Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50

Tema: Kunatat!!!!

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Angry Kunatat!!!!

Moj forumiste me thoni njer si shkoni me kunatat ju se une po cmendem .
    Se kuptoj jane me te vertet ku nata apo jam e manget une dhe si kuptoj ahha.
    Filloni ju ndonje histori se une do filloj te shkruaj dhe me gjith ato qe kam per te thene duhet me botuar liber *_-
    KAm vendosur qe shkrimete mia tja dedikoj te kjo teme duke qene se spara marrin ere fare nga interneti ju ka bere mendja vetem Fb.
    Nejse se u zgjata si fillim vazhdoni njer te degjojme cbehet.
    Ju pershendesEmri:  images.jpg

Shikime: 5196

Madhėsia:  6.8 KB
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Busy Girl : 20-11-2014 mė 05:31
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Pėr: Kunatat!!!!

Bizkė,

unė moj motėr, pata fat , im shoq ėshtė tek pull, no borther no sister.

tani cfare kam dėgjuar.

shumica kanė ankesa, por kam ketu nė pallat dy nuse vėllezėrish qė shkojnė sh fare me njėra tjetrėn, ndėrkaq unė nė tė ardhmen kam pėr tė qenė kunat, (pasi vėllai ėshtė ende beqar) por seē kam njė ndjesi, qė do ta dua dhe do pėrpiqem tė bėj mė tė mirėn qė tė shkojė mirė me tė dhe ajo me time mė.
    Ndėrsa njėra kėtu tek puna, ndihet e bezdisur nga ardhja e shpeshtė e kunatave nė shtėpi tė mamasė(pasi kjo jeton me vjehrrėn), jo nė kuadrin e vizitave, por ato bujtin me ditė tė tėra. Tani ato e kanė nėnė vėrtet por edhe rehati nusės sė vėllait nuk duhet ti prishet sa herė tė teket ty pėr pushime.

Nejse se rasti rastit nuk i ngjan, po ti ndaj gjėrat kėtu dhe shpreh dufin dhe nė shtėpi ruhe atmosferėn, se dhe nga turinjtė e varur nuk fiton gjė.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Prudence pėr postimin:

Jetmiraaa (29-03-2024)

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

keshill nga teta
    rrespekti ne familje te burrit tregon per kulturen tende
    por edhe ruajtja e dinjitetit personal eshte shenj e vet rrespektit
    vendos vijat e kuqe,neper te cialt askush nuk mund te kaloi(do ket rrezistenc nje kohe,por pastaja do jet nje happy end)

5. 2 antarėt mė poshtė falenderuan teta pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

AlbaneZ (21-11-2014),loneeagle (21-01-2015)

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

Prudence moj zemer me te vertet paske patur fat. Une qe thua ti kam 3 kunata. Une jam e mesit e 2 dmth qekur jam fejuar kunata e madhe me ka marre me sy te keq.
    Ndonjher me vjen keq por nuk eshte faji im. Kam nje vjerre shume te urte me te nuk prishesh per asgje dhe ajo i ka kercyer ne qafe te gjores.
    Ajo vetem zihet me time vjehrre i jep urdhera per cdo gje edhe buken ja shtron ajo ne tavoline dhe njeher po ti thote gjys llafi behet NAMI.
    Nejse keshtu u fejova une dhe qe diten e pare si ne shtepine time u futa ne muhabet e ne pune e ne guzhine. Sapo mbarova shkollen e larte.
    te gjitheve i hyra ne zemer perves kunates se madhe(e vogla akoma nuk ishte fejuar). Vjehrra me do shume dhe gjate dites fliste me mua per gjithcka.
    Ketu ajo plasi nga xhelozia i dukej sikur erdha une dhe i permbysa perandorine. E gjeta shtatezane dhe kur lindi ja doja femijen sikur ta kisha mbese ajo sdonte as tja prekja.I blija rroba te bukura realisht te shtrenja nga 50 euro nje fustan per nje femi dhe ajo i hidhte ne plehra me gjith qese.
    Xhelozonte te une per gjithcka per ato qe flisja per ato qe dija per ato qe beja per cfare vishja. Theksoj qe kunata ime eshte me 8 vjecare dhe gjith jeten ka ndenjur e mbyllur ne shtepi, e kishte mesuar burrin ti merrte leje edhe kur shkonte ne banjo thoshte se i pelqente keshtu. Kur erdha une ajo shihte qe une dilja me shoqerine per kafe kisha pavaresine time, nuk i kerkoja kurre leje askujt pervec se lajmeroja qe po iki ketu ose aty. Kunates na i hypi krimi donte dhe ajo te dilte pse ajo e jo une.
    Mundohesha ta mbaja afer edhe kur kishte ndonje ide absurde e mbeshtesja por jo cfare merrja vesh vetem llafe mbas shpine dhe jo llafe por 9990 te zeza.ishte mesuar te flinte te gjith diten dhe pa e ekzagjeruar fare binte ne gjume ne 7 ose 8 te darkes dhe cohej ne 4 te mbazdites une habitesha. kishte krijuar nje skenar qe cdo kush qe vinte ne shtepi kusherirat e burrave hallat dajat tezet kjo nuk zbriste pothuajse kurre poshte por te gjith duhet te shkonin ta takonin larte.Me pake fjale nje femer pertace ne kulm femijen e vet edhe sot nuk din ta mbaj ja ka rritur vjehrra nga mengjesi deri ne darke as nuk pyeste njeher a ka ngrene apo jo. qante vajza naten cohej kunati i bente xhiro kjo gjume.
    Eh cte te them te pakten familjen e burrit e kam shume te mire kam vjehrrin e mrekullueshem dhe i dua shume te dy si prinder.
    Une i them kto ketu por ne realitet si kam thene pasi nuk dua te hap debate per asgje. Ndoneher habitem me veten por i duruari i fituari.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Busy Girl : 20-11-2014 mė 07:09
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Busy Girl pėr postimin:

Jetmiraaa (29-03-2024)

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

po mire qe e duroka burri moj xhane....ne ketyre taneve pronto dhe kur vjen puna...ngaterohemi nganjehere

ti mjafton qe e ke mire me vjehrren, ajo zoja tjeter si te doje.

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

po nrm mua ajo me intereson une e kam mire me te gjith pjesen tjeter te familjes dhe te thuash mire eshte pak.Burri saj duron nga halli se kane 2 femije. Djemte te 3 si vellezer jan djem unik sinqerisht na rrin pronto per cdo gje.
    Une kam edhe kunaten tjeter te shpia ime nusen e vellait po prz shkojme si motra me njera tjetren sprishemi kurre. Kurse me kte zihesh tu honger kadaif

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Hahhahaha

Zihesh tu honger kadaif

Hahahhahaha

Sa kisha pa e degjuar. Po ku u ka shkuar mendja hahahahha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Problem e paske busy. Mesa kuptoj jetoni ne nje ndertese. Asnjehere s'me ka pelqyer ideja qe vellezerit te jetonin ne nje ndertese 2-3 kateshe. Do s'do do kesh perplasje, qofte dhe per femijet.
    Keto femra qe jane tere turinj fatkeqesisht kane fat. U bien burra te urte qe ua durojne te gjitha pord....
    Ti qendroji indiferente. Sa me te pakta fjalet me te aq me mire. Nuk ka per te ndryshuar se njerez te tille nuk shikojne pertej hundes se tyre. Kam njohur femra te tilla. Q
    Zakonisht grindjet krijohen me shume me motrat e burrit, por ti e paske me nuset e kuneterve. Me sakte me njeren prej tyre. Une personalisht i kam marredheniet shume te mira. Plus qe te mira do i kem se as nuk takohemi shpesh. Rralle e per mall po u ndeshem ne Shqiperi.Se dhe ato jetojne jashte.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

ahhaha proudence edhe une e kisha harruar kete fjale derisa njoha kunaten hahah
    Mia po per momentin akoma jetojme bashke pasi po behen shtepite e reja ku do te jemi ne vete(me ne fund).
    Kam nje tip qe i mbaj perbrenda gjithmone ate cfare kam sepse nuk dua te hap llafe kot fundja sja vlen pasi ajo aq ka nuk eshte se do llogjikoj me shume.
    Sa mire qe qeke ti se vriske mendjen shume i takon rralle. Me motren e burrit jam mire se eshte edhe me e vogel ndoshta por edhe e urte eshte.
    Kunaten tjeter e kam zot na ruaj me njeri indiferent se ajo sme kane pare syte vjen nje here ne jave ne darke vone e iken qe ne 7 e 30 rrin si e trembur pfff rob i shushatur edhe buk nuk han te ne sikur na ka hasem. ahhaha me vjen te qesh ndonjer ca femrash me rrethojne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

un kam tre kunata, vec nje njoh, te tjerat i njof nga FB'ja sepse si kam takuar ndonjehere…me kete kunaten qe jeton ne amerik, spara behem shume, thjesht sna perpuqet karakteri…kemi vec nje miresjellje siperfaqsore . Ama ka pasure raste qe deshia ta ngjeshia fytyres me disa komente "rude" qe bente, por ngaqe e shikoja vec njehere ne vit, nuk reagoja, dhe per hall te burrit mundohesha te mos krijoj konflikt…ama kesaj radhe, si me e rritur qe jam tani lol (ajo eshte 6 vjet me e madhe), do ja ngjesh fytyres po tha ndonje koment te papelqyeshem kur te na vizitoj ose kur ta vizitoj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 26-11-2014 mė 21:30
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •