Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Pėr: Ndihme ne SkechUp

nese ke vene parmak betoni...imagjino sa te klonuar te tille do te kesh..,pallati apo ndertesa ka te pakten ne nje hyrje 5-6 parmaqe te shumezuara me disa hyrje te nderteses rendon fajlin me texturen dhe permasat qe nuk perputhen me SketchUp-in. Une e kam nga pervoja me Cinema 4D dhe keto programe qe perdor ti as i njoh fare, por si princip jane te gjitha njesoj por qe nuk perputhen me eksportimin e tyre. Kisha problem me Rinho dhe Cinema 4D, por kjo shume kohe me pare rreth viteve 2000 dhe thjesht me intuite po te jap "nje dore ndihme". Megjithate aty ku jane texture besoj se ka ndonje pulsant qe leviz majtas dhe djathtas ne JPEG qe te ule peshen e imazhit (textures) dhe te te gjithe fajlit. Vete projekti eshte vektorial dhe s'mund te superoje mbi 7-8 mega, kurse textura (imazhet) apo problemi i Unity rendojne Projektin. S'mund te te ndihmoje ndryshe se besoj se ketu qendron problemi.
    Dupliko fajlin. Provo hiq texturat (ose hiq te gjithe parmaket) dhe beji Save projektit. Nese Fajli ka peshe te vogel, atehere problemi qendron tek parmaket, ne te kundert duhet te gjejme problemin e vertet.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Do t'i kisha hequr po te ishte e mundur, por te sketchup po shkarkove dicka dhe po e bere save, edhe pse mund ta besh "erse" dmth ta fshish, nuk ja ul aspak mb por thjesht e fshin si pamje. Keq puna keq
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

S'ka mundesi... i ke te shpetuara me nivele (levels) dhe mjafton ti heqesh e ta besh save perseri...Cudi?!!

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

hehe, kujt i rrijne duart se ? I kam fshi te gjitha file e ruajtura dhe kam mbajt vetem dy te fundit te cilet jane perkatsisht 157 dhe 172 mb

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Perfundimisht po te mos isha une qe te te jap zgjidhjen me te sakte asnje s'do te te kishte ndihmuar. Atehere....Lajmero INUK-un me kerkese tek Ed Rama te marre nja dy rruspa(buldozer) dhe nje njesi me polica e ti hyjne pallatit qe ke projektuar andej nga katet e siperme. Te lene nja dy kate dhe ti beji Save. Shife pasanaj po s'doli 40 Mb

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

Bravo elian, keto jan programe specifike dhe vetem kush i njeh mund te ndihmoj!

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Rrofshi sa malet o trima, edhe pse projekti shkoj si shum te tjere ne recycle bin

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •