Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Ndihme ne SkechUp

Pershnetje ekspertave. Kam projektu nje ndertese me skechup 8 free, mirpo i ka kalu 150 mb dhe tani mezi po e kontrolloj projektin pasi vonon jasht mase qofte me heq edhe nje vize te drejte. Desha me dit a mundem me e lehtu disi kete projekt per me e ba ma te shpejt ? E kam problem edhe me desht me e lan si projekt pasi ashte gati ne perfundim e me ka har muj me e ba .Faleminderit shume prej jush
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: Ndihme ne SkechUp

A kerkush nuk punon/njeh qikyt program a ?!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

Nuk e kam perdor kete program por nga eksperienca me programe te tjera di qe memorja RAM eshte arsyeja me kryesore per uljen e performances.

Ne kete faqe
    http://help.sketchup.com/en/article/36208

thuhet se minimumi eshte 4gb ram kurse e rekomanduara eshte 8gb ram.

Pra sistemi jot sa ram ka?

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

4 gb ram ka mor user010. Po m'cudit se gjithmon si t'i kaloj 60 mb programi me projekte po ngarkohet pa mase. Mu mi ka kalu 170 mb e tesh s'po mundem as nje vize me e heq

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga Unlimited Lexo Postimin
    4 gb ram ka mor user010. Po m'cudit se gjithmon si t'i kaloj 60 mb programi me projekte po ngarkohet pa mase. Mu mi ka kalu 170 mb e tesh s'po mundem as nje vize me e heq
    Kliko ne te njejten kohe ctrl+alt+delete dhe do te shfaqet task manager , me pas shko tek performace dhe kliko tek resource monitor, do te hapet nje dritare ku ke mundesi te komandosh ramin. Shiko se cilat programe ta ngarkojne ramin. Ndonjehere me programe sikur skechUp ose video te aktivizohet nje aplication sikur host.exe nese e shikon ate kliko me te majten e mousit dhe beji end program.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Rami i ngarkum 2.5 giga po thot o angmokio por nuk po di se ku me e gjet ate qe po thu ti se shume shkurt i ke ra

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga Unlimited Lexo Postimin
    Rami i ngarkum 2.5 giga po thot o angmokio por nuk po di se ku me e gjet ate qe po thu ti se shume shkurt i ke ra
    C'fare windows perdor? Me thuaj ku ke ngecur nga ato qe kam cekur me siper?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Per mendimin tim problemi mos qendron tek Texture qe perdor per projektin. Nese importon imazhe me dimensione reale ne vend qe te perdoresh imazhe JPEG me te kompresuara apo me te lehta dhe kur i ben save rendohet fajli. Nuk besoj te kete problem tjeter pervec kesaj.
    Rasti tjeter eshte se nese ti ke eksportuar fajlin nga 3DS MAx dhe permasat (unity) nuk perputhen do kesh perseri probleme. Formati 3DS permban informacion shtese qe tregon njesine matese origjinale nepermjet nje faktori shkalle. Kjo i lejon aplikacionit qe lexon 3DS-en te rregulloje automatikisht permasat e modelit 3DS si permasa reale. Per fat te keq pjesa me e madhe e aplikacioneve injorojne informacione te tilla shtese qe do te thote qe nje kon apo kub apo primitiv tjeter qe i ka permasat ne centimetra do te importohet 100 here me shume sesa kubi (apo primitivi) ne metra, ne vend qe te ishte e njejta permase. Gjithashtu jo gjithmone eshte e qarte se ne cfare unity regjistrohen fajlet 3DS duke shkaktuar konfuzione dhe gabime. Ne kete rast zgjidhja me e mire eshte te eksportosh fajlin me permasat e duhura per zbatimin e importit te fajlit.
    Kur eksporton modele 3D apo me sakte fajle OBJ SketchUp nuk eksporton NURBS dhe as subjekte te avancuara OBJ. SketchUp eksporton vetem faqe te poligoneve.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Po Elian, kam downloduar disa baluster concrete per projektin dhe i kam expolduar. Sa here qe i bejsha explod per t'i modifikuar, madhsia e mb rritej. Tani kam ngecur dhe me duhet ndihme per t'i ulur mb projektit pasi e kam ber save hap pas hapi dhe nuk e rikthej dot qe ne fillimet kur bera downlodimin e baluster concret ose sic quhen shqip parmak betoni

Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    C'fare windows perdor? Me thuaj ku ke ngecur nga ato qe kam cekur me siper?
    windows7 . Po ja para te ato qe thu ti hap kete e mbyll ate . Task menager e hapa po nuk kam asnje program ne pune kur perdor googel SketchUp eshte free cpu

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •