Close
Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 235
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Për: Vritet gjatë një atentati biznesmeni Artan Santo

s. tahiri duhet te largohet menjeher, nuk eshte per ate pun ai

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Qeveria duhet t'japi doreheqjen!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

qe nje e me dy dine vetem "Berisha"?
    E them me plot sinqeritet, se nuk me intereson personazhi i berishes, ai eshte nje i semur e aq. Une ne fjalet e mia vertet e ve ne shenjester berishen, por si qellim kam te "ngacmoj" Shqiptar si ty (jo berishen). Thjesh e shkurt, po te ishim ne nje vend, berisha, nje adhurues i tij dhe une, do merresa vetem me adhuruesin, me shpresen se mund te sherohej pak nga berisho-mania!

Ka vdekur nje njeri sot, me atentat...
    E kuptova prandaj dhe shkrujta ngushellimet e mia. Sa per faktin qe bera muhabet politik, po kam nje pjes te fajit, pjesa tjeter me duket i takon atij qe e hapi muhabetin politik.

Sa per te tjerat qe shkruan... te jesh ti mire e s'ka problem!

i/e regjistruar Maska e CRO
    Anëtarësuar
    29-12-2013
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    305

Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    qe nje e me dy dine vetem "Berisha"?
    E them me plot sinqeritet, se nuk me intereson personazhi i berishes, ai eshte nje i semur e aq. Une ne fjalet e mia vertet e ve ne shenjester berishen, por si qellim kam te "ngacmoj" Shqiptar si ty (jo berishen). Thjesh e shkurt, po te ishim ne nje vend, berisha, nje adhurues i tij dhe une, do merresa vetem me adhuruesin, me shpresen se mund te sherohej pak nga berisho-mania!

Ka vdekur nje njeri sot, me atentat...
    E kuptova prandaj dhe shkrujta ngushellimet e mia. Sa per faktin qe bera muhabet politik, po kam nje pjes te fajit, pjesa tjeter me duket i takon atij qe e hapi muhabetin politik.

Sa per te tjerat qe shkruan... te jesh ti mire e s'ka problem!
    Shiko ky tjetri... Berishen e ke permendur ti i pari ne kete teme jo Bartolomeooo, i cili ka thene vetem se ka lulezuar krimi i oganizuar. Dhe Bartolomeooo ka te drejte! Nje vrasje me atentat eshte gjithnje krim i organizuar. Dhe per krimin e organizuar, akuzohet gjithnje pushteti, ai qe ka pergjegjesine per ruajtjen e rendit publik.
    Me vjen keq ta them, por i vetmi adhurues ketu je ti, fatkeqesisht. Se i kujt, nuk me takon mua ta them...

Ndaj lerini keto muhabete... Neser mund te godasin nenen ose babain tuaj ne kete menyre... dhe ju do jeni akoma duke share Sali Berishen... E kupton se eshte nje gje e denje vetem per njerezit me crregullime mendore?

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

CRO
    ti ben sikur nuk kupton.. lulezim i krimit = nen berishen nuk kishte lulezim! pra u permend berisha ne menyre indirekte, perse ben se nuk kupton

Asnje kundershtim nuk kam, eshte krim i organizuar e te gjitha sa thua.

Sa per mua qe me quan adhurues te rames
    ashtu sic nuk me intereson personazhi i sales po ashtu nuk me intereson dhe ai i rames, pothuaj se te njejtin opinion kam per te gjith politikanet.

Nejse e lem me kaq, se nuk ja vlen me.

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Anëtarësuar
    29-12-2013
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    305

Azhurnim nga gazeta MAPO:

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në zonën e ish Bllokut në Tiranë, ku është qëlluar për vdekje biznesmeni i njohur Artan Santo. Ekzekutimi është kryer rreth orës 9:30 kur Santo ishte duke hyrë në bankën “Credins” që ai drejtonte.
    Dyshohet se kanë qënë dy persona të maskuar me motor ata që kanë qëlluar drejt 57 vjeçarit. Policia e Tiranës ka ngritur postoblloqe në të gjitha rrugët kryesore të kryeqytetit me qëllim kapjen e autorëve të vrasjes
    57-vjeçari u qëllua pak metra nga selia qendrore e kësaj banke, teksa i ishte drejtuar zyrës së tij. Autorët, sipas dëshimtarëve okularë, kanë qenë dy persona që udhëtonin me një motoçikletë dhe mbanin kokore. Sapo i janë afruar biznesmenit, pasagjeri i motoçikletës ka nxjerrë armën dhe ka shtënë gjashtë herë mbi biznesmenin duke patur shënjestër kokën dhe trupin. Biznesmeni ka gjetur vdekjen e menjëhershme. Motoçikleta ka lëvizur më pas në drejtim të qendrës duke marrë shumë kthesa dhe duke humbur gjurmët e policisë.
    Ngjarja ka shokuar zonën kryesore të kryeyqtetit. Kur forcat policore janë njoftuar për ngjarjen, zona u rrethua dhe u shoqëruan një pjesë e madhe e okularëve që panë nga afër ngjarjen. Rrugët u bllokuan për më shumë se 40 minuta që të kryheshin veprimet hetimore dhe ekspertiza e vendgjarjes.
    Artan Santo, babai i dy fëmijëve, ishte drejtor i bankës Credins, aksioner i televizionit News 24 dhe televizionit Scan.
    Policia shtetit ka njoftuar se do te jape 100 mijë euro shpërblim për këdo që ofron informacion të vlefshem për kapjen e autorëve të këtij krimi, ndërsa nuk ka dhënë akoma asnjë detaj në lidhje me motivitet e atentatit.

Rama: Na vranë një mik të mirë
    Kryeministri Edi Rama ka reaguar për vrasjen e biznesmenit Artan Stano, duke e konsideruar atë si një mik të mirë. Rama ka përmendur edhe shumën prej 100 mijë eurosh të ofruar nga policia për çdo informacion të vlefshëm. “Na vranë mizorisht një mik të mirë, çun Tirone nga ata të vërtetët,që donte jetën e donte njerëzit. 100 mijë euro kush ndihmon policinë”, shkruan Rama.

Reagon PD-ja: Askush nuk është më i sigurtë në këtë vend
    Partia Demokratike reagoi sot pas vrasjes se biznesmenit Santo. Deputeti i PD-së, Arben Ristani tha se: “Ekzekutimi mafioz dëshmon se krimi ka arritur në ato nivele të organizimit dhe kurajos, sa të marrë jetën e një personaliteti të fushës së tij, të një biznesmeni nga më të spikaturit, pa ju dridhur dora gjakatare”.
    “Partia Demokratike ndan tronditjen e madhe për vrasjen e biznesmenit, bankierit dhe pronarit të medias, Artan Santo, sot paradite në mes të Tiranës, në derën e zyrës së tij të punës. Partia Demokratike shpreh tronditjen e thellë dhe është në krah të familjarëve, miqve e bashkëpunëtorëve të tij. Të tronditur sot janë gjithë qytetarët e Tiranës dhe të Shqipërisë. Vrasja e sotme mafioze, tregon se sa e lirë dhe e pambrojtur është jeta sot në Shqipëri.”-thuhet në deklaraten e PD-se

PD shton se: “Dhjetra qytetarë prezent në zonën më të populluar të Tiranës ku ka ndodhur ngjarja, qindra e mijëra njerëz, miliona shqiptarë të tjerë që po përcjellin lajmin përmes medias, janë sot të tronditur. Krimi vret në mes të ditës, në mes të Tiranës. Askush nuk është më i sigurtë në këtë vend.”.

Berisha: Rendi dominohet nga mafia dhe krimi
    Ish-kryeministri i vendit, Sali Berisha ka reaguar në lidhje me ekzekutimin e biznesmenit Artan Santo. Në një mesazh në rrjetin social “Facebook”, Berisha e cilësoj këtë akt si të shëmtuar dhe mizor, që dëshmon se rendi në vend nuk ekziston. “Artanin e kisha njohur në moshën e tij 4-5 vjeçare, fëmijei dy prindërve të mrekullueshëm. Artani shkëlqeu gjithë jetën e tij, tashmë të shkurtër. Dënoj me ashpërsinë më të madhe këtë akt të shëmtuar mizor, dëshmi e një rendi që nuk ekziston apo një rendi që është tërësisht i dominuar nga mafia dhe krimi i egër.”-thuhet në mesazhin e Berishës.
    Më tej Berisha shton: “Shpreh ngushëllimet e mia me të sinqerta familjes Santo, bashkëpunëtorëve, miqve të Artanit dhe lutem që shpirti i tij të gjeje paqen e merituar! Sb”.

Anëtarësuar
    29-12-2013
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    305

Ja nje foto ballore:

Si pa gje fare... me mes te rruges.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 26-06-2014 më 09:57

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

motorr pa targa ne mes te kryeqytetit ne sy te policies kalojne dhe nuk vihen re
    kalojme ne me makinat tona dhe na ndalojne se nuk kemi dritat e ndezura,
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar par për postimin:

Prudence (26-06-2014)

Citim Postuar më parë nga Bartolomeooo Lexo Postimin
    Admin, a ka mundesi ti largoni goret si ky user...

Perse duhett te degjojme dhe lexojme derdellitjet e ketyre shpirtkazmave psikopatike qe nje e me dy dine vetem "Berisha"?
    Ka vdekur nje njeri sot, me atentat... dhe ne duhet te rrime te lexojme fjalet e goreve si user...?
    Po ike se le nam, ankohesh dhe per ate tjetrin kur postimi i pare qe vure pas vrasjes se nje njeriu sot ishin thirrje anti rama e meta.

Admin a mund ta largoni dhe user dhe kete bartolomeon qe se kane mesuar akoma se ca eshte respekti per nje te vdekur?

Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2023, 10:22
  2. Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-05-2015, 17:42
  3. Vrasja e Artan Santos, Policia nuk i jep Prokurorisë filmimet e kamerave
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-08-2014, 09:51
  4. Arrestohet në Itali anëtari i "bandës së Niklës", Edmond Sina
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2011, 14:22
  5. Mendohet, te vihen rregulla te reja nga fifa...
    Nga Moltisanti në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 08-01-2005, 10:04

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •