Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Pėr: Qeveria e Rilindjes: Makinat para 1995 do dalin jashtė qarkullimit

Albo, kam nje "leksion" per ty.
    Rilindja dhe Rilindasit i perkasin nje kohe shume te rendesishme ne historine e Shqiperise. Ti, normal qe mund te shkruash sipas oreksit opozotar por, kjo s'te jep ty asnje te drejte ta kthesh ate ne sarkazma salistesh!

Ne lidhje me temen/ceshtjen, jam mėse i sigurt se qeveria aktuale do te zgjedhe rrugen mė te efektshme per te shqyrtuar rigorozisht dhe duke i dhene rendesine e duhur ceshtjes se ndotjes se ajrit, por duke mos u hakmarre ndaj ndotesve te tij, sipas tekave qe do i vinin per shtat ish-qėvėrritareve te meparshem!

Tirana duket sic e "modeloi" ish kryetari i bashkise per 3 mandate

Tani qe mbaroi me Tiranen, te shohim cdo beje me Shqiperine...
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar Maska e par
    Anėtarėsuar
    10-09-2010
    Postime
    818

nafta e vjedhur e albpetrolit nga deputeti I gjithepushtetshem koce kokedhimi eshte hedhur ne tregun tone per te paguar videoclipet apo sarajet qe po ndertohen ne himare dhe gjetke, nga mbreme I kane vene flaken rafinerise per te mbuluar m...n me sh...re, deputeti 2 k I ka bere gjemen ketij populli qe nga viti 1990 ne bashkepunim me te gjithe ish pushtetaret dhe pushtetin e sotshem.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Edhe nese ne 1996 kane ulje te ndjeshme gazrat e demshem qe leshojne makinat, prap nuk garanton qe makina ime e 1994 eshte me e demshme se makina jote e 1996, se jane 100 tregues te tjere qe duhen marre parasysh. Nuk ka arsye qe viti te jete pjese e ekuacionit.

Nese makina leshon gazra te demshem mbi nivelin e caktuar, nuk lejohet te qarkulloje. Shume e thjeshte. S'ka pse behet shkence shqiptare.
    Po te lexosh ate qe te kam thene dhe ate qe kam shkruar dhe me perpara ne kete teme, viti 1995 eshte vendosur nga Panorama per arsyet qe permenda une me siper, sepse projektligji i qeverise nuk permend fare vitin, por sasine e lejuar te leshimit te gazrave te demshem ne ambient.

Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    E ke gabim. Normal qe matet dhe te ne.
    Dhe po te shikosh fleten e kontrollit teknik e ke aty.
    Problemi eshte se dhe kur eshte jashte normave kalohet me 10 mi lekeshe!
    Mund e me thuash prej kur matet emetimi i gazrave te rrezikshem, sepse ne 2011 kur kam bere nje koalidim rastesisht nuk ka pasur gje per kete?
    Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

qyteteve shqiptare u duhen makina elektrike. Shumica i mban makinat per pordhe, te tjere se u duhet pper pune.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,413
    Postimet nė Bllog
    22

Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    Albo, kam nje "leksion" per ty.
    Rilindja dhe Rilindasit i perkasin nje kohe shume te rendesishme ne historine e Shqiperise. Ti, normal qe mund te shkruash sipas oreksit opozotar por, kjo s'te jep ty asnje te drejte ta kthesh ate ne sarkazma salistesh!

Ne lidhje me temen/ceshtjen, jam mėse i sigurt se qeveria aktuale do te zgjedhe rrugen mė te efektshme per te shqyrtuar rigorozisht dhe duke i dhene rendesine e duhur ceshtjes se ndotjes se ajrit, por duke mos u hakmarre ndaj ndotesve te tij, sipas tekave qe do i vinin per shtat ish-qėvėrritareve te meparshem!
    O shoku EXODUS,

Qeverise nuk ia vuri emrin Albo i forumit, ia vuri emrin shoku Rama, kryerilindasi yne i dashur qe te na rroje sa mali i Dajtit! Ju shoket e Partise nga Korca duhet ti dini mire keto gjera, se ju na e zgjodhet Rilindasin tone te dashur per kryeminister. Prandaj te lutem shume shoku EXODUS, nese nuk te pelqen emri i Qeverise, shko ankohu tek shoku Rama, ose me mire akoma, ne Skrapar, tek shoku Meta.

Shoku Rama nuk eshte njeri i rrenuar si Sali Berisha qe i vuri emrin e vete qeverise. Shoku Rama i vuri emrin e Rilindjes qeverise se tij!

Lum si ne shqiptaret qe po rilindim nje e nga nje perdite.

Albo

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •