SA MIR PER MUA.... domethen per ate qe do marr se sdo kete kunate , por un se di : VARET KE DO MARR,? por gjithsesi gjithmon varet si do jet ajo me mua qe te di si do jem un me te... Ky esht mendimi im.!![]()
SA MIR PER MUA.... domethen per ate qe do marr se sdo kete kunate , por un se di : VARET KE DO MARR,? por gjithsesi gjithmon varet si do jet ajo me mua qe te di si do jem un me te... Ky esht mendimi im.!![]()
Kreni mos me thuaj qe je djale deshiriske vetem vella apo edhe moter??
Gjithsesi un jam e mendimit qe familja kur gumezhin ka lezet .
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Kreni mos me thuaj qe je djale deshiriske vetem vella apo edhe moter??
Gjithsesi un jam e mendimit qe familja kur gumezhin ka lezet .
hahahahah un thashe kunate jo kunat... Ndaj qe po? Kam nje vella... Po mir , un e di qe ju durrsaket jeni keshtu dmth per mua vajzat me te mira ne shqiperi...Kur e them kete nuk e them vetem per bukuri eee? por dhe moralisht me teper.! gjithashtu dhe un mendoj si ty xhan kshu qe sipas mendjes qe paskemi ne te dy i bie qe te perfundojm me te pakten 3 a 4 kalamanj...![]()
S'kam...nuk flas dot![]()
![]()
Ah more mir e keni ju qe skeni edhe flisni po ta kisha mos ta kishaaa thuaj . Mund te jesh shume e/i mire vete mund te mundohesh shume mund te sillesh mire aman derrin njeri se ben dot kshu qe nese i keni te mira mos beni ze kur si keni thojini derrit daje se ske ca ben te ra per pjese m***i merri ere i thone![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
[QUOTE=Lulke;3778036]Oh flm per fjalet e embla , normal qe jemi tmira
Sa per femit , un tparet e dua binjake ,( dy ēuna qe t'jemi tqarte) tjeret pastaj ska rendesi
hmmmmmm.... NJESOJ SIC DUA EDHE UN;! dhe un i adhuroj dhe e kam enderr te kem dy binjake si fillim por ndryshe nga ti do doja nje djal dhe nje vajze...
Sa keq qe nuk jemi dakord (te te njejtit mendim ) persa i perket konceptit dhe kuptimit te fjales ''dashuri''... per te cilen kemi shkembyer komente ne temen tjeter...![]()
Une shyqyr nuk kam kunate, akoma![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt