Close
Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 214
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Replika dhe Përgjigje për myslimanët dhe ateistët për pyetjet e tyre

Barrë të rënë paske marrë përsipër me atë tru që më ke Mesia Myslimanëve edhe mund t'iu japësh përgjigje se nga e njëjta vrimë keni dalë, nga " fe abrahamike " , për të tjerët je jashtë kapacitetit të trurit tënd.

p.s

Atë punuën e "Tokës që gjëndet në qendër të Universit " , si do ta zgjidhim ?!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e ximiabedini
    Anëtarësuar
    30-09-2012
    Postime
    27

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Qe ti qa pa ban. a u ktheve a, si kalove atje
    Mire shum nuk ish edhe keq
    Por me mori malli thash vi tju shoh ,Ti mesih a u bane musliman a hala
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...[/FONT]

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga ximiabedini Lexo Postimin
    Ky me dasht Zotin, moti ishte be musliman, por jo, na shpalos xhelozin e njejt sikurse Iblisi !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Barrë të rënë paske marrë përsipër me atë tru që më ke Mesia Myslimanëve edhe mund t'iu japësh përgjigje se nga e njëjta vrimë keni dalë, nga " fe abrahamike " , për të tjerët je jashtë kapacitetit të trurit tënd.
    Kete qe kam. Ti je shume i mencur, si te flasesh per besim ne Krijues ty te shkon mendja tek kryqezatat dhe inkuizicioni. Aq te kane mesuar komunistet, ty besoj se te mjafton. Edhe te duket vetja se i din krejt gjerat.
    Islami, Kurani, Muhamedi nuk kane te bejne asgje me Biblen, ata vetem kane kopjuar dhe te gjithe profetet qe permenden ne Bibel i kane konvertuar ne myslimane. Birma nje historian cifut, ateist, te krishter, hindu apo tjeter qe thote se Jezusi ishte mysliman. Eshte si me formu nje fe une qitash edhe me thone se ata profete ishin shqiptare.

p.s

Atë punuën e "Tokës që gjëndet në qendër të Universit " , si do ta zgjidhim ?!
    Me lujt 'qoke' ti mund te luash sa te duash por nese do te ishe vec pak serioz do ta shihje vetveten sa budalla qe je dhe sa ke humbur kontaktin me realitetin. Ty te ipet ne koke se Mesia4ever beson se planeti Mars rrotullohet rreth tokes edhe me vjen ketu me thua mua se 'ja cfare injoranti eshte Mesia4ever, beson se Marsi rrotullohet rreth tokes'. Cfar hajvana paskit qene...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 29-09-2016 më 12:32

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Ky me dasht Zotin, moti ishte be musliman, por jo, na shpalos xhelozin e njejt sikurse Iblisi !
    Ty ta kom moti 'papa'. Kur te vish te deklarosh se te vjen keq per vrasje te njerezve ne emer te Zotit eja fol, debato, dhe me bej replika mua.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ani mire se vjen, jo mysliman sdo te behem pasi ate cfare bene dhe thote Kurani, Islami e Muhamedi eshte jo normale dhe e pa besueshme. Per kete je i mirepritur per debat.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Kete qe kam. Ti je shume i mencur, si te flasesh per besim ne Krijues ty te shkon mendja tek kryqezatat dhe inkuizicioni. Aq te kane mesuar komunistet, ty besoj se te mjafton. Edhe te duket vetja se i din krejt gjerat.
    Islami, Kurani, Muhamedi nuk kane te bejne asgje me Biblen, ata vetem kane kopjuar dhe te gjithe profetet qe permenden ne Bibel i kane konvertuar ne myslimane. Birma nje historian cifut, ateist, te krishter, hindu apo tjeter qe thote se Jezusi ishte mysliman. Eshte si me formu nje fe une qitash edhe me thone se ata profete ishin shqiptare.

Me lujt 'qoke' ti mund te luash sa te duash por nese do te ishe vec pak serioz do ta shihje vetveten sa budalla qe je dhe sa ke humbur kontaktin me realitetin. Ty te ipet ne koke se Mesia4ever beson se planeti Mars rrotullohet rreth tokes edhe me vjen ketu me thua mua se 'ja cfare injoranti eshte Mesia4ever, beson se Marsi rrotullohet rreth tokes'. Cfar hajvana paskit qene...
    Ç'a thu mo ç'a thu

"Anyone who attempts to construe a personal view of God which conflicts with Church dogma must be burned without pity." - Pope Innocent III “

Emri:  230378_565242613492019_1571344581_n.jpg

Shikime: 214

Madhësia:  19.6 KB
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e ximiabedini
    Anëtarësuar
    30-09-2012
    Postime
    27

Ani mire se vjen, jo mysliman sdo te behem pasi ate cfare bene dhe thote Kurani, Islami e Muhamedi eshte jo normale dhe e pa besueshme. Per kete je i mirepritur per debat.
    Une mendoj se ti do behesh musliman ,sepse shum her urrejtesit me te mdhenj te islamit jan ber musliman,une shpresoj qe te lexosh dhe ta kuptosh se kush ne te vertet eshte feja islame, mos u ngut ka vend edhe per ty

Debatet i kemi kry shum vite me heret
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...[/FONT]

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Une mendoj se ti do behesh musliman ,sepse shum her urrejtesit me te mdhenj te islamit jan ber musliman,une shpresoj qe te lexosh dhe ta kuptosh se kush ne te vertet eshte feja islame, mos u ngut ka vend edhe per ty

Debatet i kemi kry shum vite me heret
    Te behet njeriu mysliman dhe ateist duhet t'i kaperdije shume genjeshtra dhe t'i injoroje shume argumente. Cila eshte feja islame po shihet haptazi, me Kuran, me Hadithe dhe me ekstremiste qe sot po vrasin mijera e mijera njerez.

Ti mendon se i kemi kry, por ne te vertete nuk ka perfunduar asgje. Ne ju keshillojme qe te i studioni gjerat me mire.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ç'a thu mo ç'a thu

"Anyone who attempts to construe a personal view of God which conflicts with Church dogma must be burned without pity." - Pope Innocent III “

Emri:  230378_565242613492019_1571344581_n.jpg

Shikime: 214

Madhësia:  19.6 KB
    I, e nderuar a e di qe ka te krishtere qe nuk besojne se cfare ka thene apo thote nje prijes i fese katolike nuk ka kurrfare rendesie qe te caktohen dogmat e besimit krishter. Besimi krishter eshte i bazuar rreth figures dhe jetes se Jezus Krishtit dhe jo papes Inocenti i III apo ndonje pape tjeter. Nese ti nuk deshiron ta kuptosh kete atehere nuk kemi cfare te bisedojme e t'i replikojme njeri tjetri. Do te ishte i pakuptimte te debatohet me nje person qe minimizon Jezusin ndersa mundohet qe ne krishterim te fuse mendimet e x papeve te ndryshem.

Me te thene ty papa ha mu. a han mu. ti?! Po e zeme se ti neser behesh i, e krishter-e dhe papa te thote shko ha mu. a po te thote krishterimi ty ha mu. a po te thote nje njeri shko ha mu.. Ma bej hallall vlla apo moter qe po te shprehem keshtu por ndryshe me juve skuptohet robi. Ti, Eviani and Co. ndryshe s'kuptoni.

Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •