Islami
![]()
Islami
![]()
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Islami.
![]()
bsdev (03-03-2017)
Islami.
![]()
Islami
![]()
bsdev (03-03-2017)
Islami
![]()
Islami
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 11-10-2014 mė 10:42
Islami
Vijon...............
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 11-10-2014 mė 10:34
Ju veēse po konfirnmoni ate qe e thashe une. Edhe Enveri me cdo kusht donte te glorifikonte sukseset e komunizmit. " Koperativa bujqesore e ... ka tejkaluar planin 5 vjeēar me 300 %". Une e kisham fjalen per ato qe po ndodhin nga Indonezia der ne Nigeri dhe jo per iluzionet.
Ju as qe keni lexuar se cfare kam shkruajtur, perndryshe nuk do i kishit sjellur keto pa paēavurra.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 11-10-2014 mė 11:17
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
bsdev (03-03-2017)
Ti vjen dhe hap nje teme me emrin ''Islami''. Duke abuzuar ne emer te islamit vjen e sjell disa video qe nuk kane asnje lidhje me islamin dhe muslimanet e vertete. Nderkohe qe une po te sjell ''thenie'' te cilat te bejne te reflektosh rreth islamit dhe ta kuptosh sic duhet universalitetin e tij. Ketu nuk do diskutojme sic ke deshire ti por sic i ka hije nje temeje ku flitet per islamin.
Shifrat dhe suksesin nuk i shpiku Enveri. Ata jane shenja per te matur dhe treguar ku qendron islami dhe ku qendojne ideologjite dhe fete e tjera ne mbare boten. Islami shekullin e fundit edhe pse ju jane kundervene dhe luftuar keqazi praseprape ka triumfuar dhe ka shenuar vetem rritje ( ne boten perendimore akoma me teper). Nese do te flasim per islamin kapu pas atyre ''thenieve qe te kam shkruajtur une me siper. Une personalisht dhe ata 10-tra mijera te tjere qe i shef ne namazin e bajramit ne foton me siper ne Tirane pikerisht prej atyre thenieve jemi bere besimtare muslimane. Hajde tani dhe me thuaj kush eshte negativi mes nesh te dy. Une po te ofroj paqe ne emer te islamit paqesor me te cilin une personalisht jetoj dhe ti me negativitetin me te madh njerezor vjen e me sjell pacavuret me siper duke me justifikuar ISIS me islamin.
Islami
![]()
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt