-
Pėr: Eurovision Song Contest 2015
SI U REALIZUA VIDEOKLIPI .....
-
-
SUKSESE ELHAIDA & GRUPI SHQIPTAR !!! ME FAT & MBARESI NE VJENE !!!
TIRANE - Mbrėmja dedikuar tėrėsisht kėngėtares Elhaida Dani si njė ogur I mirė dhe pėrcjellje pėr tė pėrfaqėsuar vendin tonė nė edicionin e radhės tė Eurovizion, ka kulmuar me interpretimin e kėngės I am Alive pėr tė gjithė tė pranishmit.
E veshur me njė fustan tė zi deri nė fund tė kėmbėve Elhaida ka ditur tė mahnisė sėrish edhe nė kėtė pritje pėr nder tė saj tė organizuar nga ambasada austriake, jo vetėm me fuqinė interpretative por edhe me modestinė qė e karakterizon.
Pjesė tė kėtij eventi janė bėrė pėrfaqėsues nga trupi diplomatik austriak, media, dhe pėrfaqėsues tė TVSH-sė, e cila ėshtė edhe organizuese e pėrfaqėsimit tė Danit nė Eurovizion.
Nė njė intervistė pėr A1 Report, Dani tregon rreth emocioneve qė ėshtė duke pėrjetuar nė vigjilje tė kėtij kompeticioni muzikor
Ndihem shumė e lumtur me tė vėrtet, nuk e prisja qė do ishte njė event kaq i organizuar mirė, tė gjithė publikut qė ka ardhur, njerėzve qė kanė ardhur mė mbėshtesin , ndihem shumė e lumtur me tė vėrtet dhe si njė princesh.
Ēfarė surprizash do tė na rrėfesh pėr natėn qė do tė performosh live dhe do tė na pėrfaqėsosh denjėsisht padyshim, nė Vjenė?
Surprizat do t'i shikoni nė 19 maj nė skenė, ajo qė unė garantoj ėshtė tė jap mė tė mirėn time, shpresoj shumė dhe shpresoj tė jeni kenar.
Kėnga nė shqip ka pasur mendon tė njėjtin impakt si ajo nė anglisht?
Kėnga nė anglisht ishte dita e parė qė doli, patjetėr kishte njė impakt dhe njė kureshtje shumė mė tė madhe tek teleshikuesit, ndėrsa nė shqip ėshtė ndjekur shumė nga publiku shqiptar besoj dhe komentet po mė vijnė shumė tė mira kėshtu qė jam shumė e gėzuar pėr kėtė.
E mendon dhe e pret fitoren?
Ta mendoj, e mendoj por ajo qė unė dua ėshtė tė jap mė tė mirėn, shpresoj shumė tė krenoj Shqipėrinė dhe tė gjithė tė ndihen tė pėrfaqėsuar nga unė, ky ėshtė qėllimi im.
Tė komplimentoj pėr veshjen dhe mund tė na thuash se di do tė vish atė mbrėmė apo dhe kjo do jetė surprizė?
Do jetė njė surprizė. Nė skenėn e Eurovizionit do tė kemi stilistė nga Shqipėria e madhe qė do tė veshjen time kėshtu qė cdo gjė do jetė surprizė.
Dicka pėr Zap and Kris, janė ata tė emocionuar ?
Janė dy djem shumė tė talentuar, jam shumė e lumtur qė kam punuar me ta, jam shumė e lumtur qė vėllai im i vogėl njė ditė mė tha: Shiko se Zap and Kris bėjnė kėnd shumė tė bukura dhe unė shkova i dėgjova dhe menjėher i telefonova, pra ėshtė njė borxh qė i kam vėllait tim dhe jam e lumtur qė kemi bashkėpunaur pėr kėtė kėngė.
Nata e parė e Eurovizion pritet tė jetė mė 19 maj nė Vjenė ku Elhaida Dani do tė pėrformojė live kėngėn Im Alive.
- See more at: http://shqiptarja.com/kulture/2730/ne...
-
-
-
-
Mirror: A do ta bindė Elhaida Dani Europėn?
Tabloidi britanik, "The Mirror" i ka kushtuar njė shkrim pjesėmarrjes sė Shqipėrisė nė Eurovizion ndėr vite, ku ka vlerėsuar kėngėn "I'm Alive" tė Elhaida Danit. Sipas britanikes, kėtė vit Shqipėria po pėrfaqėsohet denjėsisht dhe ka shanse pėr tė fituar, nėse Elhaida, njė nga vokalistet mė tė mira nė kėtė kompeticion, do tė arrijė ta bindė Europėn ta votojė.
Kur bėhet fjalė pėr Shqipėrinė, nuk tė kujtohet ndonjė histori suksesi nė Festivalin Europian tė Kėngės. Ajo debutoi pėr herė tė parė nė Eurovizion nė vitin 2004, por ia ka arritur tė hyjė nė finale vetėm gjashtė herė, njė shifėr jo fort e mirė. Kėshtu nis artikulli, i cili vijon mė tej me paraqitjen e disa prej kėngėve pėrfaqėsuese tė vendit tonė.
“Suus” e Rona Nishliut ishte kėnga e vlerėsuar mė mirė, e cila u rendit nė vendin e 5-tė nė vitin 2012. Ndėrsa nė vitet 2006, 2007, 2011 ata nuk ia kanė arritur tė kualifikohen.
Edhe nė vitin 2013, Adrian Lulgjuraj dhe Bledar Sejko nuk arritėn tė kualifikohen me kėngėn e tyre “Identitet”, diēka qė u pėrsėrit nga Hersi Matmuja vitin e shkuar, nė 2014. Kėtė vit, vendi pėrfaqėsohet me njė kėngėtare e cila ka impresionuar gjysmėn e Europės: Elhaida Danin.
Fituese e edicionit 2013 tė “The Voice of Itali”, ajo tashmė ka pushtuar ēdo kompeticion ku ka marrė pjesė. Por a do ta pėrsėrisė fitoren e saj edhe nė Eurovizion 2015?
Elhaida Dani ėshtė njė nga vokalistet mė tė mira nė kėtė kompeticion, pasi nė kėngėn e saj, ka diēka qė rritet brenda teje. Vokalisht, Elhaida e ēon kėngėn nė nivele tė larta tė kompeticionit. Mirėpo mbetet ende pėr tė provuar nėse ajo do ta bindė Europėn ta votojė.
"Mirėrseerdhe nė Eurovizion, Shqipėri. Tani ti po garon vėrtet!" - shkruan "The Mirror" nė fund, njė vlerėsim maksimal pėr vendin tonė si njė pretendent i denjė kėtė vit nė festivalin qė bashkon zėrat e Europės.
Nata e parė gjysmėfinale e Eurovizionit do tė zhvillohet mė 19 maj, ditėn e martė, e dyta mė 21 maj, ndėrsa fituesit do tė performojnė tė shtunėn, mė 23 maj.
http://botasot.info/mediale-vip/4019...-dani-europen/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 09-05-2015 mė 14:48
-
-
Nje rrugetim i bukur nderkontinental i KENGES SE LEHTE SHQIPE qe ne pak dite shkon drejt NETEVE KULMUESE te GARES SKENIKE !!!
I nisur ne Dhjetor ne FESTIVALIN E KENGES ....... drejt atij EUROPIAN te Majit !
Uroj qe SHQIPTARIA e Europes & Australise te jete ne krah te ELHAIDES ne skenen e Vjenes !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 14-05-2015 mė 12:02
-
-
Startoi me " DIELL" .....
-
-
Per te vijuar me " I'M ALIVE " .....
-
-
E perzgjedhura E 2015 - ELHAIDA DANI, nje artiste qe garanton sukses, e mrekullueshme edhe ne TUR-in PROMOVUES, si ne SHQIPERI edhe ne EUROPE !
-
-
Eurovision in Concert 2015 (live) - AMSTERDAM, HOLLANDE
-
-
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt