kjo tem eshte per adhurusit e muzikes greke
mua psh me pelqen shum paskali terzi lefteri phantazi anna visi etc etc
ne pergjethsi muzika greke me pelqen shum
kjo tem eshte per adhurusit e muzikes greke
mua psh me pelqen shum paskali terzi lefteri phantazi anna visi etc etc
ne pergjethsi muzika greke me pelqen shum
RROFTE SHQIPERIA
me duket shume muzike e bezdiseshme, acaruese per veshin, por shijet jane shije dhe nuk diskutohen...keshtu qe nuk me plas per ata qe e pelqejne, kam shijet e mia.
muzika turke eshte e shpifur gjithashtu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-04-2011 mė 09:25
E vjetrume? Ke pare t'i dali moda kultures ti? Edhe mos me thuaj qe Maria Callas me lart po kendonte kenge greke, aman.
Muziken greke dhe serbe asnjeher nuk e kam pelqye,sepse esht muzike nga gjuha e armikut tim dhe te kombit shqiptare,kush e don leta mer.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
muziken e kan te mire vec kush va ka inatin
-Nuk jam prej atyre qė dėgjojė muzikė Greke,nuk dua Grekėt dhe nuk dua asgjė qė ka lidhje me ta.
-Ps.nė Tiranė aq shumė e kishin pėr qefi sa tė krijohet pėrshtypja se je nė Athinė,madje edhe gjatė luftes nė Kosovė kshtu ishte!
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
kush e pelqen keti garbi
sa per keta te tjeret qe e lidhin muziken me kombin etc je ne tema te gabuara
ik vashdo politiken ne temat perkatese ketu eshte muzika edhe vetem kaq
edhe sa i perket muzikes greke un pervete besoj se eshte nga melodit me te bukura qe cdo kenge te ben te kendosh edhe ti cdo kenge ka nje kuptim
sa per kengtar grek pelqej me shum ai eshte i vetmi Notis Sfakianakis me kengen soma mu edhe shum e shum te tjera qe kendon ky arstit i muzikes greke
thnx
RROFTE SHQIPERIA
-Ju keni probleme me identitet,jeni nė krizė identiteti!
-E dime se muzika eshte art,por edhe vlerat e artit te grekut e sllavit nuk na duhen.
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
RROFTE SHQIPERIA
Krijoni Kontakt