Close
Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 214
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Për: Replika dhe Përgjigje për myslimanët dhe ateistët për pyetjet e tyre

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ik more qorod meso se paganizmi nuk njeh mekat. Ti nuk di se cfare besonin paganet andaj flet vetem budallakira.
    Kur t'citosh postimin e dikujt o pergjigju shkrimit o mos nderhy fare. Po ti ske aq rradake sa me i dhon pergjigjen qe duhet pranej dhe flet percart.

Ca lidhje ka paganizmi me blasfemin e t'krishterve? Ma bo pak lidhjen? Apo futja kot me rrit numrin e postimeve?

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Kur t'citosh postimin e dikujt o pergjigju shkrimit o mos nderhy fare. Po ti ske aq rradake sa me i dhon pergjigjen qe duhet pranej dhe flet percart.
    Vallai ju se keni ndermend ta ndalni genjeshtren.
    Ky thote se Bibla thote se Jezusi u be 'kamikaz'. Kamikazi eshte nje person qe me qellim qe t'i demtoje sa me shume armiqte e tij ai vret edhe veten. Kemi rastin e myslimaneve te cilet madje vrasin e hudhin ne ere edhe femije vetem per t'i demtuar sa me shume armiqte e tyre. Jezusi nuk e beri kete qe pretendon ky genjeshtar ateist, por Jezusi u sakrifikua per mekatet e botes. Veprimi i Jezusit ne kryq ishte veprim jetedhenes e jo jetemarres. Kamikazi kur ben veprimin e tij ai eshte i shtyre nga urrejtja e pa kufishme qd ka ne zemren e tij, ndersa Jezusi ishte i shtyre nga dashuria per krijesen kur u kryqezua ne kryq.
    Andaj eshte hapur kjo teme qe te sqarohen gjerat dhe qe te hidhet poshte pretendimet e genjeshterta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 30-09-2015 më 21:46

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Vallai ju se keni ndermend ta ndalni genjeshtren.
    Ky thote se Bibla thote se Jezusi u be 'kamikaz'. Kamikazi eshte nje person qe me qellim qe t'i demtoje sa me shume armiqte e tij ai vret edhe veten. Kemi rastin e myslimaneve te cilet madje vrasin e hudhin ne ere edhe femije vetem per t'i demtuar sa me shume armiqte e tyre. Jezusi nuk e beri kete qe pretendon ky genjeshtar ateist, por Jezusi u sakrifikua per mekatet e botes. Veprimi i Jezusit ne kryq ishte veprim jetedhenes e jo jetemarres.
    Andaj eshte hapur kjo teme qe te sqarohen gjerat dhe qe te hidhet poshte pretendimet e genjeshterta.
    Po shum mir thot . Ju t'gjith thoni qe xhejzusi u vetevra per t'shpetu njerzimin. Keshtu thojn t'gjith kamikazet. Po vetvritem qe t'shpetojm njerzimin.

Ca te mire i solli akti kamikaz i xhejzusit njerzimit? Vrasje shumshekullore, injoranc , perdhunime e terror per shekuj me rradh.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Si, ne nuk e dijkim se cka eshte fjala "kontekst" ???..........kosovaret thojn "cka ta bojke mendja, askush s'ta bojke".....
    Ti me dit kete fjale i kishe patur punet me mire po ske aq tru qe ta mesosh. Edhe po ta dish cfare kuptimi eshte qe se zbaton. Logjika juaj: 'E di qe kur ta fus doren ne gaca digjem por megjithate po e fus qe t'me digjet dora'. Tamon hajvan

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Ik more qorod meso se paganizmi nuk njeh mekat. Ti nuk di se cfare besonin paganet andaj flet vetem budallakira.
    Si s'njeh mekat ? Sikur t'mos njihnin mekat ndaj idhujve te tyre, ata do besonin te gjitha "hyjnit" qe perfolen neper bote ! Veshtiresia e çdo e pagani qendron tek fakti se pas gjithe atyre "hyjnive" qe ata te besojn, te kthehen ne adhurimin e vetem 1 Zoti !

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

O Nuh qorodi ti faktin e te qenurit pedofil te profetit Muhamed e barazon me krim e me me vrasje?
    Mesia4ever nuk u ka borxh asgje myslimaneve, ne per 9 vite i kemi sjellur argumentet kunder fese Islame dhe nuk ka asnje arsye qe te mos i sjellim ne te ardhmen.
    Ata myslimane si ti qe skandalizohen e ofendohen nga pedofilia e Muhamedit i therrasim ne Monoteizmin e vertete, ne mesazhin e Jezusit te Nazaretit. Ata qe nuk duan ne ua respektojme zgjedhjen e tyre per te mos besuar. Askend nuk po e obligoj asgje, une nuk kam fuqi te obligoj aske se cfare te besoje.
    Perkundrazi eshte Islami si fe qe denigron popujt, ne te njejten kohe edhe popullin shqiptar pasi na prezanton si dele e zeze ne te gjithe boten demokratike. Une shikoj interesin e popullit tim e jo interesin e myslimanit ashtu sic myslimani shikon se pari interesin e fese se tij pastaj interesat tjera. Per ty eshte prioritet imazhi i Muhamedit, per mua eshte prioritet Argumenti dhe e Verteta. Mesia4ever do te jete keshtu i njejti, Mesia4ever nuk do te thote genjeshtra per hater te dikujt, nuk do te thej Urdheresen e Zotit duke thene genjeshtra e per ta fshehur te verteten. Tung
    E sheh sa kapacitet ke ???.....une te sjelli shembuj krahasues per ta kuptuar nje realitet me kollaj, ti e fut ne krejt kllapa tjera dhe e vazhdon ate "monologun" qe ta kane trus ne kry me cekan !

Cfare barazimi ???, shembulli krahasues eshte qe ta kuptosh me kollaj.....kur mesuesi ta meson barazimin 1+1 ai ta krahason me dy kokra molla, njeren ne njeren dore, e tjetren ne doren tjeter dhe te thote, SA MOLLA KE NE DUARTE E TUA ???......nese nuk je hepten lesh i ndauket (i shukavitet), do te thuash : JANE DY KOKA MOLLA SHOKU MESUES !!!......nuk eshte MOLLA pointa e krahasimit, por barrazimi 1+1 !....edhe ne shembullin qe ta solla me vrasesin.....po mos ta dinte vrasesi se "vrasja" eshte krim sipas cdo norme, cdo standardi te njeriut qe mendon, atehere ai nuk do ta bente vrasjen (fjalen e kam per kriminel ordinare qe ta marren jeten per nje pako cigare ose banalitete tjera, poer motive te uleta shtazarake)....njejte edhe puna jote, po ta dije ti se trajtimi i kishes mbi rrastin e marteses se pejgamberit tone me ajshen ra. i ofendon rrende muslimanet, nuk do ta perdorje ate trajtim ne "monologjet" qe i ben ketu....

Ashtu messi ???....JO ???, ani, mire osht per ty.....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Ti me dit kete fjale i kishe patur punet me mire po ske aq tru qe ta mesosh. Edhe po ta dish cfare kuptimi eshte qe se zbaton. Logjika juaj: 'E di qe kur ta fus doren ne gaca digjem por megjithate po e fus qe t'me digjet dora'. Tamon hajvan
    O vllai, une jam inxhinjer, njerezit me besojne te ju ndertoj objekte ku ata pastaj jetojne aty dhe ndihen me sigurte se jashte....lidhshmerite, mvaresite e elementeve teknike mes njera tjetres ne thelb jane te njejte me lidhshmerine dhe mvaresite edhe te "konnotacioneve" qe ndodhin ne trurin e njeriut kur mendon (per arsye te kushteve qe i kemi nga ligjet natyrore).....nese une nuk jam i "parapergatitur" ti kuptoje keto mesele, kush atehere ???.....TI ???....dhe pastaj, nese fus ndonje dore ne gaca, te jesh i sigurte, njemije perqind (kjo nuk eshte tash e llogjikshme, mjaftojn edhe njeqind per qind, aman kam pune me TY, andaj edhe e them keshtu), se do ta fus doren "tende" me doren "time"....po qe vjen deri ne ate shkalle puna....e kupton nuhen tash ???....JO ???, ani, prap mire eshte per ty....(kjo me futjen e dores ne gace eshte vetem hypotetike, mos mendon se nuha ka shpirt djallezore per ti bere keq tjetrit....por meqe rra fjala, ja ku ta them ta kuptosh se cfare brockullash te pakrypuna njeh, e sa pak me njeh mua ne pergjithesi !!!)

tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 01-10-2015 më 04:31
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Ronierjoni
    Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Po ç'ke o Nastradin ?! mere me qetesi kete pune si te ka hije, Muhamedi te vjen anes ty nga mençuria "Nasreddin resulullah"

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O vllai, une jam inxhinjer, njerezit me besojne te ju ndertoj objekte ku ata pastaj jetojne aty dhe ndihen me sigurte se jashte....lidhshmerite, mvaresite e elementeve teknike mes njera tjetres ne thelb jane te njejte me lidhshmerine dhe mvaresite edhe te "konnotacioneve" qe ndodhin ne trurin e njeriut kur mendon (per arsye te kushteve qe i kemi nga ligjet natyrore).....nese une nuk jam i "parapergatitur" ti kuptoje keto mesele, kush atehere ???.....TI ???....dhe pastaj, nese fus ndonje dore ne gaca, te jesh i sigurte, njemije perqind (kjo nuk eshte tash e llogjikshme, mjaftojn edhe njeqind per qind, aman kam pune me TY, andaj edhe e them keshtu), se do ta fus doren "tende" me doren "time"....po qe vjen deri ne ate shkalle puna....e kupton nuhen tash ???....JO ???, ani, prap mire eshte per ty....(kjo me futjen e dores ne gace eshte vetem hypotetike, mos mendon se nuha ka shpirt djallezore per ti bere keq tjetrit....por meqe rra fjala, ja ku ta them ta kuptosh se cfare brockullash te pakrypuna njeh, e sa pak me njeh mua ne pergjithesi !!!)

tung

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ronierjoni për postimin:

mesia4ever (01-10-2015)

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Ronierjoni Lexo Postimin
    Po ç'ke o Nastradin ?! mere me qetesi kete pune si te ka hije, Muhamedi te vjen anes ty nga mençuria "Nasreddin resulullah"
    O cuni, une foli per te miren e shendetit tend.....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Po shum mir thot . Ju t'gjith thoni qe xhejzusi u vetevra per t'shpetu njerzimin. Keshtu thojn t'gjith kamikazet. Po vetvritem qe t'shpetojm njerzimin.

Ca te mire i solli akti kamikaz i xhejzusit njerzimit? Vrasje shumshekullore, injoranc , perdhunime e terror per shekuj me rradh.
    Keshtu te ka bindur ty djalli por keshtu nuk eshte hiq realiteti.
    Per ty qe nuk beson nuk ka vlere asgje por per te krishterin ai veprim eshte dashuria e Zotit. Jo sepse mesazhi i Jezusit ishte per falje, dashuri, jo hakmarrje e dhune. Perdhunimet e terrori i perkasin fese se terrorit, andaj terrorin ne emer te Zotit e sollen arabet me ne krye qelbesiren Muhamed e jo krishterimi. Idene qe duhet te vrasim ata qe nuk besojne si ne e duhet t'i trajtojme si kriminele e qytetare te dores se trete i gjejme ne mesimet e profetit Muhamed e jo ne mesimet e Jezusit te Nazaretit. Jezusi jep dinjitet, dashuri sepse eshte Drita e Botes.

Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •