-
Për: Festivali i Këngës ne RTSH 2014
Irma Libohova dhe Sabri Fejzullahu, mysafirë në Festivalin e RTSH-së
Do të jenë Sabri Fejzullahu dhe Irma Libohova dyshja që vjen si akt interval gjatë këtij festivali, në dy netë gjysmëfinale dhe një natë finale.
Festivali i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, festivali më i vjetër i muzikës së lehtë shqiptare, ka mbërritur sivjet në edicionin e 53-të.
Do të jenë Sabri Fejzullahu dhe Irma Libohova dyshja që vjen si akt interval gjatë këtij festivali, në dy netë gjysmëfinale dhe një natë finale.
Pas një pune rigoroze të jurisë, janë përzgjedhur 26 këngë të reja, që shpresohet të jenë një vlerë e shtuar në fondin e artë të muzikës së lehtë shqiptare. Ato do t'i përcillen publikut nga këngëtarë të njohur, por edhe të rinj, nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Drejtor artistik i festivalit është Shpëtim Saraçi, ndërsa producent muzikorë janë Edmond Zhulali dhe Alfred Kaçinari.
Edhe këtë vit skena e Festivalit të 53-të të Këngës në RTSH, do ngrihet në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Kënga fituese e festivalit të RTSH-së automatikisht bëhet përfaqësuesja shqiptare për edicionin e ardhshëm të Eurosong Contest, që mbahet në maj të vitit tjetër në Vjenë. / KultPlus.com
http://kultplus.com/?id=6&l=6044
-
-
ARTISTI I MADH SABRI FEJZULLAHU
Mjeshtri i Artit Kosovar nderon dhe çmon publikun shqiptar anekand botes me kete pjesmarrje speciale ne Festivalin e 53-te Kenges !
Konkurrimi me i fundit ne Festival - Fitues i Çmimit te Dyte :
Ikone ARTI - RESPEKTE MJESHTER !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 24-12-2014 më 10:01
-
Anetarët më poshtë kanë falenderuar sirena_adria për postimin:
-
ARTISTJA E MADHE IRMA LIBOHOVA
Mjeshtre e Kenges - Ze brilant i nje potenciali te jashtezakonshem, i aftesive interpretuese teknike e emocionale qe i ben kenget te pavdekshme !
Zonje e Madhe e Muzikes Shqiptare ! Nder, Krenari e Kenaqesi per emocionet e paperseritshme qe i ka dhuruar brezave te tere e Muzikes Shqiptare !
ARTISTJA E MADHE E 2 KOHEVE ! Respekte Diva !!!
-
Anetarët më poshtë kanë falenderuar sirena_adria për postimin:
-
-
-
Ate qe s'e bejne dot gazetat / gazetaret shqiptare .......... e realizojne artdashesit neper bote !!!!
EDITORIAL: Pse Elhaida Dani duhet te kendoje per Shqiperine ne Eurovision
* Shkruar ne 28 Tetor 2014 - Ramadan Besim, korrespondenti shqiptar I Website-t me banim ne Australi.
Shkrimi ne Anglisht ne likun ne vijim
http://wiwibloggs.com/2014/10/28/edi...ovision/64328/
-
-
-
-
-
-
-
-
Intervista: OFFCHESTRA , EMI BOGDO , KLAJDI MUSABELLIU.
http://escbubble.com/category/countries/albania/
-
-
Nje foto e bukur e Elhaides & Lindes...... si kurre ndonjehere ne Festivale !!!
http://www.teksteshqip.com/linda-halimi/lajme_8655.php
Festivali i fundvitit po vjen...Të gjithë këngëtarët pjesmarrës po e kalojnë pjesën më të madhe të kohe në Sallen e Kongreseve në Tiranë, ku do të mbahet festivali i madh, i cili fituesin e dërgon drejtë në "Eurosong".
Ndër këngëtarët konkurrent është edhe Linda Halimi, e cila ka ardhur nga Amerika për këtë ngjarje të madhe të muzikës së lehtë shqiptare.
Linda, dje është fotografuar me Elhaida Danin, e cila thuhet se do ta fitoj festivalin. Edhe vetë Linda në mbishkrimin e fotos me Elhaiden, e ngre lartë atë, duke shkruar "Me këtë shpirtin që na nderon kudo që na prezanton".
Me gjasë, edhe Linda ja ka zgjatur dorën Elhaides, ja ka bërë përhajr çmimin, ende pa e marrë zyrtarisht atë.
(Indeksonline)
Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 24-12-2014 më 21:27
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt