Evian asnje i krishter nuk e mbron besimin krishter duke thene te verteten se Muhamedi ishte pedofil.
Besimi krishter nuk ka nevoje per mbrojtje pasi eshte besim i themeluar ne te verteten qe tha Jezusi i Nazaretit. Ne te krishteret per dallim nga ateistet dhe myslimanet besojme se ka ekzistuar Jezusi i Nazaretit i Cili ka pretenduar se eshte Zot kete e bejme duke besuar Biblen. Nese je Monoteist i vertete dhe beson ne Zot sinqerisht nuk mund te thuash se pedofilia poashtu sikur homoseksualizmi nuk jane mekate. Te dyja jane mekate pa marre parasysh se sa njerez ato i llogarisin si gjera te moralshme. Keto jane vepra te djallit, kjo nuk eshte turp te thuhet sepse po na u fyjkan disa ateiste e disa myslimane. Edhe urrejtja eshte veper e djallit andaj Zoti yne Jezusi edhe gjersa kryqezohej bente lutjen e perendishme 'At fali se nuk dijne sec bejne'. As une si njeri nuk urrej ateistet, myslimanet apo cifutet edhe nese ata sulmojne besimin krishter edhe 100 here me shume sic po e sulmojne shume padrejtesisht koheve te fundit. Le qe sbesojne vet dhe blasfemojne Zotin por duan qe edhe te tjeret si ata te mos besojne Biblen. Kete mundohen ta arrijne me shpifje dhe ofendime kur dikush iu thote stop. Une mund te urrej veprimet e tyre por jo ata si persona.
Une nuk pretendoj te mbroj besimin krishter dhe aske nuk mund ta bej te krishtere. Une nuk jetoj as per protestane, evangjeliste apo katolike (pasi ti ne nje postim tendin the se une po marrkam direktiva nga 'kisha') por thjesht mundohem qe ne jeten time te zbatoj Urdheresat e Zotit.
Tjeter patem rastin e vrasjes se reth 1000 myslimaneve, asnje hoxhe nuk doli per te thene se ky eshte krim i qorodeve kriminele saudite i ardhur nga lakmia e tyre per para duke ua marre parate popujve me te varfer te botes duke neglizhuar deri ne pakufi sigurine e tyre. Krejt na thane: 'Epo ishte vullnet i Zotit', plot qoroda sikur Nuh Musa, Sayan etj. e thane kete. Por ja morali i juaj eshte relativ, ju jetoni ne ateizem pasi ju jeni te vdekur moralisht, nuk u pengon vdekja e 1000 njerezve por kur dikush thote nje te vertete duke zbatuar Urdheresen e Zotit ("Nuk do te besh deshmi te rreme") rreth moralit te rreme te Muhamedit ju s'mund te zeni vend asku. E keshtu mua me pelqen, kur ju mendoni dhe nuk mund te zeni vend asku. Ku me dit une qe kur te them dicka ateistet dhe myslimanet nuk zene vend asku se per cdo ore do te hyja ne forum e te bej postime. Kjo eshte shenje e ateistit e jo Monoteistit.
Lufta e argumentave ndermjet ateisteve, myslimaneve, cifuteve ne njeren ane dhe te krishtereve ne anen tjeter do te vazhdoje. Per kete te jeni te sigurte sepse ne bote ka qindra mijera forume dhe miliona debate behen ku behet lufta e argumentave.
Krijoni Kontakt