Close
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 172
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

Pėr: Eurovision Song Contest 2015

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Huuuu...shkoi...
    sirena_adria.... uroj qe une t'jem gabim...nuk di ...m'asht duke qe Elhaida ka probleme me zerin ose..... ndoshta isha une ajo qe kishte emocione.... gjithsesi dua t'fitojme sivjet.....
    Pershendetje Anita .... ashtu eshte..... Elhaida nuk ka qene ne interpretimin e saj me te mire !

Virtualisht, e kam ndjekur gjate gjithe provave gjenerale dhe ne ato te parat ka pasur probleme...... e ne veēanti binin ne sy shoqerueset qe nuk harmonizonin fare me vokalin e saj.....

Shume emocione.... mbi te gjitha nese do i kapte sakte notat e larta !

Duke i degjuar kenget nga e para tek e fundit , kur erdhi rradha jone ndjesia gjate interpretimit te saj ishte qe i gjithe ambjenti u mbush me zerin dhe interpretimin e saj te ngrohte... Erdhi si nje histori e sjelle natyrshem, kenduar ne nota .... Per mua, qe emocioni krejtesisht ndryshe nga te tjerat qe beri diferencen !

Pati kenge qe u interpretuan vertet perfekt me nje vokal te perkryer..... nuk qe rasti I Shqiperise ...... por shpresojme ta kete ruajtur kete per Finale !

Deshira ime realiste per kete edicion eshte NJE VEND I PARE NE GJYSEM FINALE - Dhe me shume FAT ....... NJE VEND I TRETE NE FINALE !

Do te mbetesha e kenaqur edhe me TOP 5 apo TOP 10 !

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 19-05-2015 mė 21:50

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

10 FINALISTET e Gjysem Finales se Pare :

Albania: Elhaida Dani - “I’m Alive”

Armenia: Genealogy - “Face the Shadow”

Russia: Polina Gagarina - “A Million Voices”

Romania: Voltaj - “De La Capat”

Hungary: Boggie - “Wars for Nothing”

Greece: Maria-Elena Kyriakou - “One Last Breath”

Estonia: Elina & Stig - “Goodbye to Yesterday”

Georgia: Nina Sublatti - “Warrior”

Serbia: Bojana Stamenov - “Beauty Never Lies”

Belgium: Loļc Nottet - “Rhythm Inside”

http://wiwibloggs.com/2015/05/19/fir...d-final/95467/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

PER HERE TE PARE: LIVE ne kanalin zyrtar te Eurovision Song Contest ne YOU TUBE !!!

GJYSEM FINALJA E PARE dhe konferenca per shtyp e FINALISTEVE te sapo perzgjedhur ne linkun ne vijim :

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

NJE EMOCION I PAPARE !!! Suksese ne Finale Elhaida & TEAM ALBANIA !!!!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Huuuu...shkoi...
    sirena_adria.... uroj qe une t'jem gabim...nuk di ...m'asht duke qe Elhaida ka probleme me zerin ose..... ndoshta isha une ajo qe kishte emocione.... gjithsesi dua t'fitojme sivjet.....
    Nuk je gabim jo ,mbase te shtunen permiresohet me shume

Oi Anita te pershendes meq te pashe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

Eurosong, Dani: Krenare pėr finalen, pjesa tjetėr nuk ka rėndėsi

Pas pėrfundimit tė mbrėmjes sė parė tė edicionit tė 60-tė tė Eurovizion, ku mes 10 tė kualifikuarve ėshtė renditur kėngėtarja shqiptare Elhaida Dani me kėngėn “I’m Alive”, ėshtė mbajtur njė konferencė me finalistėt e parė.

Artistėt kanė ndarė emocionet e tyre tė para pas kuafikimit. Gjatė fjalės sė saj Dani ėshtė shprehur mjaft e emocionuar rreth kualifikimit: “Nė ato ēaste nuk e pret diēka tė tillė. Por tė dėgjoja qė nė fillim emrin e vendin tim tė kualifikuar ishte ēmenduri, me tė vėrtetė.

Pyetjes sė parė sesi ajo ėshtė ndjerė Dani ėshtė pėrgjigjur: “Kisha pėrgjegjėsinė pėr tė pėrfaqėsuar vendin tim dhe nuk ishte diēka e vogėl. Fakti qė jam nė finale ėshtė i mrekullueshėm. Rezultati mė vonė nuk ka rėndėsi, vetėm fakti qė jam kėtu mjafton. Jam shumė krenare pėr vendin tim”,-ėshtė shprehur kėngėtarja.

Pėr ndryshimin e kėngės nga “Diell” nė “I’m Alive” ajo shtoi: “Ishte njė ndryshim i momentit tė fundit, nė fund tė Shkurtit kur kompozitorėt vendosėn tė rishkruajnė kėngėn, nė atė ēast mendova se gjithēka pėrfundoi dhe nuk do t’ia dilnim.

Jam shumė e lumtur qė jam sot kėtu me Zzap dhe Chris dhe me kėngėn “I’m Alive” tė cilėn e dashuroj. Kėngėtarja e njohur shqiptare, e cila mban edhe trofeun e fitores sė “The Voice of Italy 1”, ėshtė shprehur gjithashtu pas performancės se ishte e paduruar pėr tė dėgjuar zėrin e nėnės sė saj.

“Telefoni im ka qenė I fikur pėrgjatė gjithė ditės, vazhdon tė jetė edhe tani i fikur, por mezi po pres tė dėgjoj zėrin e mamit , sepse jam shumė e emocionuar,”-ėshtė shprehur Dani.

Pas shortit gjatė konferencės Elhaida Dani do tė performojė nė pjesėn e dytė tė finales sė 23 majit.

http://shqiptarja.com/news.php?IDNot....xti38Bp4.dpuf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

Disa komente per prezantimin tone nga ARTISTET ShQIPTARE !

STEFI PRIFTI

Ah...! Perfundimisht Eurovizioni eshte shume i veshtire dhe i paparashikueshem ! Kishte disa kenge te bukura kete nate ku une veēoj Rusine, Estonine dhe Rumanine. Mendoj se Elhaida sot kishte shume emocione, por eshte normale ne ate skene gjigande. Ajo qe vura re si mangesi tek kenga e jone, ishte baza orkestrale me e ulet dhe backvocal-et te thata dhe pa energji !! Mjaft me krahet qe vendosin dhe qe nuk percjellin estetikisht dhe vizualisht kengen. Elhajda ishte e vetme me zerin dhe talentin e saj. Uroj me te mirat ne vazhdim !

http://www.javanews.al/komentet-e-pa...elhaida-danin/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 21-05-2015 mė 09:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

ARTA BAJRAMI

" Jo E Kėnaqur Me Performancėn E Elhaidės. "

Kėngėtarja Arta Bajrami na ka befasuar mbrėmė me njė postim tė sajin nė fan page-in e saj zyrtar nė Facebook. Ajo ka shprehur mendimin e saj tė lirė mbi performancėn e Elhaidės mbrėmė nė Eurovision duke thėnė se nuk ka qenė shumė e kėnaqur me kapjen e notave nė kėngė.

Ja se ēfarė shkruan Arta nė postimin e saj:

"Urime nga zemra Elhaida Dani-t shkuarjen nė finale! Gėzim i madh me pa shqiponjėn duke valu nė mes tė Vienės.
    POR, gjėrat duhet tė thuhen ashtu siq jan dhe nuk duhet tė kemi frik nga vetkritika. Nuk dėgjova ndonjė media apo kritik muzikor tė flas realisht pėr performancėn e Elhaida-s mbrėmė qė pėr mendimin tim ishte SKANDALOZE.

Nuk dyshoj nė aftėsitė vokale te saj ( sepse nuk fitohet The Voice of Italy pa patur zė fantastik) por sigurisht emocionet bėjnė tė veten. Por gjykuar nga performanca 3 minutėshe mbrėmė ( sepse ata 3 minuta jan gjithqka nė kėtė kompeticion) mund tė them se u zhgėnjeva dhe sikur nuk e njoha Elhaidėn. Jo vetėm ato notat e larta nga fundi i kėngės nuk arriti ti kap si duhet por mbrėmė edhe notat e ulėta i ka kėnduar komplet me stonim.

Shpresoj shum qė tė shtunėn mos tė ket emocione dhe ta kėndoj dinjitetshėm kėngėn e saj (tani qė veq e ka kaluar tremėn e asaj qė kėndimi nė njė eveniment kaq tė madh mund tė imponohet) sepse do ishte shumė gjynaf qė njė zė i tillė tė rrėnohet nga emocionet.

Suksese tė shtunėn! Ta pėrkrahim tė gjithė kudo qė jemi me votėn tonė.

Arta Bajrami"
    (B.A/Teksteshqip.Com)

http://www.teksteshqip.com/arta-bajr...icle-10011.php

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

Eurovizion: Zė fantastik! Shqiptarėt duhet tė jenė krenar pėr Elhaidėn

“Njė zė fantastik, shqiptarėt duhet tė jenė krenarė me Elhaida Danin”.

Ėshtė ky komenti nė faqen zyrtare tė Eurovizion nė Twetter menjėherė pas performancės sė Elhaida Danit nė gjysmėfinalen e eventit mė tė madh muzikor nė Europė.

Zėri brilant i kėngėtares shkodrane ka mahnitur jo vetėm spektatorėt e pranishėm nė skenėn madhėshtore tė Vjenės por edhe shikuesit anembanė botės. Janė tė panumėrta komentet pozitive qė vlerėsojnė performancėn e Danit nė rrjetet sociale dhe mediat e huaja.

BBC Eurovision ka komentuar nė faqen e Facebookut veshjen e Elhaidės, duke iu referuar incidentit tė Madonės.

“Sa mirė tė shohėsh njė kėngėtare femėr teksa kėndon pa frikėn se mund t’i bie pelerina”, shkruan BBC Eurovision pas debutimit tė Elhaidės me kėngėn “I’m Alive”.

http://fax.al/read/news/216598/96405...r-per-elhaiden

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,128

Rama: Forca Elhaida, finalja e madhe tė pret, shqiptarėt me ty tė shtunėn.
    Komentuesit: Kryeministėr pėrgatitu pėr Eurovizionin nė Shqipėri !

Zgjedhja e Elhaida Danit pėr nė finalen e Euroviziont ka sjellė reagime tė shumta krenarie tek tė gjithė shqiptarėt, mes tyre edhe tek kryeministri Rama.

Nė njė status nė profilin e tij nė Facebook, Rama ka uruar Elhaidėn, duke i dhėnė zemėr se tė shtunėn tė gjithė shqiptarėt janė me tė.

“Forca Elhaida‬ tanimė finalja e madhe tė pret dhe gjithė shqiptarėt do tė jenė me ty tė shtunėn!”, ka qenė ky urimi i kreut tė qeverisė.

Por, kanė qenė tė shumtė komentuesit, tė cilėt i kanė thėnė kryeministrit Rama tė marrė masat pėr Eurovizionin nė Shqipėri pėr vitin tjetėr.

“Kryeminister vitin tjetėr pėrgatitu pėr Eurovizionin nė Shqipėri”, ka qenė njė koment, ndėrsa njė tjetėr:
    “Po fituam finalen, zoti kryeministėr duhet tė marrėsh masa pėr vitin tjetėr qė tė ndėrtosh njė big stadium qė tė presesh si vend organizator. Urojmė qė Zoti tė jetė me ne kėsaj radhe”.

http://www.sot.com.al/kultura/rama-f....GMh2mZUv.dpuf
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 21-05-2015 mė 09:57

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •