Close
Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 214
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Replika dhe Përgjigje për myslimanët dhe ateistët për pyetjet e tyre

Evian asnje i krishter nuk e mbron besimin krishter duke thene te verteten se Muhamedi ishte pedofil.
    Besimi krishter nuk ka nevoje per mbrojtje pasi eshte besim i themeluar ne te verteten qe tha Jezusi i Nazaretit. Ne te krishteret per dallim nga ateistet dhe myslimanet besojme se ka ekzistuar Jezusi i Nazaretit i Cili ka pretenduar se eshte Zot kete e bejme duke besuar Biblen. Nese je Monoteist i vertete dhe beson ne Zot sinqerisht nuk mund te thuash se pedofilia poashtu sikur homoseksualizmi nuk jane mekate. Te dyja jane mekate pa marre parasysh se sa njerez ato i llogarisin si gjera te moralshme. Keto jane vepra te djallit, kjo nuk eshte turp te thuhet sepse po na u fyjkan disa ateiste e disa myslimane. Edhe urrejtja eshte veper e djallit andaj Zoti yne Jezusi edhe gjersa kryqezohej bente lutjen e perendishme 'At fali se nuk dijne sec bejne'. As une si njeri nuk urrej ateistet, myslimanet apo cifutet edhe nese ata sulmojne besimin krishter edhe 100 here me shume sic po e sulmojne shume padrejtesisht koheve te fundit. Le qe sbesojne vet dhe blasfemojne Zotin por duan qe edhe te tjeret si ata te mos besojne Biblen. Kete mundohen ta arrijne me shpifje dhe ofendime kur dikush iu thote stop. Une mund te urrej veprimet e tyre por jo ata si persona.
    Une nuk pretendoj te mbroj besimin krishter dhe aske nuk mund ta bej te krishtere. Une nuk jetoj as per protestane, evangjeliste apo katolike (pasi ti ne nje postim tendin the se une po marrkam direktiva nga 'kisha') por thjesht mundohem qe ne jeten time te zbatoj Urdheresat e Zotit.

Tjeter patem rastin e vrasjes se reth 1000 myslimaneve, asnje hoxhe nuk doli per te thene se ky eshte krim i qorodeve kriminele saudite i ardhur nga lakmia e tyre per para duke ua marre parate popujve me te varfer te botes duke neglizhuar deri ne pakufi sigurine e tyre. Krejt na thane: 'Epo ishte vullnet i Zotit', plot qoroda sikur Nuh Musa, Sayan etj. e thane kete. Por ja morali i juaj eshte relativ, ju jetoni ne ateizem pasi ju jeni te vdekur moralisht, nuk u pengon vdekja e 1000 njerezve por kur dikush thote nje te vertete duke zbatuar Urdheresen e Zotit ("Nuk do te besh deshmi te rreme") rreth moralit te rreme te Muhamedit ju s'mund te zeni vend asku. E keshtu mua me pelqen, kur ju mendoni dhe nuk mund te zeni vend asku. Ku me dit une qe kur te them dicka ateistet dhe myslimanet nuk zene vend asku se per cdo ore do te hyja ne forum e te bej postime. Kjo eshte shenje e ateistit e jo Monoteistit.

Lufta e argumentave ndermjet ateisteve, myslimaneve, cifuteve ne njeren ane dhe te krishtereve ne anen tjeter do te vazhdoje. Per kete te jeni te sigurte sepse ne bote ka qindra mijera forume dhe miliona debate behen ku behet lufta e argumentave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 29-09-2015 më 22:42

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    O Xhemis hajvani nese serbet ty ta granatojne shtepine dhe te vrasin krejt anetaret e familjes a eshte ky 'caktim' i Allahut?!
    Perse nuk i bashkohesh nje kulti vetvrases dhe kur ta vret ti veten ne do te themi ishte 'caktim i Allahut' qe Xhemisi te vdiste
    Bibla :

7
    Veç kësaj, i sillni këtu armiqtë e mi, të cilët nuk donin që unë të mbretëroja mbi ta dhe i vritni përpara meje!"''.luka 19

Kjo osht feja paqsore e krishter? Nuk ke pse i thu hajvan merr kallashin dhe vrite. Bibla t'thot me i vra kundershtaret.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Sayani, Xhemisi, Nuh Musa, e plote ateiste dhe myslimane te tjere aq te mencur jane por nuk e dine ne shek. 21 se cka d.m.th. fjala 'kontekst' dhe sa e rendesishme eshte qe te shikohet ai kur te merremi me tekste dhe me fjali apo fjalime te mbajtura nga persona te ndryshem. Mesia4ever ty se pari duhet te te tregoje se cka d.m.th. fjala kontekst e pastaj te te beje replike. Neser nese kam kohe do te postoj sqarimin nga fjalori i gjuhes shqipe. Nese s'deshiron ta mesosh vetem do te humbasesh kohe gjithe jeten pasi kurre sdo te mesosh dicka nga Bibla, Kurani, ateizmi dhe ne pergjithesi ne jete. Andaj mesoje se te vyn ne jete, ku i dihet, jeta eshte e gjate i nderuar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Sayani, Xhemisi, Nuh Musa, e plote ateiste dhe myslimane te tjere aq te mencur jane por nuk e dine ne shek. 21 se cka d.m.th. fjala 'kontekst' dhe sa e rendesishme eshte qe te shikohet ai kur te merremi me tekste dhe me fjali apo fjalime te mbajtura nga persona te ndryshem. Mesia4ever ty se pari duhet te te tregoje se cka d.m.th. fjala kontekst e pastaj te te beje replike. Neser nese kam kohe do te postoj sqarimin nga fjalori i gjuhes shqipe. Nese s'deshiron ta mesosh vetem do te humbasesh kohe gjithe jeten pasi kurre sdo te mesosh dicka nga Bibla, Kurani, ateizmi dhe ne pergjithesi ne jete. Andaj mesoje se te vyn ne jete, ku i dihet, jeta eshte e gjate i nderuar.
    Mesia ti bashk me diellin dhe jarigas keni kaq vite n'forum qe nuk keni asnje argument kundra fes islame. E vetmja gjo qe thoni non-stop si papagall osht martesa Aishes qe nuk osht e vertet nga ana historike.

Ktu nuk osht nevoja me bo tifozllik kush e ka fen me t'mir. Un personalisht kom deshir qe t'gjitve ju tju udhzoj zoti dhe ti ktheheni islamit. Vetem ne islam shpirti gjen rehati. Lexo kuran or mik dhe kerko nga allahu te t'hap zemren.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Ronierjoni Lexo Postimin
    Muhamedi ishte nje demon psikopat pedofil misogjin nga kombi i gomerëve
    Kush te mson kshu me fol ???, nuk me besohet se i ke nga mendja, pasiqe nje mendje "normale" (nuk foli as per mende te shendoshe, as per mende te mprehet, vetem per normale), ka nje sasi te konsiderueshme "njerezie"......kush te meson pra me fole keshtu ???
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Evian qellimi im nuk eshte te denigroj asnje shqiptar, qofte mysliman apo jo mysliman. Qellimi im eshte ta postoj nje fakt se Muhamedi me marrdhenien seksuale me 9 vjecare ka marre vulen jo te profeterise, por perkundrazi vulen e pedofilise.
    Sepse argumentet do te vijne me apo pa pelqimin e disa forumisteve ketu te cilet sa i perket moralit nuk jane Monoteiste, por kryekeput ateiste.
    As mos dyshoni se keto i them per shkak te sinqeritetit tim. Mesia4ever e ka bere njet te jete i sinqerte me vellezerit dhe motrat e tij shqiptare, argumentimi se Muhamedi ishte pedofil eshte pjese e ketij sinqeriteti. Mesia4ever nje personi mbi 50-tat qe ben seks me 9 vjecare jo qe vetem do ta quaje pedofil, por do ta quaj madje pedofil te qelbur qe i vjen era edhe sot e kesaj dite.
    Allahu ta lavdron dhe glorifikon edhe vdekjen e myslimaneve ne haxh, edhe vrasjen e jo myslimaneve ta lavderon por kjo nuk d.m.th. se eshte mire te bejme ashtu.
    Po ketu eshte rrenja e gjithe problemit......imagjino ta kuptonte vrasesi verpren e vet !!!....do te vritje njeri ???.....vrasesi parimisht "pajtohet" me vepren, pastaj e ben !!

Edhe ti, PARIMISHT je pajtuar me kete mendje qe ta kane mbjelle, e per kete e ke bindjen te plote se nuk don te "denigrosh" apo "ofendosh" apo "hidherosh" muslimanet.....

Ta kap truri se ti i denigron, hidheron, ofendon muslimanet kur jav shane profetin ???....a ta kap truri kete ne minimum se paku ???, nese ta kap truri se "vrasesi" ben veper te shemtuar, te ndaluar, atehere duhet te ta kap edhe problemin qe ke me figuren e profetit te muslimaneve !!!

Edhe nje here po te pyes, PSE NUK MJAFTOHESH ME FENE TENDE ???, cka te hyn ne pune ti pejgamberi i jone ???....lere rehat o burr, knaqu me jeten tende, me fene tende, mos na thinj k... neve muslimaneve !
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Si, ne nuk e dijkim se cka eshte fjala "kontekst" ???..........kosovaret thojn "cka ta bojke mendja, askush s'ta bojke".....
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Evian asnje i krishter nuk e mbron besimin krishter duke thene te verteten se Muhamedi ishte pedofil.
    Besimi krishter nuk ka nevoje per mbrojtje pasi eshte besim i themeluar ne te verteten qe tha Jezusi i Nazaretit. Ne te krishteret per dallim nga ateistet dhe myslimanet besojme se ka ekzistuar Jezusi i Nazaretit i Cili ka pretenduar se eshte Zot kete e bejme duke besuar Biblen. Nese je Monoteist i vertete dhe beson ne Zot sinqerisht nuk mund te thuash se pedofilia poashtu sikur homoseksualizmi nuk jane mekate. Te dyja jane mekate pa marre parasysh se sa njerez ato i llogarisin si gjera te moralshme. Keto jane vepra te djallit, kjo nuk eshte turp te thuhet sepse po na u fyjkan disa ateiste e disa myslimane. Edhe urrejtja eshte veper e djallit andaj Zoti yne Jezusi edhe gjersa kryqezohej bente lutjen e perendishme 'At fali se nuk dijne sec bejne'. As une si njeri nuk urrej ateistet, myslimanet apo cifutet edhe nese ata sulmojne besimin krishter edhe 100 here me shume sic po e sulmojne shume padrejtesisht koheve te fundit. Le qe sbesojne vet dhe blasfemojne Zotin por duan qe edhe te tjeret si ata te mos besojne Biblen. Kete mundohen ta arrijne me shpifje dhe ofendime kur dikush iu thote stop. Une mund te urrej veprimet e tyre por jo ata si persona.
    Une nuk pretendoj te mbroj besimin krishter dhe aske nuk mund ta bej te krishtere. Une nuk jetoj as per protestane, evangjeliste apo katolike (pasi ti ne nje postim tendin the se une po marrkam direktiva nga 'kisha') por thjesht mundohem qe ne jeten time te zbatoj Urdheresat e Zotit.

Tjeter patem rastin e vrasjes se reth 1000 myslimaneve, asnje hoxhe nuk doli per te thene se ky eshte krim i qorodeve kriminele saudite i ardhur nga lakmia e tyre per para duke ua marre parate popujve me te varfer te botes duke neglizhuar deri ne pakufi sigurine e tyre. Krejt na thane: 'Epo ishte vullnet i Zotit', plot qoroda sikur Nuh Musa, Sayan etj. e thane kete. Por ja morali i juaj eshte relativ, ju jetoni ne ateizem pasi ju jeni te vdekur moralisht, nuk u pengon vdekja e 1000 njerezve por kur dikush thote nje te vertete duke zbatuar Urdheresen e Zotit ("Nuk do te besh deshmi te rreme") rreth moralit te rreme te Muhamedit ju s'mund te zeni vend asku. E keshtu mua me pelqen, kur ju mendoni dhe nuk mund te zeni vend asku. Ku me dit une qe kur te them dicka ateistet dhe myslimanet nuk zene vend asku se per cdo ore do te hyja ne forum e te bej postime. Kjo eshte shenje e ateistit e jo Monoteistit.

Lufta e argumentave ndermjet ateisteve, myslimaneve, cifuteve ne njeren ane dhe te krishtereve ne anen tjeter do te vazhdoje. Per kete te jeni te sigurte sepse ne bote ka qindra mijera forume dhe miliona debate behen ku behet lufta e argumentave.
    Po BLASFEMI i krye-BLASFEMËVE është bindja / besimi se Zoti ka fëmije ! Zotin e vran ! Zoti u bë kamikaz ! Zoti harronte ! Zoti kryente nevoje ! Zoti pushonte ! Zoti lodhej, kendonte, peshkonte, u torturonte, u gjykua dhe dënua !!!

A ka blasfem me te madhe se kjo ? Sigurisht qe jo, prandaj ti kapesh per dicka qe ne fakt shkaterron çdo debat teologjik, ate mbi thelbin e Besimit !

Muhamedi alejhi selam erdhi si mëshirë për boten, i'a hapi njerzimit syt dhe i tregoj se Zoti eshte i Lartëmadheruar nga shpifjet groteske qe i thurren paganet ne ungjill !

MONOTEIZMI ABSBOLUT, AI RADIKAL i cili përjashton çdo dyshim-idhujtarie, idol apo shenjterie ! Pra ZOTI I VETËM, i Pastër nga çdo ornement te kishës, sinagoges, budizmit e te tjere !

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Evian për postimin:

Sayan2003 (30-09-2015)

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

O Nuh qorodi ti faktin e te qenurit pedofil te profetit Muhamed e barazon me krim e me me vrasje?
    Mesia4ever nuk u ka borxh asgje myslimaneve, ne per 9 vite i kemi sjellur argumentet kunder fese Islame dhe nuk ka asnje arsye qe te mos i sjellim ne te ardhmen.
    Ata myslimane si ti qe skandalizohen e ofendohen nga pedofilia e Muhamedit i therrasim ne Monoteizmin e vertete, ne mesazhin e Jezusit te Nazaretit. Ata qe nuk duan ne ua respektojme zgjedhjen e tyre per te mos besuar. Askend nuk po e obligoj asgje, une nuk kam fuqi te obligoj aske se cfare te besoje.
    Perkundrazi eshte Islami si fe qe denigron popujt, ne te njejten kohe edhe popullin shqiptar pasi na prezanton si dele e zeze ne te gjithe boten demokratike. Une shikoj interesin e popullit tim e jo interesin e myslimanit ashtu sic myslimani shikon se pari interesin e fese se tij pastaj interesat tjera. Per ty eshte prioritet imazhi i Muhamedit, per mua eshte prioritet Argumenti dhe e Verteta. Mesia4ever do te jete keshtu i njejti, Mesia4ever nuk do te thote genjeshtra per hater te dikujt, nuk do te thej Urdheresen e Zotit duke thene genjeshtra e per ta fshehur te verteten. Tung

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Po BLASFEMI i krye-BLASFEMËVE është bindja / besimi se Zoti ka fëmije ! Zotin e vran ! Zoti u bë kamikaz ! Zoti harronte ! Zoti kryente nevoje ! Zoti pushonte ! Zoti lodhej, kendonte, peshkonte, u torturonte, u gjykua dhe dënua !!!

A ka blasfem me te madhe se kjo ? Sigurisht qe jo, prandaj ti kapesh per dicka qe ne fakt shkaterron çdo debat teologjik, ate mbi thelbin e Besimit !

Muhamedi alejhi selam erdhi si mëshirë për boten, i'a hapi njerzimit syt dhe i tregoj se Zoti eshte i Lartëmadheruar nga shpifjet groteske qe i thurren paganet ne ungjill !

MONOTEIZMI ABSBOLUT, AI RADIKAL i cili përjashton çdo dyshim-idhujtarie, idol apo shenjterie ! Pra ZOTI I VETËM, i Pastër nga çdo ornement te kishës, sinagoges, budizmit e te tjere !
    Ik more qorod meso se paganizmi nuk njeh mekat. Ti nuk di se cfare besonin paganet andaj flet vetem budallakira.

Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •