Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2014
    Postime
    7

Question Rregjistrimi i marteses italjane ne Shqiperi: ka mundesi te zgjedh mbiemrin e burrit?

Pershendetje te gjitheve,

Une jam nenshetese shqipetare dhe nenshtetese italjane, kjo do te thote qe kam dy pashaporta, nje shqipetare dhe nje italjane.
    Vitin tjeter do te martohem ne Itali me nje nenshtetes Italjan.
    Une Italjane, ai italjan, kjo do te thote qe nuk do kerkoj asnje lloj dokumente nga Shqiperia per martesen ne Itali.
    Martesa do behet ne Itali dhe une per ligjin italjan do mbaj mbiemrin tim dhe jo te burrit.

Kam tre pyetje:
    1) Eshte e detyryshme te rregjistroj martesen ne Shqiperi? Si fuksionon kjo proēedura?
    2) N.q.s. do regjistroj martesen italiane ne Shqiperi, ne Shqiperi me ēfare mbiemri do te regjistrohem une, me mbiemrin tim apo te burrit?
    3) Ka mundesi ta regjistroj martesen ne Shqiperi me mbiemrin e Burrit? E di qe kjo eshte e mundur nqs do ta bej ne Shqiperi martesen, po ne rastin tim qe une do ta bej martesen ne Itali, dhe me pas do ta regjistroj ne Shqiperi, ka mundesi te zgjedh mbiemrin e burrit?

N.q.s. pyetjet nuk jane te qarta, ju lutem me thoni dhe do mundohem te sqarohem me mire.
    Faleminderit per pergjigjen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mirela74 : 08-10-2014 mė 05:19 Arsyeja: Kishte gabime ne gjuhen shqipe

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •