Për: Shqipëria kërcënohet haptazi nga Rusia / SHBA e NATO në alarm
Postuar më parë nga mesia4ever
zoteri Ilia ti e di se Rusia poashtu si Serbia nuk ndjeke dhe nuk respekton asnje marreveshje nderkombetare.
Me ardhjen e Obamas ne presidence bota eshte bere vend me i rrezikshem, pasi eshte president i dobet, demokratet ne pergjithesi qendrojne keq ne marrdheniet nderkombetare.
Shqiptaret nuk i lidhe kurrfare interesi me Rusine, pergjate gjithe historise kurre nuk kemi pare nje te mire nga Rusia. Cfare interesi ekonomik te lidh me Rusine, ekonomia e saj qe nga viti i ardhshem do te hyje ne recension, pastaj mos te flasim per monedhen e ketij shteti qe ka humbur vleren 40 %. 'Vellezerit Ortodokse'?! I intereson shume Putinit per vellezerit ortodokse?! Shiqo cfare u ben Ukraines.
Më në fund diçka e the edhe ti që ja vlen si mendim !!
Postuar më parë nga Qyfyre
Je shthurur fare. Tani je kunder Gjermanise e SHBA vetem se e kan muhabetin mire me qeverine shqiptare. Per te ecur para demokracia shqiptare duhet ti kthejme kurrizin Amerikes e Europes dhe ti bashkohemi Rusise. Do ishte krenar Enveri po te ishte gjall.
Gjithesesi eshte teme e hapur me nje artikull pa burim dhe te trilluar ne dukje.
Nuk e ka hallin se Gjermania e ka mirë me qeverinë Shqiptare, por se Gjermania i bëri kaps Grekët në lb2 dhe gjatë krizës ekonomike...
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Krijoni Kontakt