Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55

Tema: Ora

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    ...sot provova te mbyll milingonen time te preferuar ne nje kuti me te gjashta faqet ne ngjyren e saj te preferuar...
    Ca me vone teksa po e ndihmoja te dilte me tha:
    "ca kujton se duke bere keshtu do harroj te shkuaren?"
    une kisha menduar gjithnje qe shoqeria e tyre ishte gati perfekte
    por absolutisht jo e drejte, vete fakti qe shume prej tyre konsumonin gjithe jeten brenda folese punojne,konsumojne,vdesin lindin...
    Prandaj bera shoqeri me te sepse mendoja ta ndihmoja te dilte
    te kepuste zinxhiret e padukshem,te bridhte,te fliste ne telefon...
    te njihte realitetin.
    ...pa e pyetur...
    dhe ja sot se cme thote

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Aty ku e lashe.

Kur je i piset, aq i piset sa cdo kush do te ndiente neveri te te afrohej, kur jeton ne nje dhome te stervogel, brenda nje territori te cilin nuk mund ta braktisesh, kjo per te miren tende, a ate te shoqerise (kolonise) se ciles i perket, ngjashmeria me milingonat behet identike. Ne te vertete gjithome kisha menduar se ne njerzoret ngjasojme shume me milingonat, kjo jo vetem nga menyra se si i shohim apo i bejme gjerat, por edhe nga frika qe kemi per te madhen.
    Milingonat kane nje qetesi per tu pasur zili. Ato kurre nuk e humbasin fillin e mendimit, a te ngaterrohen mes mendimesh te tjera te padobishme apo keqadashe per kolonine e tyre. Sigurisht edhe ato mund te kene ne ate qytezen e tyre te nendheshme kanale te vecuara, per milingonat dembele, apo per ato qe nuk e respektojne te madhen, por kjo nuk ben asnje ndryshim, pasi ne fund te fundit ato te gjitha jetojne ne nje kanal te stermadh te nendheshem.
    Ne deren e dhomes u degjua nje e trokitur, e me pas nje tjeter qe u shoqerua edhe nga nje e ze i mbushur plot padurim. Ju lutemi hapeni deren. Ka ardhur doktori per tju pare.
    Doktori pyeta plot habi, dhe besova se mund te ishte ndonje keqkuptim.
    Perpara meje qendronin dy burra, njeri prej te cileve kishte veshur nje perparese te bardhe. Po uluni tha ai, pa mi hedhur syte , dhe hapi dritaren per te ajrosur dhomen e cila kishte filluar te vinte pakez ere. Nuk ju bezdis kjo ere e rende tha doktori, dhe i hodhi nje sy plot peshtirje dhomes sime. Veshtrimi i tij pasi beri nje rrotullim te plote o fokusua mbi folene e milingonave, dhe gjendja e neverise qe perjetoi beri qe fytyra e tij te pesonte te atille ngerdheshje, qe jo vetem milingonat po edhe mua me trembi. Nuk e di pse per nje cast mu be sikur doktori do te fuste turirin e tij ne folene e tyre dhe do te fillonte te perlante qindra milingona te cilat tashme kishin ndaluar punen dhe po na veshtronin pa kuptuar levizjet tona.

Ju jeni shume semure tha doktori, pastaj futi duart ne xhep, nga meraku se mos prekte ndonje send timin, pastaj shtoi se kjo ishte arsyeja pse kishin vendosur te me izolonin. Tashme nuk do te dilni me nga dhoma tha ai, bile edhe ushqimin do tua sjellim brenda. Per cdo shqetesim do te raportoni tek punetori i sherbimit, shtoi ai, dhe beri te dilte.

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Kane kaluar 38 dite qe nuk dal nga dhoma.
    Me perjashtim te faktit qe tani jane bere me shume milingona ne fole, gjithe te tjerat jane sic kane qene edhe me pare. E kam shume te veshtire ta vras diten ketu, kuptohet sepse nuk kam me ke te bisedoj. Punetori i sherbimit te dhomes nuk me lejon te bej asnje pyetje. Ai as ne sy nuk me shikon. Nganjehere besoj se ai eshte i shurdher, e nganjehere besoj se ai e di nuk kam azgje te rendesishme per te thene. E cgje interesante mund te te thote dikush qe nuk ka dale nga dhoma e tij per 38 dite. ........................
    Makthi se kjo mund te vazhdoj pergjithmone me tremb, me fut daten. Mbaese bojaxhinjte e dinin me pare fatin tim, prandaj edhe me paten thene se nuk besonin se do te me linin te shkoja. Po ajo?
    Po ajo ku ishte? Ajo tani ishte e humbura, e fiksuara pas nje xhami te trashe qe ia deformonte fytyren. Ajo nuk thoshte azgje, vec interpretonte nje pantomime, e cila sa kisha arritur ta kuptoja une, bente fjale per jeten e nje luleje. O zot kur do te vinte. Hajde haaaaaajde tani te lutem.
    Edhe pak edhe pak, bente ajo ndersa dikush me perparse te bardhe i qendronte mbas shpine me nje kabull te trashe ne duar.
    Po cdreqin ke qe s'jen pyesja une, ndersa ajo deformohej nga nje gravitet i brendshem. NUk mundem, jam shume e pavendosur, shume konfuze.

Po po keshtu do te jete gjithmone.
    Do te jem vetem une me milingonat, po do te jete edhe ajo pas xhamit, duke interpretuar ate pantomimen qe tashme e kam mesuar edhe une permendesh.
    hahahahahahahahahahahah
    AS per te mastrubuar nuk mastruboj dot. Me vjen zor nga milingonat. Imagjinoni kolonine e cila ndal punen per te pare frymorin e madh i cili eshte duke mastrubuar.Ato edhe mbase nuk mund ta kuptojne ate qe jam duke bere, e per kete me siguri kane ngritur nje kolegjium me milingonat me te zgjuara per te zbuluar se cfare eshte e gjitha kjo.
    Po po perfundimisht jam i semure, e ajo perfundimisht e ikur, e humbur, pas xhamit deformues.

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Te gjitha gabimet ortografike, apo gabimet e tjera jane pjelle e nxitimit.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    AS per te mastrubuar nuk mastruboj dot. Me vjen zor nga milingonat. Imagjinoni kolonine e cila ndal punen per te pare frymorin e madh i cili eshte duke mastrubuar.Ato edhe mbase nuk mund ta kuptojne ate qe jam duke bere, e per kete me siguri kane ngritur nje kolegjium me milingonat me te zgjuara per te zbuluar se cfare eshte e gjitha kjo.
    Po po perfundimisht jam i semure, e ajo perfundimisht e ikur, e humbur, pas xhamit deformues.
    ....
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    I ka shkuar ndonjerit nga poeteve tane ketu ne forumin e letersise...qe shumica e atyre qe hyne DUAN te lexojne dicka qe nuk do ti detyroje me pas te lexojne frojdin per te kuptuar se c'shkruajne mendjendriturit si puna e Maceve dhe nitroshave?
    Eh mire e keni!!!Iku koha e thjeshtesise madheshtore ka ardhur ajo e fjaleve pompoze e bosh qe luajne me njera tjetren dhe nuk dine ti komunikojne asgje shpirtit.
    mace e di qe do me kunderviesh me ndonje nga banalizmat e tua letrare por mua s'me ben pershtypje sepse ti s'me arrin dot me 30 e ca vitet e tua je ende shume e vogel per mua.Hesht mos shkruaj me budalliqe analizohu njehere mbase dicka do dale ne drite...
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Xhulia, sa e ke oren?

Ah po, edhe je jashte teme!

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    E dashur Xhulia!
    Mendjedriturit duhet ta kishe shkruajtur ne thonjeza, por nuk ka problem se une e mora mesazhin tend.
    Gjithesesi te pershendes e te uroj gjithe te mirat!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    13 muaj
    5 dite
    mijra ore
    e dreqi e di se sa e sa njesi te tjera kohore kane kaluar qekur mora dhe mbylla ne nje dhome te stervogel milingonen time te preferuar,per te miren e saj dhe te shoqerise se tyre
    (per qejfin dhe friken tone mbi te gjitha)
    Fqinjet jane te ndryshkur
    dhomat dikur kane qene te bardha
    korridore gri
    doktorret jane blu
    diana te kuqe
    K mendon te zezen
    flas mendoj lexoj mendoj perseri,
    (gjithnje ne te gjelber)
    ha qesh vij tymos shtate shpatash,
    (te gjelber)
    zihem vizatoj shkruaj kujtoj dua ta vras,
    (gjelber)
    shtirem, dreq recitoj vertet bukur,mashtroj,oh me ne fund lahem,
    (gjelb...)
    ...er jo, jo or mik nuk eshte e gjelber,
    cuditerisht nuk eshte e gjelber
    e kisha lutur,enderruar,dashuruar,
    e kisha brenda meje kete ngjyremoment prej kush e di sa kohesh me bindjen qe ish e gjelber,aq sa dhe une vete kishja marre ato nuancat e te gjelbres e kudo qe shkoja lija pas gjurmet e mija si bar i posashkelur,(keshtu te pakten e shihja une)
    te tjereve u dukej ndryshe e kur afrohesha me tregonin gjiyhnje supin ne menyre diagonale (smund ta dije kurre se ckish ne doren qe fshihte) sepse qelbesha ere e gjelber.
    Por ja qe spaska ngjyre ta pershkruaj
    nuk ka fjale ta percjell
    asnje ndjenje,pa emocione,asnje mendim
    vetem une dhe... porta...
    prit para se te shkoj dua ta takoj,
    ne menyre krejt paradoksale nuk habitem aspak kur milingona ime e preferuar shkon para mbrapa,
    numeron
    lexon hesen
    shkruan nje leter
    urdheron shokun e dhomes,me shikon,e vazhdon ecejaket e tij monotone duke lene pas hapa te verdhe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    mos lexoni frojdin
    me mire nja dy ore memento.
    ckemi henri
    kush e ka shkruar ate librin
    1984
    se e harrova

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •