Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50

Tema: Kunatat!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Pėr: Kunatat!!!!

SA MIR PER MUA.... domethen per ate qe do marr se sdo kete kunate , por un se di : VARET KE DO MARR,? por gjithsesi gjithmon varet si do jet ajo me mua qe te di si do jem un me te... Ky esht mendimi im.!

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Kreni mos me thuaj qe je djale deshiri ske vetem vella apo edhe moter?? Gjithsesi un jam e mendimit qe familja kur gumezhin ka lezet .
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Kreni mos me thuaj qe je djale deshiri ske vetem vella apo edhe moter?? Gjithsesi un jam e mendimit qe familja kur gumezhin ka lezet .

hahahahah un thashe kunate jo kunat... Ndaj qe po? Kam nje vella... Po mir , un e di qe ju durrsaket jeni keshtu dmth per mua vajzat me te mira ne shqiperi...Kur e them kete nuk e them vetem per bukuri eee? por dhe moralisht me teper.! gjithashtu dhe un mendoj si ty xhan kshu qe sipas mendjes qe paskemi ne te dy i bie qe te perfundojm me te pakten 3 a 4 kalamanj...

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga krenifr Lexo Postimin
    hahahahah un thashe kunate jo kunat... Ndaj qe po? Kam nje vella... Po mir , un e di qe ju durrsaket jeni keshtu dmth per mua vajzat me te mira ne shqiperi...Kur e them kete nuk e them vetem per bukuri eee? por dhe moralisht me teper.! gjithashtu dhe un mendoj si ty xhan kshu qe sipas mendjes qe paskemi ne te dy i bie qe te perfundojm me te pakten 3 a 4 kalamanj... : ^mos
    Oh flm per fjalet e embla , normal qe jemi tmira

Sa per femit , un tparet e dua binjake ,( dy ēuna qe t'jemi tqarte ) tjeret pastaj ska rendesi
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

S'kam...nuk flas dot

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Ah more mir e keni ju qe skeni edhe flisni po ta kisha mos ta kishaaa thuaj . Mund te jesh shume e/i mire vete mund te mundohesh shume mund te sillesh mire aman derrin njeri se ben dot kshu qe nese i keni te mira mos beni ze kur si keni thojini derrit daje se ske ca ben te ra per pjese m***i merri ere i thone
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

[QUOTE=Lulke;3778036]Oh flm per fjalet e embla , normal qe jemi tmira

Sa per femit , un tparet e dua binjake ,( dy ēuna qe t'jemi tqarte ) tjeret pastaj ska rendesi

hmmmmmm.... NJESOJ SIC DUA EDHE UN;! dhe un i adhuroj dhe e kam enderr te kem dy binjake si fillim por ndryshe nga ti do doja nje djal dhe nje vajze...
    Sa keq qe nuk jemi dakord (te te njejtit mendim ) persa i perket konceptit dhe kuptimit te fjales ''dashuri''... per te cilen kemi shkembyer komente ne temen tjeter...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    Ah more mir e keni ju qe skeni edhe flisni po ta kisha mos ta kishaaa thuaj . Mund te jesh shume e/i mire vete mund te mundohesh shume mund te sillesh mire aman derrin njeri se ben dot kshu qe nese i keni te mira mos beni ze kur si keni thojini derrit daje se ske ca ben te ra per pjese m***i merri ere i thone
    haahahhahaha... Per cunat nuk esht shum problem jo si per kunatat dhe kuneterit por per VAJZAT KUNATA NUK ESHT NJESOJ SI VJEHRRA TE PAKTEN eee?

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Une shyqyr nuk kam kunate, akoma
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2015
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    7

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Mire se erdhe ne kte forum Lawgrad , nuk e di kush je por lexova postimet e tua edhe me pelqyen.
    Kalofsh super

Sa per temen besoj se kam dhen goxha pergjigje ktu.
    Flm

Kam qen dhe me par ne kete forum por nuk mbaj mend detajet e login. Se si kerkoja dicka dhe me doli para forumi dhe vendosa te hy te shikoj cbehet. Ka ndryshuar shum

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •