Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Pėr: Droni dhe mbesa

pinoku eshte element pozitiv...edhe pse genjeshtrat i ka pa te keq...keshtu qe nder te madh i ka bere Bazes qe e ka quajtur Pinokio...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Pashe temen, dhe pastaj kerkova komentin e Desares.

Mendimi im per komentin e Desares??
    Ja ka fut kot!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar mė parė nga shitesi Lexo Postimin
    Kur Mero i ngjitej nė kėpucė gjyshit tim! Dasara Malltezi

dasaraI dashur Mero,

Arsyeja qė po marr 10 minuta nga koha ime pėr t’i shpenzuar me njerėz si puna jote, ėshtė thjeshtė pėr tė treguar se Pinokėt si ty qė i komandon Xhepeto kryeministėr, nuk meren dot me dikė qė ka bekimin e tė qenurit njeri i lirė.

Pinok, ti ke vite meresh me sulme ndaj meje, qė kur isha 15-16 vjec. Ti nuk ke nga ta dish sepse nė kėtė gradė qė ke pėrfunduar beson dhe gėnjeshtrat qė shet, por unė nė kėtė moshė mėsoja nė shkollė, aq sa tė kisha rezultate tė shkėlqyera nė provimet e maturės, dhe mė pas me shėnimet qė kisha nxjerrė nga leximet tė botoja libėr. Mesa duket me barazon me tėt bir… Mė vjen keq pėr ty, sepse ti nuk di se ēfarė ėshtė familja, por mė vjen shumė herė mė tepėr keq pėr tėt bir qė e humbe si plaēkė kumari e qė sot nga fėlliqėsia jote ai humb veten teksa drogohet.

Si ndihesh teksa sulmohet yt bir prej teje? Harrova, Xhepeto e Pinoku kishin njėri tjetrin pėr familje, nuk i duhej njeri tjetėr. Nė fakt, filispanja qė ju lidh mė mirė ėshtė se tė dy shkatėrroni familjet tuaja.

Duhet tė kuptosh se ti nuk pėrbėn asnjė lloj problemi pėr mua, pėrkundrazi je thjesht njė burim i pafundėm publiciteti. Ti i dashur Pinok je si njė limon i shtrydhur nė oborrin kryeministror, i cili po kalbet aty. Qartazi ti pėrbėn problem pėr oborrin ku po dekompozohesh, dhe pėr askėnd tjetėr

Pinok duhet tė kuptosh qė njerzit meskin si ty, nuk mė bėjnė pėrshtypje. Si njė Kikirik i vogėl ti fryn veten me pėrrallat ‘Na ishte njė herė Mero Supermeni…’ Nė pėrrallat e tua ti je i fortė, ke shikim me lazer dhe fluturon… Kjo ėshtė nė pėrrallat e tua, pasi tė gjithė e kemi tė qartė se kjo ėshtė thjesht njė mburojė dhe tė gjithė e kemi kuptuar se si fluturon ti nė realitet.

Tė kėshilloj qė tė fillosh tė bėsh profesionin e gazetarit siē tė takon, jo duke dezinformuar publikun, aq mė pak duke botuar shkrime tė paqėna.

Unė ndonėse jam e re, mendimet i shpreh siē i kam dhe janė vetėm tė miat. I kam ende tė neveritshme kohėt kur i ngjiteshe gjyshit para e mbrapa nėpėr kėpucė dhe me siguri kėshtu tashmė ti i rri dhe kėtij tjetrit dhe vjell e shpif ēdo ditė si tė porosit ai, trillon reagime tė diktuara tė cilat unė nuk i kam bėrė.

Get a life Pinok. Mundėsisht larg kėpuces sė dikujt tjetėr.

Gjithė tė mirat Mero,

Dasara Malltezi
    Desara,

Per sot meriton 4!!!

Thuj gjyshit, qe mbesa duhet ti beje vete detyrat....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar skender76 pėr postimin:

Brari (03-11-2014)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Desara,

Per sot meriton 4!!!

Thuj gjyshit, qe mbesa duhet ti beje vete detyrat....
    Te gjithe nuk e kan kuptuar se cfare ke thene, bilse as Brari.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •