Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet që kryeministri Rama të vizitojë Beogradin?

Votues
33. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

25 75.76%
  • Jo

8 24.24%
  • Nuk e di

0 0%
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2010
    Postime
    98

Për: A duhet që kryeministri Rama të vizitojë Beogradin?

Pasi Rama eshte kryeminister duhet te dij vet a eshte e dobishme apo jo kjo vizite

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Ja e viziotoi....po pastaj???!!!! do na thote se sa i bukur ishte bythogradi? apo do flase per Kosoven?
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2013
    Postime
    111

Po ky shkofte dhe ishalla qendron pergjithmone ne Beograd,
    fytyren e ka si serb, shpirtin e ka katran,
    ktij vetem Beogradi i bo derman

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Ne qofte se Edi Rama shkon ne Beograd dhe nuk shkon edhe ne Presheve atehere ka me u perserit Historia se dhe Enver Hoxha shkoi ne Beograd dhe nuk u ndal ne Kosove

(Presidenti i Serbisë, Tomislav Nikoliç, nuk do ta presë kryeministrin shqiptar në një takim.)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 09-11-2014 më 08:47

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2005
    Postime
    5

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kryeministri yne eshte mbase njeriu me i cuditshem ne bote.

1. Askush nuk e ka ftuar ate ne Beograd, por ai insiston qe do te shkoje ne Beograd pasi "i kam dhene fjalen Angela Merkel ne Berlin".

2. Kryemnistri serb ne menyre te perseritur i ka bere te qarte qe nuk je i mirepritur ne Beograd, sidomos kur ben deklarata bombastike karshi serbeve te cilat nuk e bejne jo vetem viziten te lehte, por edhe vete maredheniet mes dy vendeve. Vetem Kryeministri yne i gjitheditur dhe iluminist kujton se si kryeministri i Shqiperise, ai mund ti japi "leksione" qytetarie kryeministrit te Serbise dhe popullit serb. Dhe jo me kot kryeministri serb me te drejte i tha: "Rama ben mire te merret me problemet e Shqiperise e jo me problemet e Serbise!"

3. Por ajo qe eshte me e bukura me kryeministrin tone eshte se kerkon te beje nje vizite ne Beograd pa agjende diskutimesh. Askush nuk e di se perse vete, cfare do te diskutoje, cfare mareveshje do te nenshkruhen, etj. As ne Tirane e as ne Beograd mediat nuk e kane idene se per cfare do te diskutohet ne Beograd apo cfare do te arrihet. Por sic tha kongresmeni amerikan per viziten: "Simbolika e takimit te kryeministrit shqiptar me ate serb eshte e rendesishme". Pra kryeministri yne ne Beograd do te shkoje qe te beje nje foto te bukur duke shtrenguar doren me kryeministrin e Serbise, qe ti behet zemra mal kryeministres se Gjermanise dhe amerikaneve. Kryeministri yne fotozhenik do te na nderoje ne Beograd!

Nuk jam kunder takimeve te tilla, perkundrazi jam pro tyre per aq kohe sa keto takime vijne ne menyre natyrale, nga interesat e vullneti i te dy vendeve. Por kur keto takime e vizita diktohen nga te huaj, une jam kunder pasi nuk jane as ne interesin e dy vendeve, as ne interesin e mbare rajonit.

Albo
    Postimi juaj duket qarte qe ka mllefe politike dhe anon pak... Dua tju them se si nje qytetar i thjesht dhe i pa politizuar, ndihem krenar per here te pare me kryeministrin Edi Rama jo se eshte i ps apo i PD po se me dinjitet tregoje se eshte nje lider jo i Shqiperise por i gjithe rajonit Ballkanik dhe kete po e tregon dita dites si ne Shqiperi ashtu dhe jasht saj.

rama beri shume mire qe vajti,

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •