kryeministrisë, Rama inaguron bunkerin e Enver Hoxhës

Te te bej nje pyetje une po mos ma merr per ters. Pse fluturoni me presh sa here juve PeDe-istet?

Po ja te bejme nje matematike te thjeshte fare qe te kuptosh ti sec do te thote 200 mije njerez.

Po te llogaritesh si minimum qe nje personi i duhen 10cm katror ose 0.1m katror per te qendruar ngjitur si binjake siameze me njeri tjetrin dhe te mos marrin fryme, duhen 20 mije meter katrore per keta 200 mije njerezit e bulevardit. Bulevardi eshte 10-12m max i gjere me gjithe trotuar po ja ta zeme se eshte 15m duhen nje gjatesi prej 1350m ose 1.35 km qe ti futesh keta njerez ne bulevard. Pra qe 200 mije njerez te qendrojne ne bulevard duhet te jene ngjitur me njeri tjetrin si ne kuti qe nga kryeministria deri ke ministria e drejtesise te pakten per te mos thene deri ke treni.

Tani me thuaj ti se ku ishin keta 200 mije kur trotuari nga ana kryeministrise ishte i mbyllur, dyndja e njerezve ngjitur ishte deri ke kullat binjake dhe jo me larg se ke Dajti?

Tani meqe e thua te gjithe kete me fodullek hiqe bastin dhe mbarojme pune
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 01-12-2014 më 18:57

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

O të pjerdhsha në matematikën ty. Matematika jote dhe e Edvinit sebashku me matematikën e Nexhos me kështu budallëqesh merren. Pse nuk merr kurajon të dalësh dhe ngrihesh mbi sentimentet dhe të pranosh haptazi se gorillën Edvin dhe majmunët e tij të qeverisë po i urren tërë Shqipëria. Ti jo vetëm që këtë se bën por merresh me matematikë alla kurveleshce jo ishin dhjetë mije jo nuk ishin njëqind mije etj.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

E lexove ti cfare thashe une qe ne fillim ne teme? Ja po ta citij ta marresh vesh:

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Dje ne shesh me te drejte kishin dale shume njerez qe nuk duan t'ia dine per PeDe-ne por njerez qe kane hallet e tyre te cilet jane prekur drejtperdrejt nga politikat e qeverise per prishjen e ndertimeve pa leje, per vjedhjen e energjise elektrike etj etj. Secili kishte te drejten e vet per te protestuar per ate qe beson se nuk eshte e drejte por fatkeqsisht ligji eshte vetem 1.

Sesa popullore do te jene politikat qe ka ndjekur qeveria do te duket ne zgjedhjet lokale Majin e ardhshem. Besoj se zgjedhjet e ardhshme lokale do te jene gozhda e fundit e arkivolin e PeDe-se se Berishes.
    Matematika e llogjika nuk ju hyn ne pune juve qe cirreni kot me kot lart e poshte. Ne shesh mund te kishte rreth 10-20 mije njerez qe kishin dale per hallet e tyre dhe nja 30 mije te sjelle me qerre nga cdo cep i mundshem.

Sesa i trembet qeveria kesaj "proteste" apo opozites e pate fare mire ne reagimin e Rames i cili mund te perkthehej sic e thashe me lart, qente le te lehin karvani do te ece perpara.
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    O të pjerdhsha në matematikën ty. Matematika jote dhe e Edvinit sebashku me matematikën e Nexhos me kështu budallëqesh merren. Pse nuk merr kurajon të dalësh dhe ngrihesh mbi sentimentet dhe të pranosh haptazi se gorillën Edvin dhe majmunët e tij të qeverisë po i urren tërë Shqipëria. Ti jo vetëm që këtë se bën por merresh me matematikë alla kurveleshce jo ishin dhjetë mije jo nuk ishin njëqind mije etj.
    Eshte e pamundur qe 100% e Shqiperise ti urrej per mendimin tim.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

se sa e urren populli ramen e din mir dhe basha, qe i punsoj gjith prostitutat e veta ne parti se e din fort mir qe ne 2015 do ti thot lamtumire dhe bashkise
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Pasi komunistët të marrin edhe bashkinë e cila është e zaptuar prej revizionistëve dhe shkërdhatave imperialiste, armiqve të pushtetit popullor atëherë do tu vëmë kopaçen tërë atyre kopukëve të cilët në mënyrë të turpshme dhe tinzare thurin plane dhe intriga për përmbysjen e shokut Edvin, fanarin ndriçues të shqipërisë. Falangat e krimit dhe zuskat e ps~ppsh lëvrijnë si kurrë ndonjëherë. Nipërit e mbesat e atyre të cilët hodhën në lumë eshtrat e Gjergj Fishtës, ata të cilët pushkatuan me qindra atdhetarë dhe profesorë sot kanë marrë peng shqipërinë.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •