JO moj ēupke....doksa to Theo nuk jam i zhgenjyer nga jeta,por jam realist dhe nuk shikoj enderra me syhapur dhe nuk udhetoj me fantazi...kaq despinis Ksanthi...Te lumtur jane ata qe nuk e kane haberin nga jeta( simbas meje)
Ti je e lumtur? Aman ishalla eshte semundje ngjitese e juaja!
Une e lumtur jam .Mjaftohem me pak dhe nuk jam e pa ngopur si disa .
Ty te besoj se po te ishe i lumtur nuk do beje te gjitha ato qe ben .
lumturia eshte femer e kam pas komshie, dhe shume e bukur apo jo? mirepo edhe pse ka nje ere, ne lartesi metafizike, p...dhi si arome pishash ajo te shpon shpirtin dhe nuk gjen prehje me pas.
Un ndihem shume e lumtur kur me veprat e mija i bej te tjeret te lumtur.
Unė jam shum e lumtur kur marr rrogėn :P.
Edhe blej diēka pėr veten,qoftė edhe e vogėl.
Kot thonė se paraja nuk ta blen lumturinė.
Ta blen qysh ke me tė...![]()
Lumturia ėshtė njė gjendje e brendshme e plotėsisė dhe harmonisė qė vjen nga ndėrgjegjėsimi dhe pėrparimi nė rrugėn e zhvillimit personal dhe tė qėllimeve tė jetės.
Lumturia nuk varet nga situatat e jashtme apo prona materiale, por ėshtė njė gjendje qė vjen nga njohja dhe realizimi i vetėvetes sė brendshme dhe qėllimeve mė tė thella tė jetės, pėr tė arritur lumturinė e vėrtetė, njerėzit duhet tė punojnė pėr zhvillimin personal dhe pėrparimin spiritual, duke pėrdorur mjete si meditimi, dashuria pėr tė gjithė dhe shėrbimi ndaj tė tjerėve.
Nė kėtė kuptim, lumturia ėshtė njė gjendje e harmonisė dhe plotėsisė sė brendshme, e cila arrihet duke iu pėrkushtuar zhvillimit tė brendshėm dhe shėrbimit ndaj tė tjerėve, dhe jo nga pėrfitimet materiale apo suksesi i jashtėm.
Krijoni Kontakt